emege saygı
Bence ss alırken oluşan bir bugdur, üstüne gelinen eşyanın özelliklerinin bazen görünmemesi gibi.Rakam zaten çok olağanüstü bir rakam sayılmaz.39 seviyeyken rahat 6500 üstüne çıkılabiliyordu.10 seviyede gelen zeka puanları ve fazladan 35 büyü hasarımızı 7500 üstüne çok rahat getirir.girayankara yazdı:Ruh çalan a vurmuşsun ama yaratık adında ruh çalan yazmıyor neden :?:
Ruh çalan enejisi % lik birimde niye yazmıyor :?:
ben vuramaz demedimPetcarar yazdı:
Bence ss alırken oluşan bir bugdur, üstüne gelinen eşyanın özelliklerinin bazen görünmemesi gibi.Rakam zaten çok olağanüstü bir rakam sayılmaz.39 seviyeyken rahat 6500 üstüne çıkılabiliyordu.10 seviyede gelen zeka puanları ve fazladan 35 büyü hasarımızı 7500 üstüne çok rahat getirir.
Prntscr basıp msnden gönderince png olarak gönderiyor sanırım , fotoyla oynandığını sanmıyorum isim hatasını bende yaşadım çünkügirayankara yazdı:ben vuramaz demedimPetcarar yazdı:
Bence ss alırken oluşan bir bugdur, üstüne gelinen eşyanın özelliklerinin bazen görünmemesi gibi.Rakam zaten çok olağanüstü bir rakam sayılmaz.39 seviyeyken rahat 6500 üstüne çıkılabiliyordu.10 seviyede gelen zeka puanları ve fazladan 35 büyü hasarımızı 7500 üstüne çok rahat getirir.
dosya uzantısı png oyundan direk jpg veya bmp uzantılı dosya alınabiliyor
bu şüphe uyandırıcı değil mi :?:
Çok zeki çıktın bravo. Farkındayız zaten niye kastın cevap yazmak için? Zaten meteorit kritikleri hep böyle. SEn ne bekliyordun?merciayvaz yazdı:söylemeden geçemedim meteoritten önce bir meteorit daha atmışşın ve kritik gelmiş bu da yaratığın %20 zırhını düşürmüş ki böyle bir durumda 7000 altı vurmak ayıp olurdubiraz hile gibi yani :mrgreen: kasıtlı olarak denenmiş çalışılmış bir kritik eğer aksini iddia ediyorsan neden buz atmıyordun :geek: