Mahalledeki en yaramaz çocuğa şu işi yap desem

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLiiii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mahalledeki en yaramaz çocuğa şu işi yap desem

Mesaj gönderen SaZoBaLiiii »

Konu başlığında olduğu gibi mahallenizdeki bir çocuğa şu işi yap desem daha iyi, daha adil, daha titiz yapar eminim artık bundan...
Senin yapacağın işede sanada taaaaaaaaa 30 kusur yaştaymış beyni sulanmış ne fayda beden yaşının 30 kusur olması.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLiiii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Mahalledeki en yaramaz çocuğa şu işi yap desem

Mesaj gönderen SaZoBaLiiii »

Birazdan kapatırlar hesabımı yine :)
Kapatmayan adam değil zaten... Tartışma yaratıyosun hesabını kapatırız bak... Peki bu bir başkasına neden söylenmiyor. Sonra Engin bir başkasına ceza yok bana var diyosun diyorsunuz. Başkasına ceza vermeyin benim tüm hesaplarımı kapatın 5 para etmezlere tag vermekle olmaz bu iş objektif ol diyorsunuz objektif adamlara yetki verin...ki ben objektif düşüneyim.
Kim ne derse desin abi,abla,amca,dayı,teyze,hala,arkadaş ilişkisi yürütüyorsunuz oyunda dahi...Reelde karakterini tamamlayamamış kişilere yetki vererek şizofreni yöneticiler yaratıyorsunuz. Adam kafasından senaryosunu kuruyor ve seyire sunuyor... Bakalım bu sefer hangi senaryoyu sunacak gerzek...
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Mahalledeki en yaramaz çocuğa şu işi yap desem

Mesaj gönderen Nocomment »

Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır .