bir bakabilirmısınız

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
HIGALDO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

bir bakabilirmısınız

Mesaj gönderen HIGALDO »

Sa arkadaşlar.size bir soruw var..İbni+solucan yerıne tek dizcem olurmu 6 parçadan 4 ibni sina 2 solucan ıtem olsa ? Nasıl olur kararsız kaLdım fazla para harcamak ıstemıorum.

_____________________________________________________________________________________________________

Resim

:arrow: Hıgaldo

İyi oyunlar,İyi forumlar.. :!:
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: bir bakabilirmısınız

Mesaj gönderen Byefsane »

daha fazla can basmak istiyorsan ibni cevriye veya maqara ruh diziceksin kardeş ama tek itemelrde işe yarar tabi...
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
HIGALDO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HIGALDO »

Yok kardeşim Onu demek İstemedim.Fazla para harcamayım dıe zırhımda kuvvetlı oLsun dıe tek ıtem ibni sina ve tek ıtem solucan ıtem alsam nasıl olur kLanda falan 7 parçadan 5 ibni sina 2 tanede solucan ıtem alıcam tek ıtem Bilgin waRsa bu konuyla ilgili doğru veya baska önerıde bulun Pls :D

_____________________________________________________________________________________________________

Resim

İyi oyunlar,İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

full ibni sina tek item diz derim peki neden diceksin

em de takıl derim zırhını yüksek tutmaya çalışıosun sana şöyle söyleyim em desin ruh kalkanı 15 açdım 30 zırh sakınma acdı bi savaşcı 40 suyuda aldınız 20 zırhda su verdi 60 e üstündeki itemlerde 18 civarı zırh verio 78 :lol: zırhın 70 olacakdır hiç zırh item giymeden ama meteor gibi yerdeki klan savaşında ibni solucan giyersin illa zırh istiosan daha sağlam olmak istiosan azıcık daha paraya kıy ve ibni karakürk giy ve direncini full buza ver

400 yetenekden gelen 240 seviyeden gelen 640 200 sudan geliyor 840 3 parça ibni karakürk giy direnç 1000 oluyor sana buz işlemez büyülerin %90 ı mutlaka buz kullanıyor emde ;)
...
Kullanıcı avatarı
HIGALDO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HIGALDO »

Yok davut kardeşim benim kafamı karıstıran soru şu.tabi senin dediğin gibi paraya kıyıcaz artık bıraz :D.Yanı demek istediğim mesela şifacıda 7 parca item alabılıoz..bu 7 parcanın 5 tanesini ibni sina 2 tanesinide tek ıtem solucan alsam nasıl olur acaba.Meteorda dayanıklı olurmuyum saldırılara karsın 15 ruh kalkanı 15 element direncede veRsem ?

Resim

İyi oyunlar,İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

HIGALDO yazdı:Yok davut kardeşim benim kafamı karıstıran soru şu.tabi senin dediğin gibi paraya kıyıcaz artık bıraz :D.Yanı demek istediğim mesela şifacıda 7 parca item alabılıoz..bu 7 parcanın 5 tanesini ibni sina 2 tanesinide tek ıtem solucan alsam nasıl olur acaba.Meteorda dayanıklı olurmuyum saldırılara karsın 15 ruh kalkanı 15 element direncede veRsem ?

Resim

İyi oyunlar,İyi forumlar

:D kardeş olurda dayanıklı olmak birazda sana bağlı nasıl kaçıcanı bilmen qerek tek itemelr işine yarar evet ama fazla kritik can basamazsın...
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
HIGALDO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HIGALDO »

o Sorun deiL ben tek ıtemı Sormustum elbet Çiftide Dizerim..Benım o takıLmıstı zaten cevabımı aLdım saoLun..

Resim

İyi oyunlar,İyi forumlar..:!:
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

sana en çok yardımcı olacak şey tecrübe diz ve dene

akıldan üstün tecrübedir ;)
...
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

DavuTT yazdı:sana en çok yardımcı olacak şey tecrübe diz ve dene

akıldan üstün tecrübedir ;)

Aynen.. 8-) :D
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
furkangur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen furkangur »

ula selo herkezin sen kadar parası mı var qq ibni cevros diyorsun :D ibni+direnc bulsa direnclerini dengeli dagıtsa savascılara karsıda direncli olmaz mı ??
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)

“Şifacı” sayfasına dön