***ecel getiren***
Re: ***ecel getiren***
Merhabalar,
Şaheserin hayırlı olsun kardeşim bende 15 veya 20 gün önce Ashab-ı Kehf üretmiştim.Gerçekten güzel bir şaheser fakat ecel getireni bilemiyorum yani olumlu veya olumsuz eleştiriler alan bir şaheser.Dikkat ettimde karakter penceresini açtığında max hasarın 2006 olduğunu gördüm.Sana söyleyeceğim tek şey şu kardeşim max hasarlarını arttırmaya bak yoksa o şaheser işine yaramaz.İyi oyunlar.
Şaheserin hayırlı olsun kardeşim bende 15 veya 20 gün önce Ashab-ı Kehf üretmiştim.Gerçekten güzel bir şaheser fakat ecel getireni bilemiyorum yani olumlu veya olumsuz eleştiriler alan bir şaheser.Dikkat ettimde karakter penceresini açtığında max hasarın 2006 olduğunu gördüm.Sana söyleyeceğim tek şey şu kardeşim max hasarlarını arttırmaya bak yoksa o şaheser işine yaramaz.İyi oyunlar.
Hayırlı olsun Güle Güle Kullan.
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
eminönünden misn? öldürür..suhursuz falan..eminönünden değil mi bunlar..doorss yazdı:
İşte Ecel Getiren Üretimi
Herkese kısmet olur inşallah
Sagopakajmeran yazdı:eminönünden misn? öldürür..suhursuz falan..eminönünden değil mi bunlar..doorss yazdı:
evet hakan öldürür ü tanıyorum ıyı saglam bırısı

Yigitxcan yazdı:Merhabalar,
ecelı yapana kadar max işi ıle ugraşmadım
şimdi başlıyorum max yükseltmeye
ayrıca herkese tşkkler yorumlar ıcın ...

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hayırlı olsun darısı başıma...doorss yazdı:
Bol vslerde kullanasın...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
ii ws atalım o zmn bi gün deneylm ecel'inidoorss yazdı:Sagopakajmeran yazdı:eminönünden misn? öldürür..suhursuz falan..eminönünden değil mi bunlar..doorss yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:ii ws atalım o zmn bi gün deneylm ecel'inidoorss yazdı:Sagopakajmeran yazdı:eminönünden misn? öldürür..suhursuz falan..eminönünden değil mi bunlar..doorss yazdı:
atarız yaw