Sa ÖnceLikle Abimin Gitmesi NedeniyLe bi Kaç Sorun Yüzünden Hem Kızılşaman'ı Hem SarıöLümü Silmiş Bulunmaktayım Burdaki Cogu Seye Tanık Oldum Sahte DostLukLar .. Gercek kardeşLikLer.. Hepsi Para İtem Vb.. SeyLer İÇin Sattı ... Ama Kalıcı DostlarımDa oLustu AynI zamanDa.. Artık Devam Etmicem Oyuna Öle içimden Oyun Oynamak Gibi Bişe qeLmiyoR.. Beni Bu qüne Kadar Sevip Sayan ONCa DostLarıma Hakkımı Helal Ediyorum .. Telden Görüşürüz Cogu İle yine .. Benden BU kadar cOQ defa BöLe konuLar açtım Ama bidaha KonusmamakLa tehtid etti bütün Dostlarım gidemedim..arkamı Dönüp Ama Simdi Bişey Kalmadı OyunLa ilqii Bütün Carlarım Silinmiştir..Ve Burdan Su Dostlarıma /color] Cıglıkx
Yenisahralı
Yeniçeribaskan
Yeniçerixiksirci
Korkux
Kadercii
Esmerr
Godfreyxspider
Vitaminarz
Haşin
Godfreyxboys
Ayan
Kfygfb
Tetik
Barbaros
ordubreakdance
Sitem
Lazkopat
Haqqard
Rutkay(Duello)
Flaket
Sensizimsen
Atomkarınca
Kabusxhunter (Senin yerin AyRıydı Ama Kıybetini Bİlemedin Yinede Dostumsun Öle Kalcaksın)
Ve Daha Unuttuqum DostLarım hepinizin Yeri Aynı BenDE..Sİzleri SeviyoRum BidaHA karsıLasırmıyız Bİlemem Ama Kendinize iyi Bakın..
yemin ediyorum yaptığın iş değil valla değil
olum ne adamsın ama ben öyle yada böyle seni döndürürüm biliyorsun
gelde gör işte tüm günü zehir etti ya :
moment yazdı:Sa ÖnceLikle Abimin Gitmesi NedeniyLe bi Kaç Sorun Yüzünden Hem Kızılşaman'ı Hem SarıöLümü Silmiş Bulunmaktayım Burdaki Cogu Seye Tanık Oldum Sahte DostLukLar .. Gercek kardeşLikLer.. Hepsi Para İtem Vb.. SeyLer İÇin Sattı ... Ama Kalıcı DostlarımDa oLustu AynI zamanDa.. Artık Devam Etmicem Oyuna Öle içimden Oyun Oynamak Gibi Bişe qeLmiyoR.. Beni Bu qüne Kadar Sevip Sayan ONCa DostLarıma Hakkımı Helal Ediyorum .. Telden Görüşürüz Cogu İle yine .. Benden BU kadar cOQ defa BöLe konuLar açtım Ama bidaha KonusmamakLa tehtid etti bütün Dostlarım gidemedim..arkamı Dönüp Ama Simdi Bişey Kalmadı OyunLa ilqii Bütün Carlarım Silinmiştir..Ve Burdan Su Dostlarıma /color] Cıglıkx
Yenisahralı
Yeniçeribaskan
Yeniçerixiksirci
Korkux
Kadercii
Esmerr
Godfreyxspider
Vitaminarz
Haşin
Godfreyxboys
Ayan
Kfygfb
Tetik
Barbaros
ordubreakdance
Sitem
Lazkopat
Haqqard
Rutkay(Duello)
Flaket
Sensizimsen
Atomkarınca
Kabusxhunter (Senin yerin AyRıydı Ama Kıybetini Bİlemedin Yinede Dostumsun Öle Kalcaksın)
Ve Daha Unuttuqum DostLarım hepinizin Yeri Aynı BenDE..Sİzleri SeviyoRum BidaHA karsıLasırmıyız Bİlemem Ama Kendinize iyi Bakın..
SarıöLüm
Şimdi müsait değilim ama seninle bi konuşalım bakalım derdin ne kardeşim oky. Emin olma o kadar bırakıyorum diye..
kFygFb yazdı:
gelde gör işte tüm günü zehir etti ya :
Sana Dıcek Tek KeLıme BuLamıyorum Ibo . Bızı Dost OLarak Gorsedın O Asamadıgın SOrunLarı Bıze AnLatır BırLıkde Ustesınden GeLırdık Ama Bıze Tek Cevap Verdın Gıtmek Gıt BakaLım Ama Bu Gıdıs ıLk DeyıL Sonda OLmıcak.AkLımdasın Unutma
La ben cok kişi icin car sildim ne gecti elime hiç bişey emeklerime yazık oldu hep
Biri ne kızıp car silmek artık mantıksız geliyor bana ..
2 senedır konustum Dostum dedim beni sırtımdan vurdu tek dedim artık benım ıcın hıcsın dedim gectim slm vermem almam ben kaybetmedım bişey 2 sene de olsa öğrendım kişilini bana o yetdi YAni deymez Kimse icin car silmek ......
Her daim karşılaşırız kafanı sıkma sen dostum tanıdıgım en harbi adamlardan birisin şu oyunda burda durup kafanı sıkcagını biraz rahatla dinlen keyfine bak oyun burda biz burdayız evvelallah döndük mü cukkalı döneriz be ibom
Ah be Sarumm :? Yaw Herşeyi geç bak o kadar dostum dediğin insan var yaw oyunu boşver sırf muhabbetin için bile olsa devam edeydin ya..
ula oldumu bi şimdi :S