Megax

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Serruhxeyup
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Megax

Mesaj gönderen Serruhxeyup »

Megax li arkadaşım böyle birşey yapmış char satımı yasak diye uyardım fakat istediğin yere ver dedi resimdeki yazıları okuyunuz.Belki bunlar ban yemiyecek fakat bütün MERAN ne olduğunu bilecek.Maden char satıyosun neden bölgeden duyuruyosun neden inatlaşıyosun.
Resim
Resim
Resim

Saygılarımla Serruhxbüyü

Not: Bir resmi almamışım son resimdeki SS atarım lafından sonra Mega lı arkadaş Atarsan at keyfin bilir gibi alaylı tavırla konuştu.
Serruhxeyüp Meran
Serruhxbüyü Meran
ksklı E.minönü
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Megax

Mesaj gönderen Megaxrealist »

Merhabalar,

Şerruh biLmediğin öyLe şeyLer varki..BiLmek istemezsin biLe bunLarı(Sezer-Gökhan abi-Ercan)Tanırsın ve biLirsin.Sen değiLmisin Gökhan abi'nin çarını satın aLan ve o çarını isteyince hatta ve hatta paranı biLe geri vermeyi taLep edince sen neden vermedin ? Bunu biLmek istiyorum.Ummadığın taş başını yararmış Şerruh.Kanıtın varmı diceksin bahanenin bu , Gökhan abi de kanıt varmı biLmem ama Çarını geri vermezsen çok kötü oLucak.!

Hadi eyvaLLah..
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kullanıcı avatarı
Serruhxeyup
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Serruhxeyup »

ben o Şerrruhhh değilim ben Serruhxeyup kardeşim bakalım yeni açıklama yap bakalım bu duruma ama susucaksın tabiiki.Karıştırdında haklısındır belki ama ben o değilim şimd iyeni cevap ver bakalım ?
Serruhxeyüp Meran
Serruhxbüyü Meran
ksklı E.minönü
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

1. ben bu silent adlı kullanıcıyı yakından görmek isterim. Bu tarz yazı stili olduğundan gerçekte de bu kadar gevşek mi acaba ?
2. haklısın,...
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Megaxrealist »

tmm
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"

“Genel Sohbet” sayfasına dön