Gm lerin bu Halini seviyormusunuz
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Gm lerin bu Halini seviyormusunuz
Arkadaşlar öncelikle geçişten başlamak istiyorum 39 lwl zamanında ikv yok olma arifesindeydi icf denen oyun yüzünden çok tutulacağına inaniliyordu o yüzden ikv ilgilenen yoktu eskiler bilir hiç bir gm konularda ne geziyor nede göz atıyordu. ve bu çok kişinin oyunu bırakmasına neden oldu oyunda küfür hırsızlık aldı başını gitti en son hatırlamıyorum Zembekoğluna veda adlı bir haber yayınladı 2 gün sonra char çalındı
her neyse o haber nerdeyse 1 yıl kaldı ve sonunda büyük haber yeni bölge ve lwl geldi. dediğim gibi eskiden 1 gm oyunla ilgilenmiyordu ama şimdi değiştir sanki siz Gm lerin halinden Memnmusunuz
Re: Gm lerin bu Halini seviyormusunuz
Kişilerin memnun olma yada memnun olmama dereceleri şu an itibariyle, çıkarlarının gözetilip gözetilmediği ile doğru orantılıdır. Birçok oyuncunun sorununu forum üzerinden çözmeye çalışması gözönüne alındığı takdirde, Gm'lerin kendilerine cevap vermeleri veyahut sorunlarına yol gösteremeleri kendileri tarafından memnuniyet vericidir. Bu açıdan bakıldığında kişilerin memnuniyetlerinin fazla olduğuna kanaat getirebiliriz.
Sabır yüce bir erdemdir.
Re: Gm lerin bu Halini seviyormusunuz
bence bi sorun yok gmlerle tabi benim açımdan ama dierlerini bilemem...