GM LER BAKSIN OZAMAN

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

GM LER BAKSIN OZAMAN

Mesaj gönderen humanplate »

CRASH.DMP VE İSTANBULOYUN : YAA ARKADAŞLAR OYUNU İNDİRDİM CRASH.DMP DOSYASI HATA VERİYO 5 DK Bİ ; GÖNDERDİM FLAS GET VEYA ORBİTLE YÜKLEYİN DİYO İKİSİNİDE DENEDİM 6 KERE TEKRAR YÜKLEDİM TIK YOK 5 DK 5 DK OYUNDA TAT KALMADI PLUSDA BOŞA GİDİYO NAPSAMYA KALDIM ŞIKISTIM YAA 5 VİRÜS TARAMASINDAN GEÇİRDİM GENE YOK ZATEN PC FORMATLANIKTI YÜKLEME YÜZÜNDEN KOTA AŞTI ... 2 ARADA Bİ DEREDE KALDIM BÜYÜN GÜNÜMÜ DERS ÇALIŞMADAN HARCADIM GENE OLMUYO TÜM YETENEKLERİMİ SÜRDÜM YOK GENE GM LER NAPAYIM SİZ CRASH.DMP VE İSTANBULOYUN UPLOAD EDİN LÜTFEN

ARZ BİR FARZ ;)

Keyfe Keder Alayına Gider
Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: GM LER BAKSIN OZAMAN

BİRİLERRİ YARDIM ETSİN BİLİYORUM YASAK OLDUGUNU AMA NAPAYIM PATLİCAM :(

ARZ BİR FARZ ;)

Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse yokmu lütfen cevap verin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ARZ BİR FARZ ;)

Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

cevap yazan bilen yokmu

ARZ BİR FARZ ;)

Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen denizxlord »

ikv oyununu indirdiğin zaman hemen girilir eğer girmiyorsa aklıma gelen bir soru var acaba senin kullandığın bir virüs programı ikv dosyalarından birini mi siliyor da sen bu oyuna giremiyorsun :S
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

arkadaşım bu kadar eziyet etmene gerek yok kendine ikvdestek mail at sana gerekli yardımı yapcaklardır
Kullanıcı avatarı
humanplate
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

sorunu çözdüm abi pc formatlanacak bide drect9 mu ne eksik :) yarın veya 2 gün sonra hallederim saolun

ARZ BİR FARZ ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön