Ulusx ler içeri bakın
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Ulusx ler içeri bakın
Sizin locanızı düzgün sanıyordum Ulusxsmiley gibi birini nasıl loncaya aldınız merak ediyorum bu kadar terbiyesiz birini görmedim lonca sorumlusu biri benimle irtibata geçsin fotoyu göndereyim
- XxxNeFReTxxX
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ulusx ler içeri bakın
Ulusxsmiley saten Ulusxcampell Kurucu Yani Ulusx loncası başkanı Ulusxsmiley Ulusxedyy Ulusxcampell Lodoskatili Charları bunlar Lodos Katili Hırsız ssaten smiley küfürbazın önde gideni lonca kurucusu bunları yapıyorsa gerisini düşünemiyorumViolence yazdı:Sizin locanızı düzgün sanıyordum Ulusxsmiley gibi birini nasıl loncaya aldınız merak ediyorum bu kadar terbiyesiz birini görmedim lonca sorumlusu biri benimle irtibata geçsin fotoyu göndereyim
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Ulusx loncası az çok adını duyurmus bir lonca.Bu loncanın başkanı öyle birşey yapmız olmasına inanmak birhayli güç.Foto koyarak arkadaşımız kanıtlaması gerekmektedir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- FareAdam Düşmanı
Sayın doslarım. Ulusxsmiley ile bir şikayetiniz varsa www.ikvulus.com dan bize duyurabilirsiniz.Ayrıca benim Ulusxedyy , Lodoskatili , Ulusxsmiley ile bir alakam yoktur bu tanı nerden çıktı bilemiyorum.Bir kanıt koyun ortaya olay açığa çıksın.Olayın ne olduğunu bilmeden beni suçlamak bir şuçtur.Lütfen rica ediyorum bu konu başlık altına varsa bir kötülüğüm koyun fotoğrafını görelim.Bu güne kadar herkese yardımcı olmak istedim.LÜTFEN BU NİYETİMİ BANA BOZDURMAYIN...
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
- boomerang
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Southwest Wind Guard
Ulusx loncasının başkanı Ulusxbaskan dır;Yöneticiler ise Ulusxcampell,Ulusxreally,Ulusxheron dur.Ulusxsmiley-Ulusxedyy aynı kişilerdir fakat Ulusxcampell le alaksı yoktur.
Ben Ulusxcampell i iyi tanırım onun başkasının hakkına göz dükmek gibi yani hırsızlık gibi bir huyu yoktur ;fakat Ulusx loncasından biri hakkında şikayeti olan www.ikvulus.com adresinden yada Ulusxbaskan-Ulusxrelly-Ulusxheron İsimli charlarla irtibat kurabilirsiniz.
Ben Ulusxcampell i iyi tanırım onun başkasının hakkına göz dükmek gibi yani hırsızlık gibi bir huyu yoktur ;fakat Ulusx loncasından biri hakkında şikayeti olan www.ikvulus.com adresinden yada Ulusxbaskan-Ulusxrelly-Ulusxheron İsimli charlarla irtibat kurabilirsiniz.
- Violence
- FareAdam Düşmanı
işte resim istediniz resim bu bnm elimde olan resim Qantum da olanların hepsine sahittir onun elinde daha fazla foto vardır bu söylediği en hafif laflar olay nasıl oldu Qantum la beraber mavi topaz cekiyorduk bu kişi geldi ve mavi yansıttı 10 tane dedi kaba bi dille üzerine Qantum yansıttı 30 tane dedi ve ondan sonra söylediği sözler görmniz lazm o kadr diyorum bu loncaya yakısmayacak sözler bide başkanmıs yazık

-
- FareAdam Düşmanı
Violence.Kardeşim bak göztepelisin, izmirlisin saygım var.Fakat lütfen sözcüklerini düzgün seç ''sonra söylediği sözler görmniz lazm o kadr diyorum bu loncaya yakısmayacak sözler bide başkanmıs yazık'' Ulusxzaqq da ben değilim Ulusxsmiley ve Ulusxedyy de ben değilim.Eğer daha fazla araştırmak stiyorsanız lütfen GM lerden bilgi alınız.Üyelik ve karakterlerin kimlere ait olduğu hakkında..
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
- Violence
- FareAdam Düşmanı
Ben sana zaqq sın veya baskasısın dedim mi sen neden üzerine alıorsun ben yapılan saygsızlığı bildiriyorum böyle adamlar baskansa zaten daha ne diyim diyorum senin üzerine alınma sebebin ne ?malama35 yazdı:Violence.Kardeşim bak göztepelisin, izmirlisin saygım var.Fakat lütfen sözcüklerini düzgün seç ''sonra söylediği sözler görmniz lazm o kadr diyorum bu loncaya yakısmayacak sözler bide başkanmıs yazık'' Ulusxzaqq da ben değilim Ulusxsmiley ve Ulusxedyy de ben değilim.Eğer daha fazla araştırmak stiyorsanız lütfen GM lerden bilgi alınız.Üyelik ve karakterlerin kimlere ait olduğu hakkında..
- Violence
- FareAdam Düşmanı
Ayrıca dur bi dakika dün geceki sen miydin o sözleri söyleyen