Sa ArkadaşLar..!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Sa ArkadaşLar..!

Mesaj gönderen Ucube »

Öncelikle herkese selamlar..

Şimdi burada okuyacaklarınız tamamen gerçekleri yansıtmaktadır.! İspat isteyenlerede her türlü ispatları sunmaya Hazırım.. Beni gerçek adı oğuz olarak Ucube karakteri ile tanıyan çoktur. Artık gerçeği açıklama vaktinin geldiğini sanıyorum. Bunu neden yapıyorum Çünkü Forumda weya oyunda olsun Jokeri yanlış tanıyanlar kötülemeye çalışıp hakkımda hesap açıp ona buna küfür edenler war we bu yazıda onlara tokat gibi bir cewap olacağı kanısındayım. Ewet bir kaç aydır sunucuda dolaşan ucube karakteri hatta bir ara Row larada katılmış olan bu karakter aslında Xjokerx yani uğurun sahte kimliği oldu. Bunu yapmamn nedeni ise bir çok insanın beni yanlış tanıdığını ispatlamaktı. Oyunu bıraktıktan sonra Ucube karakteri ile geri başladım. Joker olduğumu ilk Beril (Jonturkxarcheal) biliyordu. Sonra Sunucuda en yakın kankam olan Ruffles öğrendi. Herkes bilirki Ucube sunucunun en iyi adamlarından küfür etmeyen yardım sewer biri olarak bilinir. Herkes benle iyi geçinir kimseye bir zararım olmaz. Yinede öyle ama hani derler ya insanın adı çıkacağına canı çıksın... Neyse aslında aranızda oyunu hep o kimlikle oynamayı düşünüyordum ama forumda açılan hesaplar ona buna küfür edenler olsun. Gerek oyunda Kaos denen karakterle ona buna gene aynen bölgeden söwen olsun çakma çarlar olsun... Bunların bana ait olmadığını ispatlamak için bu hesabı deşifre etme gereği duydum... Delikurt olsun ulubay olsun benim birinci düşmanlarım olarak bilinirler bunlarla yakın olup gerçekten nası biri olduğumu gösdermek istedim. We ikiside Ucube karakterindeyken en iyi dostlarımdandılar. Neyse Lafı fazla uzatmadan sağda solda ben Jokerim diyen sahte kimliklere yanıt olsun bu konu işte ben gerçek Joker we yaklaşık olarak 2-3 ay bu hesapta oyunu oynadım. Bundan sonra isdediğniz kadar ben Jokerim diyin fark etmez zaten o nicki bir daha kullanmayacağım ama yakın dostlarım da artık o sahte hesaplar yüzünden benden soğumaya başladılar o yüzden bu konuyu açdım. Neyse wakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.. Forum kirliliği oldu diye düşünenler kusura bakmasın.! Herkese iyi oyunlar iyi forumlar..

Sunucunun asıl Jokeri---Ucube.. (uqur)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
siLicixD
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Sa ArkadaşLar..!

Mesaj gönderen siLicixD »

Ucube yazdı:Öncelikle herkese selamlar..

Şimdi burada okuyacaklarınız tamamen gerçekleri yansıtmaktadır.! İspat isteyenlerede her türlü ispatları sunmaya Hazırım.. Beni gerçek adı oğuz olarak Ucube karakteri ile tanıyan çoktur. Artık gerçeği açıklama vaktinin geldiğini sanıyorum. Bunu neden yapıyorum Çünkü Forumda weya oyunda olsun Jokeri yanlış tanıyanlar kötülemeye çalışıp hakkımda hesap açıp ona buna küfür edenler war we bu yazıda onlara tokat gibi bir cewap olacağı kanısındayım. Ewet bir kaç aydır sunucuda dolaşan ucube karakteri hatta bir ara Row larada katılmış olan bu karakter aslında Xjokerx yani uğurun sahte kimliği oldu. Bunu yapmamn nedeni ise bir çok insanın beni yanlış tanıdığını ispatlamaktı. Oyunu bıraktıktan sonra Ucube karakteri ile geri başladım. Joker olduğumu ilk Beril (Jonturkxarcheal) biliyordu. Sonra Sunucuda en yakın kankam olan Ruffles öğrendi. Herkes bilirki Ucube sunucunun en iyi adamlarından küfür etmeyen yardım sewer biri olarak bilinir. Herkes benle iyi geçinir kimseye bir zararım olmaz. Yinede öyle ama hani derler ya insanın adı çıkacağına canı çıksın... Neyse aslında aranızda oyunu hep o kimlikle oynamayı düşünüyordum ama forumda açılan hesaplar ona buna küfür edenler olsun. Gerek oyunda Kaos denen karakterle ona buna gene aynen bölgeden söwen olsun çakma çarlar olsun... Bunların bana ait olmadığını ispatlamak için bu hesabı deşifre etme gereği duydum... Delikurt olsun ulubay olsun benim birinci düşmanlarım olarak bilinirler bunlarla yakın olup gerçekten nası biri olduğumu gösdermek istedim. We ikiside Ucube karakterindeyken en iyi dostlarımdandılar. Neyse Lafı fazla uzatmadan sağda solda ben Jokerim diyen sahte kimliklere yanıt olsun bu konu işte ben gerçek Joker we yaklaşık olarak 2-3 ay bu hesapta oyunu oynadım. Bundan sonra isdediğniz kadar ben Jokerim diyin fark etmez zaten o nicki bir daha kullanmayacağım ama yakın dostlarım da artık o sahte hesaplar yüzünden benden soğumaya başladılar o yüzden bu konuyu açdım. Neyse wakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.. Forum kirliliği oldu diye düşünenler kusura bakmasın.! Herkese iyi oyunlar iyi forumlar..

kurma kolu gg :mrgreen:
ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!;)
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Şu 'silici' midir nedir.Goldenxşifa diye karakteri var.Bir de utanmadan imzamı çalmış.Anlamını yada içeriğini bilmediğin şeyleri sırf küfür olarak algılayan,çocuk ve lümpen bir insansın.
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

katakuli yazdı:Şu 'silici' midir nedir.Goldenxşifa diye karakteri var.Bir de utanmadan imzamı çalmış.Anlamını yada içeriğini bilmediğin şeyleri sırf küfür olarak algılayan,çocuk ve lümpen bir insansın.
Forumdaki çoqu sahte hesap ona ait zaten :D

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

siLicixD yazdı:SİZDE BİLMEDEN SİLİCİ DEMEYİn :D o bir efsane :D Skc: DDDDD :mrgreen:
bırde yazı yazmayı oqrensen D
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
timxfaster
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen timxfaster »

Arkadaslar kusura bakmaın ama aykut ımzana koptum :)
HeRŞeY! uNuTTuMdA B!R BAnA Ett!ğ!N İhAnEt!n! uNuTmAdıım
Kullanıcı avatarı
bycLowny
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bycLowny »

Ucube yazdı:Öncelikle herkese selamlar..

Valla bizi çok şaşırttın aklımızdan geçmeyen isimle ortalıqa cıktın uqur
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff

39 ZamaNı >>

Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs

BuRak & €miN

Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Eee KimLik böyLe sakLanır işde.. :D BazıLarı bize bu tür şeyLeri öqretmeye kaLkıyordu ama kendiLeri kimLik sakLamaya çaLışdı.. İki qün içinde deşifre oLduLar qeLsnLerde ders wereym o şahısLara Laf qideceqi yeri iyi biLr isim wermcem umarım anLamısdır o sazan :lol: Bu arada bir deşifre oLayı daha qercekLesecek onada Şok oLup kaLacaksnz yakında :D

נσкєя
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cynsure09 »

as uqurum hq :D
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

cynsure09 yazdı:as uqurum hq :D

Hb cıceqim :D

נσкєя

“Genel Sohbet” sayfasına dön