Alıntı yapıyorum belki görevler olmuştur ama görmeyenlere ..

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
korkuluruya
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Alıntı yapıyorum belki görevler olmuştur ama görmeyenlere ..

Mesaj gönderen korkuluruya »

ÖNCELİKLE MADEM KONUYA GİRDİNİZ OKUYUN VE İBRET ALIN...

bilmiyorum neden böyle bir cezaya tabii tutuldum çok araştırdım çok aradım sordum e-mailler mi çektim özel mesajlarmı attım oyunda bulabilirsem GM ilemi konuşmadım...

çok fazla birşey söylemenin lüzumu yok fotoğrafı görünce belki herkes gibi gözünüzde sıfır olacağım ama inanın bunun nedeni tam olarak bende bilmiyorum inanın bilmiyorum tek bildiğim er meydanına hızlıca girmek için kullandığım hızlı yazı yazma programıydı bunu iyi bir amaç için kullandım ve belki bir gaf işledim o yüzden bamlandım

Kod: Tümünü seç
http://www.resimupload.com/ds850819392_adsiz.html

tam hatırlamıyorum yaklaşık 1 ay 4 gün oldu sanırım
/savaş 1 yazacağıma s/avaş 1 yazmıştım ve bunu görenler alel acele beni şikayet etmiş ee hızlı yazı yazma programı adı üstünde mesajlaşma penceresi ful doldu ne yaparsın ....

keşke basmaz olaydım diyorum şimdi tamde ejder asa üretmiştim onca stres ve emek boşunaymış...

Kod: Tümünü seç
http://www.resimupload.com/ds679239954_ ... 10_02.html

http://www.resimupload.com/ds728567550_ ... 10_02.html

http://www.resimupload.com/ds893305786_ ... 10_02.html

Yolculuğa 13 yaşında bir heves ve nefsine hakim olmamayla başladım...
ilk 29 um bir büyücü idi.zamanla bu heves bir tutkuya dönüştü çarlarımı silmek zorunda kaldım çünkü kendime hakim olamadığımı anlamıştım tüm 39 luklarımı sildim bir ara bu pisikolojik dönemime Thefrenzy tanık olmuştur oda hala benim gibi oyunda değilse bilemiyeceğim oda bıraktı sanırım...tekrar başladığımda yeni bölgelerin geleceği haberi sinyali verildi alel acele hemen 2 veya 3 tane daha 39 luk kasabilmiştim bilirsiniz bekletirler ...bu yönetim böyle nef-is filan bilmiyor nasıl hakim olurlar diye düşünmüyor.
sonra 48 level oldum derken çarım çalındı

sonra bu tutku hiç bitmeyen bir isteğe dönüştü yani Hırs' a!
bu hırs gözümü kararttı her ay para basarcasına bu hak etmeyen yönetimdekilere 12 TL ödedim... ve şimdi 3 yıl bamlandım üstelik sebebini tamda bildirmedikleri gibi onca öğrenme çabalarıma rağmen cevapta vermediler...

şimdi 22 veya 23 nisanda sabah 08:00 gibi uyanıp elimi yüzümü yıkayıp üstüme bir şey taktıktan sonra açtım bilgisayarı içimde umutla oyunuda açtım bugün item düşürüp köşeyi döneceği diye sonra karekteriniz bloklanmıştı dedi ....

o zamndan bu zamana araştırıyorum 22.04.2010 - 26.05.2010 aradaki zaman dilimi dile kolay o zamanlar geçmek bilmedi düşünmekle nerde hata yaptımlarla...

Zamanı geldi daha fazla bekleyemeyeceğim biliyorum bu fotoğrafı gördükten sonra fikirleriniz tamamem değişecek fakat hakkım varsa lütfen ama lütfen helal ediniz

ben hakkımı helal ediyorum lütfen sizlerde ediniz! benden bu kadar çocukluğumu alıp giden bu oyuna elveda diyorum ve sonsuza kadar bu oyunu kendime yasaklıyorum bilgisayrımda bu oyunla ilgili ve alakalı ne varsa arındırıp sakin kafayla bana tanınan son şans SBS yi ferah kafayla gireceğim en azından bu düşüncelerim sona erecek biliyorum çalışamadım ama yazılılardan aldığım yüksek notlara sayarak SBSde elimden geleni yapacağım

ELVEDA macera
ELVEDA emeklerim
ELVEDA eğlenecek tek aracım
ELVEDA sohbet ettiğim kişiler
ELVEDA biricik beni iyi ve kötü günümde gerçek anlamda yalnız bırakmayan dostlarım/abilerim
ELVEDA kaybolan çocukluğum/yıllarım
ELVEDA ayrımcı sobee ve ikv ekibi

bana bu hayatın acı tadını tattırdığınız için teşekkür ederim liseye başlayacağım biliyorum hak etmediğim bir liseye hemde ama şuanki başarımın 10 katı performans gösterim bu kaybolan 2.5 yılımı telafi edeceğim çok geç olmadan sizlerede tavsiyem bırakın bu zaman canavarını kendinize yazık edersiniz bir makine gibi burada bağlı olmayın msn facebook var illede arkadaşlarım diyorsanız bu iki işlevsel platformu kullanın...

sizleri her zaman çok sevmiş ve tutkuyla İKV ye gönül vermiş ama sonuç olarak bir şey kazanmadığını ; kazanamadığını anlamış UĞURCAN / Hırs (YADA ANKA İLE KORKULURÜYA) hepinizi saygıyla selamlayıp sahneden sonsuza kadar ayrılıyor ...

Real ve sanal ortamda başarılar dilerim...HA ŞUNUDA UNUTMAYINKİ AMACIM İBRET ALIP YÜREĞİNİZİN CIZ EDİP KAYBOLAN YILLARINIZIN FARKINA VARMANIZI SAĞLAMAK

BU KADARMIŞ.../Hırs YADA ANKA İLE KORKULURÜYA
[Korkulurüya]
  • Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste
[/i][/size]
Kimseye zulmedip ahını alma. Sonra yaptığın kötülüğün cezasını ömrün boyunca çekersin.
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Alıntı yapıyorum belki görevler olmuştur ama görmeyenlere ..

Mesaj gönderen Fantomx »

Öncelikle geçmiş olsun diyerek yazıma başlıyayım.
İkv sonrası hayatında somsuz başarılar.Umarım sınavlarınıda başarılı bir şekilde bitirip ,
daha sonraki hayatına yön verebilirsin.

Not:Ben şuan tılsımdayım ve oyunda (korkulurüya ) nickli biri var.
O senmisin ?

İyi forumlar
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
extremexlider
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen extremexlider »

GEÇMİŞ OLSUN UĞURCAN
Extremexlider
Extremexliderll
Extremexliderlll
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen green16 »

Gecmış olsun guzel kardeşım sıkma canını hakkında hayırlısı ne ıse o olsun
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '

“Genel Sohbet” sayfasına dön