BöLqeye arz karizma saTan varmı dediqim bu şahıs bana ben ve 5 çar var dedi. Bende ne kadar oLduqunu söyLedim bendede 1.600 küsür para oLduqu için anLAştık o fiYata ben ona her çarına 350 bin veririm dedim o iLk tmm dedi parayı verdim foto mu aLdım ama haberi yok sonra bana hepsini v er dedi. Bende verdim sonrada beni öLdürdü Ve kaçtı oyundan Fotodada oLduqu qibi ordaki arkdaşLarımızda ŞahiTTir Ben bunun Cezasız kaLmasını iStemiyorum..Ve iKv oyunu BunLar yüzünden baTıyor aRKdaşLar böyLe kişiLeri aramızDa BarındrMayaLım..
O zaman artık oyunda kimseye güvenilmeyecek hiç kimseyle ne alıs veris yapmayacak
Adamın evi soyuluyor polis cağırıyo polis sorguluyor neden camın acıktı cevap yok neden alarmın yok cevap yok neden sigortan yok adam en sonunda dayanamaz ve der ki : Ya acaba hırısızın hiç mi suçu yok
Effairenclik kardeşim ßen YöneTimden ßişey isTemiyoRum ßenim SüTTen aqZım yAndı ßari sizin yanmAsın Diye uqRaşıyorum SEnin Ettiqin Lafa ßak SeninDe ßişeyini ÇaLsınLar ßende öyLe diyim SAna ßaKaLım o zaman ne oLcak