Yarım saat sonra eve gıttım ve bir kaç dakika sonra oyuna gırdım. Ne göreyim charda ne para var ne ıtem.Aklıma dırek onlar geldı adam benı cagırıyor sonra kendısı yok evet yemek yıyorlar ne yemek ama.Öyle bir yemek kı arkadasının tel numarasını pcden evden gırıyor.Diğeri ise evıne gıdıp oradan şifremi öğreniyor. Gardaş nerde kaldın dıyorum babamla konusuyordum diyor:) .Aklıma direk onlar geldı.Sınırle evden cıkdım itemlerım nerde dedım ne ıtemı dedı adam calmıs söyler mı ? yemın eddırdım o kadar.Kuran'a bıle el basdılar gelde bunlara hesap sor bişi yapamadım.Neyse herşeyim gitti ama şunuda söliyim itemmiş,paraymıs kolay iş bunlar şurda 1 ay uğraşsam 200 m para yaparım.Şimdi nolacak bılmıyorum.Belkı oyunu bırakırım belkı devam ederim.
Belki bir elveda
Belki bir elveda
Merhaba ben Ali olarak tanıdıgınız Cihadxkerbela. Dun öğlen 27 mayısda itemlerımı caldırdım.Full ardenneler setim gitti vede 33m.Allah'dan dığer paraları aktarmısdık onlar gıtmedı neyse.Ve bugun 28 mayıs Kerbela charımda kalan tek sey Ecel getiren oldu ki oda aktarılmadıgı ıcın calınmadı.Çalanlar kım mı ? Alçak #@!? olan mahalle arklarım... Oyundakı nıcklerını vermek ıstemıyorum utansınlar..!Ve bugün 28 mayıs aklıma bır fıkır geldı sadece charımda bulunan ecellı karakterımı satmam.Bunun cezasının ban oldugunu bılıyordum.Basladım bölgeden satılır dıye yazmaya.Ban yersin dediler.İtem gitmiş para gitmiş Ecelde gitsin dedım devam eddım yazmaya ve şimdide charım bloklandı. Çarımı calanların mahalle arklarımın oldukları ortada.Nede akıllılar ama
benı cagırıyorlar gıdıyorum nerde ? yemek yıyor dığeri telefonumu aldı kurcalıyor.Getır telefonu ses yok aldım elınden, ayıp edıyon dedı bende gerı verdım ayıp olmasın dıye sonra kendı telefonunu getırde alalım plusu dedım.Giderken benım telefonumuda aldı sesımı cıkarmadım.Eve cıkdı 5/10 dakka gelmedı dedım bu nerde kaldı evıne doğru yaklasırken cıkdı.Sonra plus işini hallettık.
Yarım saat sonra eve gıttım ve bir kaç dakika sonra oyuna gırdım. Ne göreyim charda ne para var ne ıtem.Aklıma dırek onlar geldı adam benı cagırıyor sonra kendısı yok evet yemek yıyorlar ne yemek ama.Öyle bir yemek kı arkadasının tel numarasını pcden evden gırıyor.Diğeri ise evıne gıdıp oradan şifremi öğreniyor. Gardaş nerde kaldın dıyorum babamla konusuyordum diyor:) .Aklıma direk onlar geldı.Sınırle evden cıkdım itemlerım nerde dedım ne ıtemı dedı adam calmıs söyler mı ? yemın eddırdım o kadar.Kuran'a bıle el basdılar gelde bunlara hesap sor bişi yapamadım.Neyse herşeyim gitti ama şunuda söliyim itemmiş,paraymıs kolay iş bunlar şurda 1 ay uğraşsam 200 m para yaparım.Şimdi nolacak bılmıyorum.Belkı oyunu bırakırım belkı devam ederim.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Re: Belki bir elveda
Merhabalar
Alicim senle bu mevzuyu uzun uzun konustuk. Buradan da bir seyler yazmak sacma geliyor. Ama senin yaptiginda sacma olmus carı el altından satardık bolgede bagırmasaydin.
Her neyse istedigin seyi yap. Bak su laneti bir düsün ama; otur bir kere düsün. Buradaki itemler,paralar ne kadar geçiciymis dimi. Su anda elinde hicbir sey kalmadı. Arkadaslarında kalmıs olsa da onların gercek hayatta degeri var mı? Bu oyun gercek hayatta koca bir sifirdan baska bir sey vermiyor.
Düsün bir bu oyunla nerelere varabilirsin? Nelere yardımcı olur, derslerine ne etki eder? Ben sana oyunu birak demiyorum ama en azindan kendine gore seyreklestirebilirsin; bu dünyanın anlamı yok!
Buyucu,sifaci,savascı istedigin carı acabilirsin. Ben sana bu aksam itemlerimi verdim almadin, istedigin zaman yanindayim, al itemlerim param senin olsun gir oyuna vereyim.
Karar sana kalmıs; bana kalirsa, yeni bir çar aç. Fakat tekrardan baglanma oyuna kendine göre seyrekleştir. En azından okulların kapanına kadar. Yazin gine oynarsin..
Neyse fazla konsutum galiba : )
Allah'a emanet ol kardesim..
Alicim senle bu mevzuyu uzun uzun konustuk. Buradan da bir seyler yazmak sacma geliyor. Ama senin yaptiginda sacma olmus carı el altından satardık bolgede bagırmasaydin.
Her neyse istedigin seyi yap. Bak su laneti bir düsün ama; otur bir kere düsün. Buradaki itemler,paralar ne kadar geçiciymis dimi. Su anda elinde hicbir sey kalmadı. Arkadaslarında kalmıs olsa da onların gercek hayatta degeri var mı? Bu oyun gercek hayatta koca bir sifirdan baska bir sey vermiyor.
Düsün bir bu oyunla nerelere varabilirsin? Nelere yardımcı olur, derslerine ne etki eder? Ben sana oyunu birak demiyorum ama en azindan kendine gore seyreklestirebilirsin; bu dünyanın anlamı yok!
Buyucu,sifaci,savascı istedigin carı acabilirsin. Ben sana bu aksam itemlerimi verdim almadin, istedigin zaman yanindayim, al itemlerim param senin olsun gir oyuna vereyim.
Karar sana kalmıs; bana kalirsa, yeni bir çar aç. Fakat tekrardan baglanma oyuna kendine göre seyrekleştir. En azından okulların kapanına kadar. Yazin gine oynarsin..
Neyse fazla konsutum galiba : )
Allah'a emanet ol kardesim..
Saolasın abi yanımda olman yeter.O bu bana koymuyorda mahalle arklarının yapması neyse herşey için çok gec artık.
İtemmiş paraymış önemli değil. itemlerım calındı.Çalındığı gibi bana gelip item verdınız sağolun yanımda olmanız ve düşünmenız yeter.
İtemmiş paraymış önemli değil. itemlerım calındı.Çalındığı gibi bana gelip item verdınız sağolun yanımda olmanız ve düşünmenız yeter.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
1-2 gündür doğru düzgün oyuna giremiyorum kanka daha yeni öğrendim çok geçmiş olsun bunu yapan şerefsizler utansın. O kadarda yemin etmişler Allah'larından bulsunlar insan kendi arkadaşının hele hele mahalle arkaşının gerçek hayatta beraber gezdiği,dolaştığı hatta yemek yediği arkadaşları böyle hainlik yaparsa diğerleri neler neler yapar. Senin için çok üzüldüm kanka
bence oyna derim kimseyede güvenme kanka gerçek hayattaki arkadaşlarına bile güvenme bana da güvenme. İnsan haysiyetsiz,gurursuz olmasın sen bunu hakketmiyordun bence kaç yıldır arkadaşız senle 2-3 belkide 4 ama senin bana ne lafını nede zararını gördüm hiç bir yanlış hareketini görmedim, zaten olan hep iyiye olur kötü hep ayakta kalır.Senin çarını soyanların o item ve paraları kullanamamasını çok isterim en azından boşuna yaptıklarınıda anlasınlar. İnsafa gelip verirlerse helal olsun ama o kadar yemin ettilerse gurur meselesi artık kolay kolay geri vermezler ibneler

Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Ali Pes Etmek Bu Kadar Kolaymı ? O çalanların İsminide Ver Herkez Ne oLduqLarını öğrensin Ama çalanlar ßunu unutmasın bunun ahiretide var
Allah Hepinize sorucak emek hırsızlıqı ne demekmiş Görürsünüz Ahiret te
CihadxGenerous
CihadxGenerous
Saolasın kanka olan oldu napalım.Timurlenk yazdı:1-2 gündür doğru düzgün oyuna giremiyorum kanka daha yeni öğrendim çok geçmiş olsun bunu yapan şerefsizler utansın. O kadarda yemin etmişler Allah'larından bulsunlar insan kendi arkadaşının hele hele mahalle arkaşının gerçek hayatta beraber gezdiği,dolaştığı hatta yemek yediği arkadaşları böyle hainlik yaparsa diğerleri neler neler yapar. Senin için çok üzüldüm kankabence oyna derim kimseyede güvenme kanka gerçek hayattaki arkadaşlarına bile güvenme bana da güvenme. İnsan haysiyetsiz,gurursuz olmasın sen bunu hakketmiyordun bence kaç yıldır arkadaşız senle 2-3 belkide 4 ama senin bana ne lafını nede zararını gördüm hiç bir yanlış hareketini görmedim, zaten olan hep iyiye olur kötü hep ayakta kalır.Senin çarını soyanların o item ve paraları kullanamamasını çok isterim en azından boşuna yaptıklarınıda anlasınlar. İnsafa gelip verirlerse helal olsun ama o kadar yemin ettilerse gurur meselesi artık kolay kolay geri vermezler ibneler
![]()
![]()
![]()
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kendileri utansın be yiğitim.soldier39 yazdı:Ali Pes Etmek Bu Kadar Kolaymı ? O çalanların İsminide Ver Herkez Ne oLduqLarını öğrensin Ama çalanlar ßunu unutmasın bunun ahiretide var![]()
Allah Hepinize sorucak emek hırsızlıqı ne demekmiş Görürsünüz Ahiret te
CihadxGenerous
xKERBELAx*Cihadxkerbela