Veda.... Titxdelikurt

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Veda.... Titxdelikurt

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Son kez merhaba Sancak ve T.İ.T. Loncası...

Anıları çok uzatmanın yada geçmişi yargılamanın bir manası yok. Yıllarla birlikte çok şey birikiyor insan hayatında.Yaş kemale ermiş, çenemize ( klavyemize ) vurmuş sanırım. Yaşlıların çok konuşuyor olma sebebi de bu olsa gerek, yıllarca
kuşak çatışmasından söz etmişti büyüklerim, onlara göre yeni nesil olan bizler asi ruhluyduk, ama saygıda kusur etmezdik hiç bir zaman, çünkü bir gün bizlerde onların yaşına gelecek ve bacak kadar çocukların aynı terbiyesizliği
bizlere yapacağını bilirdik...

Lakin yeni yetme veledler, ülkemdeki tahsil seviyesinin yükselmesine doğru orantılı olarak kültür, namus ve ahlaki
değerlerden nasibini almamışlar, dün gece bunu en iyi şekilde gördüm ve yaşadım...

Aziz milletimin evlatları, korkar olmuşlar yılandan, çıyandan, şahsi menfaatleri uğruna vaz geçmişler mertlikten, dürüstlükten, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı olmuşlar, yazık çok yazık, nokta kadar menfaate virgül kadar eğilir olmuşlar, kendilerine olan saygıyı kaybetmek bir yana, ailesine olan saygı ve sevgilerini ve onlara karşı olan sorumluluklarını da unutmuşlar...

T.İ.T. Loncası' nı ilk kurduğumuz dönemlerde, bir düsturumuz, ülkümüz vardı, oyunda ahlaksızları, hırsızları, aile terbiyesi almamış şeref yoksunlarını deşifre etmek, oyuncuların huzur ve keyifle oynayabilecekleri bir sunucu oluşturabilmekti amacımız, ve bu amaç doğrultusunda ahlaki değerden uzak çok kişinin huzurunu kaçırdık, çarklarına
çomak soktuk, maden hilecilerini, hırsızları, 1 level çar açıp ana avrat söven soğan erkeklerini, üç beş item dizip
kendini Osmanlı İmparatoru sanan zavalları ve bunlardan faydalanmak üç beş çıkar sağlamak uğruna yanlarında
dolaşıp şakşakçılık yapanları rencide ettik.

Yaptıklarımdan tek bir pişmanlık dahi duymadım, bugün olsa yine aynısını yapar aynı özveriyi gösterir, nokta kadar
menfaat uğran virgül kadar oyunan oyuncuları yerin dibine sokar çıkarırdım..

Bu oyunda en çok üzüldüğüm konu ise bir çok temiz aile evladının, bu şeref yoksunları karşısında sessiz kalması ve
onlardan; aman bize de bulaşırlar başımıza dert alırız... diyerek seslerini çıkartamamasıydı... Unutmayın bir toplumda
refah huzur ve barış olması, namusluların da enaz namussuzlar kadar sesinin çıkması sayesinde olmaktadır...

Fazla uzattım sanırım, uzun lafın kısası, ben artık yokum, sevinenlere birer paket kına yollayacağım adreslerini verirlerse, eminim ki üzülen arkadaşlarım da olacaktır, hatta üzüldükleri halde kendilerini deşifre etmemek çamurla
ahlaksızlarla ters düşmeme adına yine özelden mesaj atıp genelden susacaklardır... Sizlere Aile terbiyesi almamış oyuncuların sesinin daha çok çıktığı, hırsızlığın alıp başını gittiği, maden hilecilerinin haksız kazançlar ile item ve para
sahibi olduğu, Aile terbiyesi almış diğer oyuncuların ise bunlar karşısında ezik kaldığı sesini çıkarmadığı bu oyunun devamını dilerim.

İyi oyunlar Sancak ve T.İ.T. Loncası... Alemlerin Sahibine emanetsin....
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Titxmeyra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Veda.... Titxdelikurt

Mesaj gönderen Titxmeyra »

Yazık çok yazık, senin kıymetini bundan sonra anlayacaklar, hırsızlar, ahlaksızlar ve haysiyetsizler
at koşturmaya başlayacak, yöneticisiz bir sunucuda, haksızlığa karşı, namussuzlara karşı sesi çıkan
tek loncaydık tek başına bütün ahlaksızların karşısında durmuş oyundan zevk almayı bir yana bırakmış
diğer oyuncuların alınterlerinin hırsızlarca gasp edilmemesi için mazlumu koruyor hırsızlarla mücadele
ediyordun.

Sen onları deşifre ettikçe onlar bu kuyruk acılarını ailene mesleğine şerefine hakaret ederek dindirmeye
sana karşı aynı cephede birleşmeye ve deli danalar gibi böğürmeye seslerini daha da yükseltmeye başlıyor
lardı, şimdi sen bu mücadeleyi bıraktım meydan ahlaksızlara kaldı diyorsun.

Eğer üzerinde hakkım varsa yada loncadaşın olarak bir oy hakkım varsa oyunu bırakmana razı değilim,
hatta sen oyunu bıraktığın an bende bırakacağım.

Titxmeyra
Titxmeyra - Titxasena
Resim
Bilgisiz bir kimse savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.
Kullanıcı avatarı
ByZiLeLi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ByZiLeLi »

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı .
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .

TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ

İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

Resim
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Parthenious »

Söylediklerine katılıyorum, her zaman da katıldım.. Sahte dünyalar bize göre değil.. Sahte dünyaların sahte delikanlıları, gerçek dünyanın temiz insanlarını çileden çıkarıyor maalesef.. Bana kalırsa kararın çok yerinde.. Şayet bu kadar dayandığına şaşırdım.. Arkandan söylenenlere kulak asma sen..

Yolun açık olsun.. Her dünyada başarılar..

Eğer oynarım hala diyorsan, daha aklı başında bir sunucu olan Eminönü'ne bekleriz..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Senin Kararın...Hayatında BaşarıLar... ;)

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iptaledildi »

ByZiLeLi yazdı:çıktığın yere kadar yolun war zıktır gıt eteklifino

höst
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sihirbaz »

DeLikuRt.. Seni hç sevmem . . Ama baazı konuLarda hakLısın. KaL saaLıcakLa.
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
oyarar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen oyarar »

Hayatta Başarılar.
Hata Bilip Telafi Etmek Erdemdir. Yolun Açık Olsun.
Resim Adına:
Ömer YARAR
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Whisky »

Burda ahLak muameLesi yapma şimdi ettiğin küfürLeri biLiyoruz..
Gayet yerinde bi kara hatta oyunu diiL yaşamayı bırak çevre kirLiğinden başka işi diyiLsin..
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

hayatımda tanıdığım en aşağılık insanlardan biri de sendin sen de sunucuyu terkettin sevindim.
oyuna başladığından bu yana benimle uğraşıp durdun. Yalanların ve iftiralarınla beni karalamaya çalıştın ama her seferinde senin yalan söylediğini ispatlayarak rezil ettim. oyunu bırakma sebebin de eminim ki benim. dün oyunda olmadığım bir vakit bölgeden benim hakkımda ileri geri konuştun iğrenç şeyler söyledin..bunlardan biri de "ferro benim ölmüş kızımın annesine küfretti forumda banlandı " demendi.
gördüğün gibi ben banlanmadım ve hala burdayım çünkü benim ağzımdan öyle bir kelime çıkmadı.. sancak sunucusu fotoğraf albümünde son 2-3 sayfaya bakacak olursanız olayı daha iyi kavramış olursunuz.olay nasıl başladı size en başından anlatayım..
dün öğlen saatlerinde sancak sunucusu fotoğraf albümünde delikurtun yorumuyla karşılaştım. oyun oynayan kardeşlerimize hakaret ediyor,ahh bu veledlerle mi oyun oynuyoruz yazık çok yazık.. gibi saçma sapan cümleler kuruyordu. o yorumunu göstererek dedim ki oyun çocuklar ve gençler içindir. tabi senin yaşında oynayanlar da var onlara saygıda kusur etmem çalışmaktan olsun stresten olsun insanlar stres atmak için oyuna girip 1-2 saat zaman geçirebiliyor. ama dedim, sen 32 yaşına gelmene rağmen gününün büyük bir vaktini oyuna ayırıyorsun. artık bu oyun senin hayatın olmuş ömür boyu o pc sandalyesinde çürümeye mahkumsun. yanlızlığa mahkumsun. asosyal bir pc bağımlısın gibi acı ama gerçek olan şeyler söyledim. sonunda da karının seni neden terkettiğini acaba oyun oynamaktan karına vakit ayıramadığın için mi diye sordum. sen de hemen o yorumu göstererek bana küfür ettin. o mesajın da zaten yönetici tarafından değiştirilerek "7gün forum hesabınız kapatılmıştır"a çevrildi. benim mesajımda küfür falan yoktu sadece sana asosyal pc bağımlısı dedim diye mesajım silinmişti o kadar..
veda yazında demişsin ki ben bu oyuna Türk gencini eğitmek için başladım ahlaki değerleri öğretmek için başladım vs vs.. delikurt gerçekten beni güldürüyorsun çocukları güzel ahlak kazandırmak için oyunu araç olarak mı kullanıyorsun? eğer böyle bi amacın varsa git kitap yaz git makale yaz eğitici yazılar yaz tvlere çık çocuklar bu şekilde eğitilir. hem sen mi çocuklara güzel ahlak öğreteceksin? her ceres listesinde adı geçen. analar kutsaldır diyip 2 saat sonra ana bacı küfür edip ceres listesine giren ahlaksız herif... dün bütün çirkinliğini gösterdin oyunu bırakıyorum diyip bölgeden yüzlerce kişinin gözü önünde ferro senin ananı bilmem ne ediyim bilmem ne çocukları sizin sülalenizi bilmem ne ediyim..
bu mu lan güzel ahlak ! sen kardeşlerimize bunları öğretmek için mi oyun oynuyorsun !(inanmayanlar bana özel mesaj atsın dün gece bölgeden yarım saat boyunca ettiği küfürlerin hepsini göndereyim)
bence sen kardeşlerimize güzel ahlakı öğretmenin tam aksine onların ahlakını bozuyorsun. defol git bu oyundan !
ve ayrıca ben senin oyunu bırakacağına keisnlikle inanmıyorum bu oyun senin herşeyin olmuş artık. senin bu oyunu bırakman imkansız. eminim ki titxmeyra karakteriyle oyuna devam ediceksin. neyse zaman herşeyi gösterecek eminim ki bi gün yine çirkin yüzünü titxmeyra karakterinde göstereceksin yine birilerinin ailevi değerlerine küfrederek..
Kendini de ne güzel övmüşsün yukarki yorumunda "senin kıymetini anlayamadılar vs vs.."
delikanlıysan sözünü tutar çeker gidersin sancak sunucusunda senin gibi ahlaksızlara yer yok. artık Eminönüne mi gidersin başka yere mi gidersin bilemem..

ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön