_____________________________________________________________________________________________________

:arrow: Hıgaldo
İyi oyunlar,İyi forumlar..:!:
Allah Razı oLSunHIGALDO yazdı:SBS sınavına giricek olan bütün kardeşlerıme allah zihin açıklığı versin..
_____________________________________________________________________________________________________
İnan bana hiç atmadan 7 soru bile yapsan 400 alabilirsin tabi karne notu vs yükseltir 7 soru dediğim matematik vs oralardaneFSaneFurKan yazdı:Allah Razı oLSunHIGALDO yazdı:SBS sınavına giricek olan bütün kardeşlerıme allah zihin açıklığı versin..
Sınavdan İLk Ben ÇıkTm HepSini saLLadım
7 Soru 400 puanı geçsin kendimi atarım aşşağı okula gitmeye gerek yok o zamanKaraXHayalet yazdı:İnan bana hiç atmadan 7 soru bile yapsan 400 alabilirsin tabi karne notu vs yükseltir 7 soru dediğim matematik vs oralardaneFSaneFurKan yazdı:Allah Razı oLSunHIGALDO yazdı:SBS sınavına giricek olan bütün kardeşlerıme allah zihin açıklığı versin..
AYNEN :lol: :lol:Prinssof yazdı:7 Soru 400 puanı geçsin kendimi atarım aşşağı okula gitmeye gerek yok o zamanKaraXHayalet yazdı:İnan bana hiç atmadan 7 soru bile yapsan 400 alabilirsin tabi karne notu vs yükseltir 7 soru dediğim matematik vs oralardaneFSaneFurKan yazdı:Allah Razı oLSunHIGALDO yazdı:SBS sınavına giricek olan bütün kardeşlerıme allah zihin açıklığı versin..