Şifacılar çok az vuruyo bu konuda bende böyle düşünüyorum çünkü 46 lwl şifa sahibiyim.Bilmiyom belki mantıklı gelebilir sizlerle bir fikir paylaşmak istedim.
Şifacı zehir attığında hayvan çağırma yapsak gelen hayvan akrep olursa zehir 4 kat hasar verse.
Yine aynı şekilde şifacı asit attığında çağrıda gelen hayvan komodo denk gelse şifacının attığı her asit ayrı ayrı hasar verse.
Benzer şekilde şifacının çağırdığı hayvan tazı olsa 1/2 ihtimalle uluma etkisi yapsa ve çevresindekiler 15 saniye korkudan kas katı kesilse ve 3sn de 1 biner biner hasar verse ve bu hasar bloke edilemez olsa. (uluma etkisi kendi bulmuş olduğum bir fikir.)
Bu yeteneklerin değiştirilmesi ile ilgili değil yeteneklerin işleyişi ile ilgili bir önerimdir.
Böylece şifacının düşük vuruşu bir nevi telafi edilmiş olur.
Bu durum için çağrı özelliğinin baştan düzenlenmesi gerekir ama unutulmamıdır ki şifacı sadece kasmıyor er meydanı ,klan savaşı , OkO gibi değişik görev alanı ve kullanım alanları da var o yüzden haksız rekabet sağlayıcı yeni bir yetenek getiriliyorsa bunların ya OkO lar üzerinde etkisi olmayacak..(Nara gibi) yada büyücü ve savaşcıya bu durumda kendini kurtarması gereken yetenek gelmesi gerekecek...
Şahsen ben de hayvanlara farklı yetenekler gelmesi taraftarıyım ama maalesef getirmediler...
Tazının hızı Adadakiler gibi olabilir ve yavaşlatma oranı artırılabilir,
Komodo asit etkisi bırakabilir; çok kritik vurabilir,
Ama akrebe bir şey bulamadım.
EmirBerkKorkmaz yazdı:Şahsen ben de hayvanlara farklı yetenekler gelmesi taraftarıyım ama maalesef getirmediler...
EmirBerkKorkmaz yazdı:Şahsen ben de hayvanlara farklı yetenekler gelmesi taraftarıyım ama maalesef getirmediler...
tazının hızı adadakiler gibi değilmi ? :?
Değil ikisini karşılaştırırsan çok yavaş kalıyor bence şifacının çağırdığı tazı...
Akrep - seri vurur ve her vurduqu tutar fakat az vurur
yani anlıcağınız en iyisi komodo merandaqi yaratıklara Akrep ve tazı iyi vuramıyor komodo daha iyi vuruyor şöyle sıralama yapalım en iyiden en kötüsüne doğru Komodo - Tazı - Akrep...
Byefsane yazdı:Tazı - seri vurur ve her vurduğu qenellikle işler
Komodo - her vurduqu tutmasada çok kritik atar
Akrep - seri vurur ve her vurduqu tutar fakat az vurur
yani anlıcağınız en iyisi komodo merandaqi yaratıklara Akrep ve tazı iyi vuramıyor komodo daha iyi vuruyor şöyle sıralama yapalım en iyiden en kötüsüne doğru Komodo - Tazı - Akrep...