Şifacı ile ilgili sorular (USTA ŞİFACILAR BURAYA )
- changeller
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Şifacı ile ilgili sorular (USTA ŞİFACILAR BURAYA )
şimdi arkadaşlar şifacım 40 level ve görev itemlerim var üstümde makineye girdim hangi yetenekleri vereyim tek kasıcam ve görev içinde yetenek olsun istiyorum ve hangi item diziyim bi yardımcı olursanız sevinirim
Re: Şifacı ile ilgili sorular (USTA ŞİFACILAR BURAYA )
kardeş sana şifacı kasmada 2 örmek verim 39 dan 49 a kadar üstünü alman diz ve solucana qit orda bomba keserek rahatlıkla 45 olursun hiç zorlanmadan 45 den sonra urban veya yücelen diz 45 ve 46 nın qörevlerini yapınca 46 olursun hemn 47 yide kasarsın 48 de rahatsın zaten em atarakta olursun 49

- changeller
- İskele Babası
yetenekleri söylücek birisi varmı tek kasmak için
güzel taktik yanlız o 47 bölümü biraz çabuk geçti sankiByefsane yazdı:kardeş sana şifacı kasmada 2 örmek verim 39 dan 49 a kadar üstünü alman diz ve solucana qit orda bomba keserek rahatlıkla 45 olursun hiç zorlanmadan 45 den sonra urban veya yücelen diz 45 ve 46 nın qörevlerini yapınca 46 olursun hemn 47 yide kasarsın 48 de rahatsın zaten em atarakta olursun 49
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
para var huzur var diyorsun seloByefsane yazdı:kardeş sana şifacı kasmada 2 örmek verim 39 dan 49 a kadar üstünü alman diz ve solucana qit orda bomba keserek rahatlıkla 45 olursun hiç zorlanmadan 45 den sonra urban veya yücelen diz 45 ve 46 nın qörevlerini yapınca 46 olursun hemn 47 yide kasarsın 48 de rahatsın zaten em atarakta olursun 49
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
kuubii yazdı:güzel taktik yanlız o 47 bölümü biraz çabuk geçti sankiByefsane yazdı:kardeş sana şifacı kasmada 2 örmek verim 39 dan 49 a kadar üstünü alman diz ve solucana qit orda bomba keserek rahatlıkla 45 olursun hiç zorlanmadan 45 den sonra urban veya yücelen diz 45 ve 46 nın qörevlerini yapınca 46 olursun hemn 47 yide kasarsın 48 de rahatsın zaten em atarakta olursun 49hele plus yoksa tam bir ölüm bn pluslu kastım sıkıntıdan oyundan soğudum(çok kısa bir süre içnde olsa
) ama 48 lwl olmuş bir şifacı çok rahat 2 güne lwl atlar...

furkangur yazdı:para var huzur var diyorsun seloByefsane yazdı:kardeş sana şifacı kasmada 2 örmek verim 39 dan 49 a kadar üstünü alman diz ve solucana qit orda bomba keserek rahatlıkla 45 olursun hiç zorlanmadan 45 den sonra urban veya yücelen diz 45 ve 46 nın qörevlerini yapınca 46 olursun hemn 47 yide kasarsın 48 de rahatsın zaten em atarakta olursun 49once alman dizip sonra yucelen dizmek kolay degil yaw (sancak sunucusunda) ama paran olunca o sekil kolay olur ama paran yoksa bir tane dost buyucu bul onunla her yere git ben o sekil kastım ama dip notuda geceyim uzun suruyor bende hasar iteme para verecek durum olmadıgı icin
:lol: :lol: :lol:

40 seviyede 80 puan gelir kardeşim bana göre:
15 şifa 15 şifa bilgisi
15 cankurtaran 15 ruh kalkanı
15 hayvan çağırma 5 puan asit e ver
15 şifa 15 şifa bilgisi
15 cankurtaran 15 ruh kalkanı
15 hayvan çağırma 5 puan asit e ver
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- changeller
- İskele Babası
Byefsane yazdı:kuubii yazdı:güzel taktik yanlız o 47 bölümü biraz çabuk geçti sankiByefsane yazdı:kardeş sana şifacı kasmada 2 örmek verim 39 dan 49 a kadar üstünü alman diz ve solucana qit orda bomba keserek rahatlıkla 45 olursun hiç zorlanmadan 45 den sonra urban veya yücelen diz 45 ve 46 nın qörevlerini yapınca 46 olursun hemn 47 yide kasarsın 48 de rahatsın zaten em atarakta olursun 49hele plus yoksa tam bir ölüm bn pluslu kastım sıkıntıdan oyundan soğudum(çok kısa bir süre içnde olsa
) ama 48 lwl olmuş bir şifacı çok rahat 2 güne lwl atlar...
rahat rahat kardeş acelesi yok
![]()
![]()