Neşelix loncası üye alınları başlamıştır. Loncamıza katılmak isteyenler Neşelixlider, Carismatikyamar, Asixkızx 'a söylebilir...
LONCAMIZA KATILMAK İSTEYENLER
OYUNDAKİ ADI
DİĞER CHARLARI
EN ÇOK KULANDIĞI CHARI
HANGİ KAREKTER İSTEDİĞİ
LONCAMIZDA YAŞ ÖNEMLİ DEĞİLDİR... YETERKİ OYUNDA BİRKAÇ BİLGİYE SAHİP OLMASIDIR...
LODOS OLMAK ŞARTTIR... EĞER KAREKTERİNİZ ŞİFACI OLURSA KASMANIZA YARDIM EDERİZ...
BİZ ECEL GETİREN ÜRETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ... BİZE BİRAZ YARDIM EDERSENİZ BİZ ECEL GETİREN ÜRETTİKTEN SONRA SİZE BİZDEKİ BÜTÜN İTEMLERİ VERİCEZ... AMA 49 LEVEL YAPINCA...
"nEŞeLi LonCası"
- musti382
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
"nEŞeLi LonCası"
Bizden 1 Ölür, Sizden 5, Bizimkine ŞEHİT derler, Sizinkine LEŞ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Re: "nEŞeLi LonCası"
hiç böyle anlaşma görmemiştim /alkış geberdim gülmekten.
oLD aND LeGeNDs HaNıMeLi
- musti382
- Işık Hanım'ın Elemanı
Salakmısın nesin ben kimseyle anlaşma yapmıyprum gözün mü körsün
ben ecel getiren ürettikten sonra elimeki itemleri loncamızdaki kişilere dağıtcem diom sen gitmisin anlaşmadan bahsediyon
ben ecel getiren ürettikten sonra elimeki itemleri loncamızdaki kişilere dağıtcem diom sen gitmisin anlaşmadan bahsediyon
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Lonca kurmak ciddi bir iştir, sağlam bir çevre sağlam bir geçmiş ve en önemlisi sağlam bir karakter gerektirir ki karakter derken oyun içi karakterden bahsetmiyorum.
Lonca kurmanın temel amacı belirli kişilerle dayanışma ve yardımlaşma içinde olmak gerektiği zaman bağlı bulunulan sunucuda ses getiren etkinlikler gerçekleştirmektir.
Böyle bir organizasyonu kuran kişilerin öncelikle kendilerinin gerek maddi gerek manevi şekilde donanımlı olmaları lazım gelir. Loncaya aldığı kişilere öncelikle destek vermesi gerekir.
Bana kalırsa sen önce kendi itemini dizecek kendi Eceli Getirenin'i üretecek kadar güçlen daha sonra lonca kur derim.
Tabi bu söylediklerim umurunda olmayabilir yada bana da hakaret içeren bir cevap yazabilirsin, bunu önemsemem ama bilmeni isterim ki bu şekilde kurduğun lonca asla uzun ömürlü olmayacak ve loncalar arasında söz sahibi olmayacaktır.
İyi eğlenceler...
Lonca kurmanın temel amacı belirli kişilerle dayanışma ve yardımlaşma içinde olmak gerektiği zaman bağlı bulunulan sunucuda ses getiren etkinlikler gerçekleştirmektir.
Böyle bir organizasyonu kuran kişilerin öncelikle kendilerinin gerek maddi gerek manevi şekilde donanımlı olmaları lazım gelir. Loncaya aldığı kişilere öncelikle destek vermesi gerekir.
Bana kalırsa sen önce kendi itemini dizecek kendi Eceli Getirenin'i üretecek kadar güçlen daha sonra lonca kur derim.
Tabi bu söylediklerim umurunda olmayabilir yada bana da hakaret içeren bir cevap yazabilirsin, bunu önemsemem ama bilmeni isterim ki bu şekilde kurduğun lonca asla uzun ömürlü olmayacak ve loncalar arasında söz sahibi olmayacaktır.
İyi eğlenceler...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
- TAYFAxASKR
- FareAdam Düşmanı
/alkis aynen pasam katiliyorum sanaTAYFA yazdı:Lonca kurmak ciddi bir iştir, sağlam bir çevre sağlam bir geçmiş ve en önemlisi sağlam bir karakter gerektirir ki karakter derken oyun içi karakterden bahsetmiyorum.
İyi eğlenceler...

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN
- Dirkraederxx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
- musti382
- Işık Hanım'ın Elemanı
KARDEŞ SİZ KENDİ LONCANIZI ADAM GİBİ KURUN SONRA BİZE GELİN 1.
SEN BENİM ARKADAŞLARIMLA NASIL GEÇİNDİĞİMİ NERDEN BİLİYON 2.
SEN BENİM İŞİM KARIŞMA SENİ ILGILAMAZ BU DA KAPAK OLAN 3.
Bazı arkadaşlar loncayı açmakla, loncasına giren adamları soymak istiyo ama
SEN BENİM ARKADAŞLARIMLA NASIL GEÇİNDİĞİMİ NERDEN BİLİYON 2.
SEN BENİM İŞİM KARIŞMA SENİ ILGILAMAZ BU DA KAPAK OLAN 3.
Bazı arkadaşlar loncayı açmakla, loncasına giren adamları soymak istiyo ama
- musti382
- Işık Hanım'ın Elemanı
BENİM ECEL ÜRETECEK KADAR ZAENGİN OLMASAMDA ARDAŞLARIM BANA YARDIM EDECEK ONU GÖZE ALARAK BİZ BU LONCAYI KURDUK SÜS DİYE DEĞİL AGA
- musti382
- Işık Hanım'ın Elemanı
CEVAP BEKLİYORUMmusti382 yazdı:BENİM ECEL ÜRETECEK KADAR ZAENGİN OLMASAMDA ARDAŞLARIM BANA YARDIM EDECEK ONU GÖZE ALARAK BİZ BU LONCAYI KURDUK SÜS DİYE DEĞİL AGA
Sırf ecel için lonca kuruyosan hiç kurma derim ama yinede sana kalmış bi olay.. ++ ozmn ecel diyorsun en az 4 grup olabilicek kadar kişi al..
:lol:
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso