La avrat ıtemlerı zaten ucuz dabı alırsın askxmeleqını .Oyunda zaten cınsıyet kavramı denen bir sey kalmamış Erkek bılqıdqım kısıler kadın car acıyor Dunya tersıne dondu xS
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Serserixkratos yazdı:La avrat ıtemlerı zaten ucuz dabı alırsın askxmeleqını .Oyunda zaten cınsıyet kavramı denen bir sey kalmamış Erkek bılqıdqım kısıler kadın car acıyor Dunya tersıne dondu xS
mıLLet bunaLdı artıK Ucuz dıye avrat karakter açıyorlar
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Gizemlı ben senı elemet zannediyordum 2 dirençı açtım 800 vuruyordun maxsın dıe direnç amıyordum hasarları giyiyormusun Bende hem direnç açıp hem hasar solucanları giymeye çalıstım her seferinde elemet direnncını açtım oysakı sen fizikselmıssın artık sırrını ılıyorum gel istersen 5 m sine vs atalım
Manyakx Manyakxecel' i siLdım Şimdiki ÇaRım Ixserserixl
Aşkxmeleği Üstünü ne yaparsan yap Sen beni gene kesemezsin 5m ine vs ye her zaman beklerim Pm atman yeterli Üstümü sana söyleyende ferhat sanırım Hiç sorun degil Bende set çok sen makinayı zenginleştir