Ulusx ler içeri bakın

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Ulusx ler içeri bakın

Mesaj gönderen Violence »

Sizin locanızı düzgün sanıyordum Ulusxsmiley gibi birini nasıl loncaya aldınız merak ediyorum bu kadar terbiyesiz birini görmedim lonca sorumlusu biri benimle irtibata geçsin fotoyu göndereyim
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ulusx ler içeri bakın

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

Violence yazdı:Sizin locanızı düzgün sanıyordum Ulusxsmiley gibi birini nasıl loncaya aldınız merak ediyorum bu kadar terbiyesiz birini görmedim lonca sorumlusu biri benimle irtibata geçsin fotoyu göndereyim
Ulusxsmiley saten Ulusxcampell Kurucu Yani Ulusx loncası başkanı Ulusxsmiley Ulusxedyy Ulusxcampell Lodoskatili Charları bunlar Lodos Katili Hırsız ssaten smiley küfürbazın önde gideni lonca kurucusu bunları yapıyorsa gerisini düşünemiyorum
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Ulusx loncası az çok adını duyurmus bir lonca.Bu loncanın başkanı öyle birşey yapmız olmasına inanmak birhayli güç.Foto koyarak arkadaşımız kanıtlaması gerekmektedir.

İyi forumlar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen malama35 »

Sayın doslarım. Ulusxsmiley ile bir şikayetiniz varsa www.ikvulus.com dan bize duyurabilirsiniz.Ayrıca benim Ulusxedyy , Lodoskatili , Ulusxsmiley ile bir alakam yoktur bu tanı nerden çıktı bilemiyorum.Bir kanıt koyun ortaya olay açığa çıksın.Olayın ne olduğunu bilmeden beni suçlamak bir şuçtur.Lütfen rica ediyorum bu konu başlık altına varsa bir kötülüğüm koyun fotoğrafını görelim.Bu güne kadar herkese yardımcı olmak istedim.LÜTFEN BU NİYETİMİ BANA BOZDURMAYIN...
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Southwest Wind Guard

Mesaj gönderen boomerang »

Ulusx loncasının başkanı Ulusxbaskan dır;Yöneticiler ise Ulusxcampell,Ulusxreally,Ulusxheron dur.Ulusxsmiley-Ulusxedyy aynı kişilerdir fakat Ulusxcampell le alaksı yoktur.
Ben Ulusxcampell i iyi tanırım onun başkasının hakkına göz dükmek gibi yani hırsızlık gibi bir huyu yoktur ;fakat Ulusx loncasından biri hakkında şikayeti olan www.ikvulus.com adresinden yada Ulusxbaskan-Ulusxrelly-Ulusxheron İsimli charlarla irtibat kurabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

işte resim istediniz resim bu bnm elimde olan resim Qantum da olanların hepsine sahittir onun elinde daha fazla foto vardır bu söylediği en hafif laflar olay nasıl oldu Qantum la beraber mavi topaz cekiyorduk bu kişi geldi ve mavi yansıttı 10 tane dedi kaba bi dille üzerine Qantum yansıttı 30 tane dedi ve ondan sonra söylediği sözler görmniz lazm o kadr diyorum bu loncaya yakısmayacak sözler bide başkanmıs yazık

Resim
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen malama35 »

Violence.Kardeşim bak göztepelisin, izmirlisin saygım var.Fakat lütfen sözcüklerini düzgün seç ''sonra söylediği sözler görmniz lazm o kadr diyorum bu loncaya yakısmayacak sözler bide başkanmıs yazık'' Ulusxzaqq da ben değilim Ulusxsmiley ve Ulusxedyy de ben değilim.Eğer daha fazla araştırmak stiyorsanız lütfen GM lerden bilgi alınız.Üyelik ve karakterlerin kimlere ait olduğu hakkında..
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

malama35 yazdı:Violence.Kardeşim bak göztepelisin, izmirlisin saygım var.Fakat lütfen sözcüklerini düzgün seç ''sonra söylediği sözler görmniz lazm o kadr diyorum bu loncaya yakısmayacak sözler bide başkanmıs yazık'' Ulusxzaqq da ben değilim Ulusxsmiley ve Ulusxedyy de ben değilim.Eğer daha fazla araştırmak stiyorsanız lütfen GM lerden bilgi alınız.Üyelik ve karakterlerin kimlere ait olduğu hakkında..
Ben sana zaqq sın veya baskasısın dedim mi sen neden üzerine alıorsun ben yapılan saygsızlığı bildiriyorum böyle adamlar baskansa zaten daha ne diyim diyorum senin üzerine alınma sebebin ne ?
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı