Şifacı yetenekleri aşşağıdaki gibi olursa inanın süper olur..
Ben klan grup sıfacısıyım ve saqlamım olmem diyorsan Aynı zamanda öldürmem...
Dirençler_15 iyileştirme ve bilgi 15 meditasyon 5 ruh kalkanı 15 can kurtran 15 Geriye kalan 3 puanıda Çembere verebilirsiniz.
Megaxowl
Meran sunucusu
Şifacı adam gibi adam yetenkleri....
Re: Şifacı adam gibi adam yetenkleri....
ehehehe kaldırma büyü bozma çağrı ve bide bunları nerde kullancanGenius yazdı:Şifacı yetenekleri aşşağıdaki gibi olursa inanın süper olur..
Dirençler_15 iyileştirme ve bilgi 15 meditasyon 5 ruh kalkanı 15 can kurtran 15 Geriye kalan 3 puanıda Çembere verebilirsiniz.
Megaxowl
Meran sunucusu
bunları kullanmak için sıkıplus olmak lazım malesef herkesde öle değil bi kere bi zarar veren büyün olmalı
nası bomba kescen
avakado=eminönü
barkido yazdı:ehehehe kaldırma büyü bozma çağrı ve bide bunları nerde kullancanGenius yazdı:Şifacı yetenekleri aşşağıdaki gibi olursa inanın süper olur..
Megaxowl
Meran sunucusu
bunları kullanmak için sıkıplus olmak lazım malesef herkesde öle değil bi kere bi zarar veren büyün olmalı
nası bomba kescen
Bombacı kesmesine gerek yok zaten klan şifacısı olcam demiş ve evet hemen hemen doğru bir yetenek dizilimi bu dizilimle az hasar alınır ve bi nevi daha dayanıklı olursunuz...
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
- marazizmir
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
arkaşlar bence en güzeli böyle
iyileştirme:15
bilgisi:15
kaldırma:15
fiziksel direnç: 10
element direnç: 10
can kurtaran:15
çağrı:15
asit:3
iyileştirme:15
bilgisi:15
kaldırma:15
fiziksel direnç: 10
element direnç: 10
can kurtaran:15
çağrı:15
asit:3
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!
Bombacı kescem diyorsun ve bende qorduqun gibi Klan grup sıfacısı yazdım ...
geriye kalan 3 puanı istediğine qore daıtacaksın dedim savaşta caqrı kullanıcak deilsin.Herhalde büyü bozmaay verirsin....
Megaxowl
geriye kalan 3 puanı istediğine qore daıtacaksın dedim savaşta caqrı kullanıcak deilsin.Herhalde büyü bozmaay verirsin....
Megaxowl
tmm hadş klan diyelim grupçamı kasmayı düşünüyorsun?? tek kesmek için sıkı plus alıp max.hasar dizmen gerek e yaniMasTR yazdı:barkido yazdı:ehehehe kaldırma büyü bozma çağrı ve bide bunları nerde kullancanGenius yazdı:Şifacı yetenekleri aşşağıdaki gibi olursa inanın süper olur..
Megaxowl
Meran sunucusu
nası bomba kescen
Bombacı kesmesine gerek yok zaten klan şifacısı olcam demiş ve evet hemen hemen doğru bir yetenek dizilimi bu dizilimle az hasar alınır ve bi nevi daha dayanıklı olursunuz...
avakado=eminönü
Ben zaten biraz mantık olarak bi düşün şifacı 46- 47 vs. lwllerde KLan svaşı yaparsan adamlar sana 2-3 satar Onun için 49 oLduktan sonra Bu yetenekLer süper oluor. Eqer vs atıcam diorsan yani pek bi deişikLik olmaz Caqrı verirsin vs ..
:!: :!: :!:
Megaxowl
Meran sunucusu
:!: :!: :!:
Megaxowl
Meran sunucusu
Megaxowl'un fikrine son 3 puana kadar tamamen katılıyorum. 3 puandan birini büyü bozma birini asit birini de canlandırma yaparsan heryerde iş görürsün
1 puan canlandırma ne işe yarar diyecekseniz söyliyim etrafında herhangi bir düşman olmadığı zaman oyuncuyu canlandırmak kaleden veya sancaktan kalkıp da gelmekten daha makuldur bence.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İbni sina seti çekip loncadaki diğer adamların arkasına yaslanınca kolay olur bunlarla oynaması...
KorLeg ben yanlıs yazmısım.Evet geriye KaLan 3 puanı cembere değilde 1 büyü bozma ver şart ama asit qereksiz buLuyorum.Zaten bu dizilim cok iyi itemlerin kotu ise ruh kalkanı direncler ve can kurtaranı ile en azından üstünde solucan birisine dönebiLirsin.SAvaşçıların arkadasına qeçersen demişsiz ama savaşta zaten şifacı en önden doLaşmaz...