S:a TıLsım OyuncuLarına.
ArkadasLar K.b OnceLıkLe Konuyu Basından Sonuna Kadar Okuyun Yorum Yapmanızı DıL. Sadece Tanıyan Bır Arkadas Etmıs OLdugu YemınLer Icın Uyarsın .
Konuyu Kucuk Bı SekıLde Izzah Edeyım AnLatıcakLarım Benım DeyıL Flaket Yanı (Sezer)'ın Basına GeLen TaLıhsız Bır Durum.
Yer aLtında Kendı Lonca Arkadasımızı Kasarken 44 LvL Cardakı ItemLerı 49 LvL OLan Nıckımıkedıyedı AdLı Cara Aktarıcakdıkkı .Bı Hata Yaptık. Aktarmıs OLdugumuz Carı Kendı Carımız Dıye Yossgat IsımLı Cara Verdık. Daha Sonra
ItemLerı ALan Arkadas. Herzamankı Oyun HırsızLarı Gıbı Oyundan KAcmayı Uygun Gordu Oyuna Gırdıgınde.Bıze Ayıt OLanLarı Istedık Ancak Arkadas YemınLer Ustune YemınLer Ettı Hatta Kucuk KardesLerının Uzerıne BıLe Eyw Dedık GıdenLerın Ustune Bır Bardak Su Icdık. GıdenLer Okadar DeyerLı SeyLerde deyıLdı Savas Max + SaLdırı FeLan 3 Parca Itemdı Ama Doru OLdugunu BıLe BıLe Yemın Etmesı Bı HayLı Uzdu.YenıLerını Uretmek Sadece 2 Saatı aLdı Hatta Daha Iyısını Urettık.
Konuyu Acma Sebebım Tanıyan BıLen Bır Arkadas O (Arkadas)'a Desınkı . GeLsın Benden HeLaLLık Istesın.Item FeLan Istemıyorum Dogru oLdugu HaLde Kendısıde YaLnıs Yaptıgını BıLdıgı HaLde Etmıs OLdugu O YemınLerın Inanınkı Benı Nekadar Uzdugunu AnLatamam. Bu Yuzden Bu Konuyu Acma Geregı Dudum
OnemLi Not : Heyerkı Oyun Icerısınde Butur Hareket SergıLeyıp HeLe Bır Oyunda Sahte Bır Yasamda HırsızLık Yapıyorsan Kardesım Doru Durus GeL Sahsım Adına Lazım OLan Neyse Verıcem.Soz.
Ins Derdımı Acık Bı SekıLde AnLata BıLmısımdır.Ins YaLnıs AnLasıLmaz VesseLam. Iyı ForumLar..
Bu Carı Tanıyan Bırı uLasa BıLırmı.?
- ZorcocuK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu Carı Tanıyan Bırı uLasa BıLırmı.?
Nedenben yazdı:OnemLi Not : Heyerkı Oyun Icerısınde Butur Hareket SergıLeyıp HeLe Bır Oyunda Sahte Bır Yasamda HırsızLık Yapıyorsan Kardesım Doru Durus GeL Sahsım Adına Lazım OLan Neyse Verıcem.Soz.
Ins Derdımı Acık Bı SekıLde AnLata BıLmısımdır.Ins YaLnıs AnLasıLmaz VesseLam. Iyı ForumLar..

- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
gercekten bu hırsızlık cok kotu bişey ya.adam çalıor ben calmadım diye yemınler ediyor,yalakalık yapıor,inanmayıncada sövüyor..
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
ben kendi çarımdayken abi itemin var mı dedim ufak tefek birkaç parça item var dedim bana verir misin dedi bende parayla satacağımı kendisine ilettim hay dilimi eşşek arısı sokaydı da ben ona itemim var demeseydim abi itemleri var yalvarırırım lütfen hiçbirşeyim yok neler neler gına geldi geldi engelledim yosgat denilen kişi öyle bi kişi yani :S umarım itemlerinizibulursunuz diycem ama sizler zaten daha iyisini üretmişsiniz hayırlı olsun şimdiden ve dikkatli olmanızı dilerim.
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Arkdasım AdamLar Resmen Sebeke. Bugun KıLanda Yossgat CarıyLa Konusuyorum Cogu Sahıt OLdu Zaten Adam Dıyorkı Itemı Benım CarLa CaLan Azımlıxkader Dıyor Daha Sona AzımlıxkaderLe Konusuyorum Oda Dıyorkı Ben ItemLerı Yossgattan ParayLa aLdım 70m + Mavı TopazLarLa Takas Ettık Daha Sonra AzımLı Loncasının BaskanıyLa Konusuyorum oLayı AnLatıyorum Adam Dıyorkı oyLe Bısı Yok Emın OLmadan YorumLamayın Dıyo AdamLar Oyun Icerısınde Organıze Sebeke KurmusLAr Loncayız Dıyede gEcınıyorLAr Onu Bırak bu Mevzuyu YapanLar 14 12 YasLarında Cocuk HeLekı Bır yemınLer EdıyorLar YasLarına Ve BoyLarına Bakmadan Kanım Durdu. Suan Cafedeyım Eve GEcınce Butun ResımLerı PayLasıcam hatta Bu AdamLAr Yapmaz dıyenLer Varsa AsLını Inkar eDen oLursa HerturLu IspatLamaya Hazırım AzımlıxLoncasının Ipını Pazara Cıkarıcagıma and Icerım.denizxlord yazdı:ben kendi çarımdayken abi itemin var mı dedim ufak tefek birkaç parça item var dedim bana verir misin dedi bende parayla satacağımı kendisine ilettim hay dilimi eşşek arısı sokaydı da ben ona itemim var demeseydim abi itemleri var yalvarırırım lütfen hiçbirşeyim yok neler neler gına geldi geldi engelledim yosgat denilen kişi öyle bi kişi yani :S umarım itemlerinizibulursunuz diycem ama sizler zaten daha iyisini üretmişsiniz hayırlı olsun şimdiden ve dikkatli olmanızı dilerim.

- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
Bu Arada 2 Sevdıgım Arkadasın Dedıgıne Gorede Yosgat CarıyLa Hasar IsımLı CarLar Aynıymıs.

Aldı itemleri götürsün analarına versinler ... Yönetici ler de bu dedimi silerse bişey demiyorum onlara Bu item calma olaylarına bir dur densin artık hafta sonu hesap calınıyor my nete ulaşamıyoruz hafta sonu kapalı nasıl iş anlamadım ....... Elimizde calınan ıtemlerın fosu var calan kişinin sözleri var hala alamıyoruz bir cözüm üretin boş durmayın oturmakla yöneticilik yapılmaz sunuculara az fazla girin hafta ayda bir girmek le iş bitmiyor .. Küfürü şikayet ediyoruz .. Hırsız lı ğı ne yapcaz bir anlatırmısınız bana yönetici beyler ??
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Semih kardeşim öncelikle geçmiş olsun.
Hırsızlık sanal dada reeldede ayıp birşeydir.Yapanlar onursuz kişilerdir.
Fakat siz gene itemleri üretmişsiniz.
Umarım gidenlerden daha iyi şeyler üretilmiştir.
Artık bundan sonra böyle kişlere dikkat edilmesi lazım.
Hırsızlık sanal dada reeldede ayıp birşeydir.Yapanlar onursuz kişilerdir.
Fakat siz gene itemleri üretmişsiniz.
Umarım gidenlerden daha iyi şeyler üretilmiştir.
Artık bundan sonra böyle kişlere dikkat edilmesi lazım.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Geçenlerde kadim kesmeye arzlara yardım etmeye büyücü çarımla girdim kadimde 1 adet yönetici gm arkadaşımız vardı Erdoğan isminde ama sadece vardı bedeni burda kendisi nerde allah biliyor yaa neyse ben knight oynadığım zamanlarda 1 adet yönetici gm eksik olmazdı ve o kadar gm vardı ki görevlere giderdik ama burda maşallah atıorum azimxlider hırsız atıyorum hakanxbilmem ne hırsız diyen o kadar çok çoluk çocuk var ki anlatamam hırsızlık diz boyu yani ne yapacağımızı şaşırdık çarıma girerken yemin ederim korkuyorum acaba şifre hatalı diyecek mi diye :S ödüm patlıyor o kadr emek harca ejder asa üret bi çocuk gelsin çalsın :S düşündürücü :S
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
aynen Emo Lafa GeLınce Mynet.comda 7 Gun 24 Saat Hızmet DıyorLar. Aksını Idda Edınce Log KayıtLarımız var DıyorLar. Cocuguz Sankı Kandırmayamı CaLısıyorLar Yutturmayamı AnLamadım.Ikı Lafın Ikısınıde SoyLuyen Zaten OnLar.ayhilal yazdı:Aldı itemleri #@!? analarına versinler ... Yönetici ler de bu dedimi silerse bişey demiyorum onlara Bu item calma olaylarına bir dur densin artık hafta sonu hesap calınıyor my nete ulaşamıyoruz hafta sonu kapalı nasıl iş anlamadım ....... Elimizde calınan ıtemlerın fosu var calan kişinin sözleri var hala alamıyoruz bir cözüm üretin boş durmayın oturmakla yöneticilik yapılmaz sunuculara az fazla girin hafta ayda bir girmek le iş bitmiyor .. Küfürü şikayet ediyoruz .. Hırsız lı ğı ne yapcaz bir anlatırmısınız bana yönetici beyler ??