Benim mynet hesabım çalındı 1 gün önce bu nedenlede sobee ye geçmeye kara verdim ancak hem e mail hemde telefon adresim ile kayıt oldum.İki tane ayrı hesap açmışım meğerse.Birini silmek için ne yapmam lazım?
Ayrıca ben karakter transfer yapacağım.Aktarım yapılacak hedef hesaba telefon numaramımı yazacam?
1 soru daha biraz fazla oldu ama .Mesela sobe üyeliğimin şifresini çaldılar.Cep telefon numaramı değştirdiler ben nasıl cep telefonuma şifre istiyecem?
1) 2 sinden birine aktaracaksın
2)eğer hedef cep numaran ise tabiki kendi üye olduğun cei yazacaksın
3)Sobee üyelğinde telefon numarası değiştirme gibi bir seçenek yok.Zaten şifreni çalamazlar telefonunu el geçirmedikleri sürece.
Ben bu online işlemler konusunda bilgisizim ve merak ettiğim bazı sorular var.
1) Sobeeye 2 üyelik yaptım biri telefonla diğeri ise e maille.Tlf hesabıma aktarım yaparsam ileride numaramın değişme ihtimali var.Bu durumda tlf numarası değiştirilemiyorsa tlf no ile plus alımım olmamaktadır.O halde e mail hesabıma aktarım yapabilirim.
Sobeye email ile kayıt olduğumda sobee şifrem çalınırsa şifre talep ettiğimde şifre email adresime ne kadar süre içinde gönderirilr.?Ayrıca gönderilen şifre e mail adresimemi yoksa mynet adresimemi gelir?
2)Forumdaki açıklamalara baktım.Tlf no ile yapılan üyeliklerde şifre talebi halinde ,telefona şifre gönderilmesi hususunda 7/24 hizmet verliyormuş.Ya email ile sobee ye üye olanların şifre talebinde bulunmaları halinde şifrenin email adresimize gönderilmesi hususunda hangi zaman dilimleri arasında hizmet verilmektedir?
3) Email ile kayıt oldumğum sobee hesabıma karakter transfer yaparsam transfer ile ilgili mesaj email adresimemi yoksa mynet adresimemi gelir ve ne kadar sürede gelir?Ayrıca biz bu mesajı en geç ne kadar sürede onaylarız?
4)Havale ile plus alacağım zaman havale bildiriminde de bulunduktan sonra epin ve şifresini girdikten ne kadar süre sonra pluslı olmuş olurum?
Yapacağınız yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hepsinin ötesinde benim sobeye üyeliğimin tek amacı var .O hesabımın güvenliliği.Bu çalınan 2. hesabım artık buna bi dur demek lazım..
Bir önceki iletide sorduğum sorular biraz uzun ama lütfen yorulmadan okuyun ve yardım edin.Muhakkak bunları öğrenmem lazım.Özellikle yetkililerden ve gmlerden birinin vereceği cevap benim için daha önemli.