yalancı Pozqut

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dreamteamxykurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

yalancı Pozqut

Mesaj gönderen Dreamteamxykurt »

Arkadaşlar adam akrizma alıyorum diyo gidiyorum karizma satmaya alışverişle 500bin koyuyo onaylamadan yürüyo sonra dalmaya başlıyo hadi çıksana diyo buna inanmayın yalancıdır allah belamı verisn böle yapmışdır erkekse oda gelir yemin eder. yalancının ann.. si...ler sonrada başkasını karalamaya çalışıyo kimse inanmasın . adam böle yaparak kaç kişiyi kandırmış yıldız rütbe yapmışdır...pozqut bekliyorum açıklama yap bakam yalan söleyenin alah belasını verisn hadi bakam iftira atmak koaly lafının arkasında dur

İyi forumlar...
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
Kullanıcı avatarı
cesurvahsi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: yalancı Pozqut

Mesaj gönderen cesurvahsi »

evet arkadaşım sen bunu yenimi ögrendin pozqut hırsızdır. allahdan itemleri parayı çaldırmadan ayrılmışın ona selam ver 1m ni çalar :D banada karizma alıyorum diyoda ya böle gdip direk dalıp kesiyo yada işde parayı veridm diye saçmalıyo sonra karizma istiyo ezo :D çoçuk çoluk onu salla adam olmaz o
Kimsenin umudunu kırma belki de sahip olduğu tek şey odur...

Troyaxxbleyd (loncada değilim troyaxx lerle alakam yok)

Bleyd
Kullanıcı avatarı
soulofxkrnlk
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: yalancı Pozqut

Mesaj gönderen soulofxkrnlk »

Pozqut Kökeni Farsca oLup Kürtce bir Kelimedir Türkcedeki karsılıgı '' Burnu Kırık '' anLamındadır =)/Merak EdenLer İcin\

Ama gercekten Hırsızdır :D

Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti

“Genel Sohbet” sayfasına dön