İYİLEŞTİRME ve ASİT

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
extremexlider
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

İYİLEŞTİRME ve ASİT

Mesaj gönderen extremexlider »

ŞifacıLarla İlgili size bilgi vermek isitiyorum.Belki birisi açmıştır belki açmamıştır ama ben yine açıyım.
Vereceğim Bilgi Asit ile ilgilidir.Birgün Kasılırken bir tane wurduğum max hasarlı asa dieride iyileştirme asa maxla wuruyorum canım azaldığında diğer iyileştirmeyLe can basarken +3000 Enerji fln yazaR dikkatimi çekti...Bu kadar
iyi can basıyorum 35 leveLde Hızlı koşanda Kasılırken 5-6 tane çekiyordum ve Hızlı koşan sayısı kadar Asitt vardı.
Can basarken +2100 Lerde can basıyordum.Sonra Yetenek penceresini açtım.
Resim Baktım iyileştirme kötüleştirir diye yazı gördüm.
Sonra hep denedim 10-15 defa Sonra İyileştirmeyi Asiti Byüü bozmayLa bozup öyLe can basıyorum ve bunu ws lerde
işe yarayacağını düşündüm...Ve denedim Gayet düşündüğüm gibi oldu.Vslerdede aynı etkiyi gösteriyor +4000 basacagına Sadece asit 15 olmasıyLa 2000 Basıyor Ama büyü bozma yapıp can basaRsa yine 4000 can basar.
Yazının Başında dediğim gibi Daha önce BöyLe bir şey yayınlandığını bilmiyorum konu açıldıysa özür diLerim...

Resim
Extremexlider
Extremexliderll
Extremexliderlll
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Re: İYİLEŞTİRME ve ASİT

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

bilmeyenler için güzel bir bilgi emeğine sağlık .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
MasTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MasTR »

PvP sırasında asit atarsan karşı rakibin şifalaması zayıflayabilir ama unutulmamaldır ki sadece Asit attığımızda %9*10 civarı kudret götürmekte o yüzden fazla kullanışlı değildir...
yNçRxMasTR

yNçRxHaVoK
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

grub bölgelerinde bulunan bi link var henüz aktif deil yetenek sistemi belki bu yetenek sisteminde asitin kudret gereksinimi azalabilir

şunuda yeniler aklında bulundursun bir büyücünün 1 büyüde harcadığı kudret ile şifacının asitteki harcadığı kudret aynıdır fakat yüzdesi farklıdır çünkü şifacının büyücülere oranla daha az kudreti vardır full asit + max kudret item olsa dizerim denerim daha az kudretim gider :lol:
...
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

hayatınızı vs yapmayın :D vsde bunu deneyen sorunludur heralde.sen 9 kudret harcıyacaksın şifacının 5 kudretini harcamak için?
Kullanıcı avatarı
xxreddevilxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen xxreddevilxx »

iyi Fikir
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

paylaşımın için teşekkürler fakat şuda var :karşındaqine aşit atıyosun ama senin kudretin ondan fazla qidiyo attın attın diyelim karşındaqinin kudreti senden fazla ise sana dalınca sen kendine nasıl can basıcan ?? :lol: 8-)
ResimByULuBay

“Şifacı” sayfasına dön