Meran sunucusunda failiyet gören Noktax Loncamız,kurucuları olarak Noktaxrapkoliq ve Noktaxaşkıyım arasında yapılan son görüşmelerde;Noktaxrapkoliq başkanlık görevini lonca kurucularından olan Noktaxaşkıyım yani Songül ablaya'ya bırakmıştır.
Noktaxrapkoliq artık sadece lonca üyesidir.Noktaxloncasi hakkında sorularınız için lütfen;oyun içerisinde Noktaxaşkıyım ile danışınız.
[Rapkoliq];
Artık oyun içerisinde sadece Rapkoliq çarında bulunacağımdır.İleriki zamanlarda loncadan ayrılmayı ve lonca hakkında sorunlarımı bitirmeyi düşünüyorum.Oyun'a her geldiğimde lonca sorunlarıyla uğraşmaktan bıktım,izzet nefi-s kalmadı.Herkese(lonca üyeleri ve ikv saygı değer üyeleri) teşekkür ederim.Lonca içerisinde ve oyun içerisinde lonca olarak güzel ve kötü günlerde geçirdik.Unutmayın ki Rapkoliq bir efsanedir,tam olarak 3-4 yıldır İKV Meran Sunucusunda bulunmakta ve çoğu oyuncular beni tanır.Rapkoliq benim,ben Rapkoliq'im.Onu büyütmek ve geliştirmek benim görevim.Rapkoliq çarımı seviyorum.
Kısacası artık yeni başkan Noktaxaşkıyım'dır bilginize!
Saygılarımla; Rapkoliq
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Yolunuz Açık Olsun İnş. Rapkoliq Senin Emeklerin ve Senin Yardımlarından Dolayı Sana Minnettarım Tşkler...
Nick /color]Nora Sunucu /color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç) Karakter Türü /color]SAVAŞÇIŞİFACIBÜYÜCÜ вєηιм кσякυмöℓмєк∂єgιℓ, ѕєη∂єηAуяιкAℓмAк. NoRa[49]Noraşifa[45]
Öncelikle ALLAH hepinizden razı olsun inş.
Ayrıca Noktax loncasindan ayrıldım diye lonca üyelerine yardım etmeyecem diye bir kaide yok.Maddi ve manevi şekilde inş. her zaman bir yararım dokunur.Diğer loncalara ve diğer saygı değer arkadaşlara teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !