Sa arkadaşlar.size bir soruw var..İbni+solucan yerıne tek dizcem olurmu 6 parçadan 4 ibni sina 2 solucan ıtem olsa ? Nasıl olur kararsız kaLdım fazla para harcamak ıstemıorum.
Yok kardeşim Onu demek İstemedim.Fazla para harcamayım dıe zırhımda kuvvetlı oLsun dıe tek ıtem ibni sina ve tek ıtem solucan ıtem alsam nasıl olur kLanda falan 7 parçadan 5 ibni sina 2 tanede solucan ıtem alıcam tek ıtem Bilgin waRsa bu konuyla ilgili doğru veya baska önerıde bulun Pls
full ibni sina tek item diz derim peki neden diceksin
em de takıl derim zırhını yüksek tutmaya çalışıosun sana şöyle söyleyim em desin ruh kalkanı 15 açdım 30 zırh sakınma acdı bi savaşcı 40 suyuda aldınız 20 zırhda su verdi 60 e üstündeki itemlerde 18 civarı zırh verio 78 :lol: zırhın 70 olacakdır hiç zırh item giymeden ama meteor gibi yerdeki klan savaşında ibni solucan giyersin illa zırh istiosan daha sağlam olmak istiosan azıcık daha paraya kıy ve ibni karakürk giy ve direncini full buza ver
400 yetenekden gelen 240 seviyeden gelen 640 200 sudan geliyor 840 3 parça ibni karakürk giy direnç 1000 oluyor sana buz işlemez büyülerin %90 ı mutlaka buz kullanıyor emde
ula selo herkezin sen kadar parası mı var qq ibni cevros diyorsun ibni+direnc bulsa direnclerini dengeli dagıtsa savascılara karsıda direncli olmaz mı ??