Benim önerim,
Her saat başı Arzlar: Handan'dan,
Lodoslar: İsmet'ten, Er Meydanı'na kayıt olsun. Böylece kayıtlar ne kadar olursa o kadar da oda açılsın. 3 tane EM'yle olacak iş değil. Milletin girip girmeyeceği de belli değil. Yeraltı'ndan EM'ye giriyoruz, düşünce Lodos Kale'de başlıyoruz. Bari girdiğimiz yerde doğalım da zorumuza gitmesin.
Er Meydan'ıyla İlgili Bir Öneri: KP'yle Alakası Yok :)
Er Meydan'ıyla İlgili Bir Öneri: KP'yle Alakası Yok :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Re: Er Meydan'ıyla İlgili Bir Öneri: KP'yle Alakası Yok :)
Kimilerine göre dediğin avantaj hızlı ulaşım için yer altı'ndan EM girenler hemen eminönün de doğuyor. Benim için sorun yok ama senin açından bakarsak haklısın :arrow:
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kambocya yazdı:Kimilerine göre dediğin avantaj hızlı ulaşım için yer altı'ndan EM girenler hemen eminönün de doğuyor. Benim için sorun yok ama senin açından bakarsak haklısın :arrow:
Yani ;
Aşağı Tükürsen Sakal , Yukarı Tükürsen Bıyık.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
YaLnIzKaLp yazdı:Kambocya yazdı:Kimilerine göre dediğin avantaj hızlı ulaşım için yer altı'ndan EM girenler hemen eminönün de doğuyor. Benim için sorun yok ama senin açından bakarsak haklısın :arrow:
Yani ;
Aşağı Tükürsen Sakal , Yukarı Tükürsen Bıyık.![]()
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Güncel :idea:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ