Gözün gözü görmediği mesafelere fırlattığımız meteorlar için;
Adamı iliğine kadar donduran buz okumuz için;
Adamın emdiği sütü burnundan getiren direnç kırmamız için;
Herifi ateş topuna çeviren alev çemberimiz için;
Eti kemiği kavuran(oyun hikayelerinden alıntı)yıldırımımız için;
İnsanın aklını alan zihin saldırımız için;
Herkese bir iglo kampanyasına sponsor olan kutup rüzgarımız için;
Ve küçük ama güçlü tesla küremiz için;
Etrafa ölüm saçan konsantrasyonumuz için;
değil tabii ki de...
En azından kendi levelimizdeki canavarları ıkınmadan kesen tek sınıf olduğumuz için en iyiyiz.
NOT:"Ikınma" büyücü haricindeki sınıfların yaratıkları keserken çıkardığı anlamsız ve hayvani denilebilecek seslerdir.
Neden mi en iyiyiz?
Neden mi en iyiyiz?
Amacı yok ki garibin...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Neden mi en iyiyiz?
benim asitcim niyeyse o sesi hiç çıkarmıyorduprojecii yazdı:Gözün gözü görmediği mesafelere fırlattığımız meteorlar için;
Adamı iliğine kadar donduran buz okumuz için;
Adamın emdiği sütü burnundan getiren direnç kırmamız için;
Herifi ateş topuna çeviren alev çemberimiz için;
Eti kemiği kavuran(oyun hikayelerinden alıntı)yıldırımımız için;
İnsanın aklını alan zihin saldırımız için;
Herkese bir iglo kampanyasına sponsor olan kutup rüzgarımız için;
Ve küçük ama güçlü tesla küremiz için;
Etrafa ölüm saçan konsantrasyonumuz için;
değil tabii ki de...
En azından kendi levelimizdeki canavarları ıkınmadan kesen tek sınıf olduğumuz için en iyiyiz.
NOT:"Ikınma" büyücü haricindeki sınıfların yaratıkları keserken çıkardığı anlamsız ve hayvani denilebilecek seslerdir.
ben büyücüye lanet ettim arkadaş ya şehire gidiyorum 5 dakka kalıyorum ölüyorum hele o buz büyücüsü geldimi kacamıyorum
meran muhafızı bi gelse ozamanda gidiyoruz büyücü çok ezik canının artması lazım
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
büyücünün canı artarsa oyunda ezik büyücüleri kesmek bile zor olurBybekoLy yazdı:ben büyücüye lanet ettim arkadaş ya şehire gidiyorum 5 dakka kalıyorum ölüyorum hele o buz büyücüsü geldimi kacamıyorummeran muhafızı bi gelse ozamanda gidiyoruz büyücü çok ezik canının artması lazım
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Büyücülere sizce neden okadar büyü hasarlı zırhı yapıldı sanıyorsnuz meranda zorlandıkları için bence grup bölgelerinde büyücü kendini daha çok acıha cıkartıcak elbetde ama asıl olan şu arkadaşlar büyücüde olsanız savaşcısız bu işi yürütemezsiniz lütfen bu kabul edin ben nasıl büyücüsüz olmayacağnı kabul ettiysem artık sizde bunu kabul edin lütfen
<)
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
büyücüye gelecek zırh ZIRH VERMİYOR.Sadece efsun için var :evil:Reymond yazdı:Büyücülere sizce neden okadar büyü hasarlı zırhı yapıldı sanıyorsnuz meranda zorlandıkları için bence grup bölgelerinde büyücü kendini daha çok acıha cıkartıcak elbetde ama asıl olan şu arkadaşlar büyücüde olsanız savaşcısız bu işi yürütemezsiniz lütfen bu kabul edin ben nasıl büyücüsüz olmayacağnı kabul ettiysem artık sizde bunu kabul edin lütfen
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Ne bekliydum ben maxlarla 3 atıyom büyücüye oldu olcak zırhda versin hiç vurmayalm birincisi siz dps oyuncusunuz biz size tank işde bu tamamlar birbirini siz uzakdan yapabilidğinizi yapn biz yakından halederiz red
<)
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
ZOR OLUR DEİL ASLA KESEMESSİNİS HEM KENDİ SINIFINDAN BİRİNE 10BN VURABİLECEK BİDE CANI SAVASCILARA YAKIN OLUCAK ARKADAŞLAR EĞER OYUNDA BÖLE BİŞİ OLURSA SAVASCILAR 1 SANİYE BİLE AYAKTA DURAMAZ (MENZİLİMİZE DİKKAT ÇEKİYORUM) ARKADAŞLAR KOMİKLERŞMİYELİMxxreddevilxx yazdı:büyücünün canı artarsa oyunda ezik büyücüleri kesmek bile zor olurBybekoLy yazdı:ben büyücüye lanet ettim arkadaş ya şehire gidiyorum 5 dakka kalıyorum ölüyorum hele o buz büyücüsü geldimi kacamıyorummeran muhafızı bi gelse ozamanda gidiyoruz büyücü çok ezik canının artması lazım

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
bende zaten zırh veriyo demiyorum.sadece efsun için varReymond yazdı:Ne bekliydum ben maxlarla 3 atıyom büyücüye oldu olcak zırhda versin hiç vurmayalm birincisi siz dps oyuncusunuz biz size tank işde bu tamamlar birbirini siz uzakdan yapabilidğinizi yapn biz yakından halederiz red