Öncelikle herkese merhaba ben yaklaşık 4 yıldır oyuna ara veren bir oyuncuyum çeşitli nedenlerle bırakmak zorunda kalmıştım ancak bir tesadüf sonucu tekrar oyundayım... Oyunda büyük değişiklikler olmuş çok güzel olanda var çok kötü olanda... güzelliklerini herkes oynarken görebiliyor kötü olana gelirsek; oyun içindeki yöneticilerin kaldırılması... Benim yeni olduğumu oyundaki değişiklikleri bilmediğimi düşünen sahtekar birinin (Örgülüxsoccerer) yaptığını göstermek istiyorum... Dileğim oyun içi yöneticilerin tekrar getirilmesi... önceden küfür etmek, hırsızlık yapmak gibi davranıslarda bulunanlar anında cezalandırılabiliyordu şimdi ise yapanın yanına kar kalıyor
Rahatsız ettiysem affola kendinize iyi bakın herkese iyi oyunlar...
Not: Foruma resmi koymayı beceremediğim için direk linkleri veriyorum arkadaşlar kusura bakmayın...
öncelikle oyunun beta sürümü 2007 nin başında çıktığına göre, oyuna 4 yıl ara vermen imkansız.
yöneticiler kaldırıldı ama artık şikayet sistemi var. bi oyuncunun yazdığı mesajı şikayet etmek için mesaja sağ tıklayıp "şikayet et" butonuna basabilirsin. eski sistemden daha iyi çalıştığı konusunda biçok arkadaşımın benle aynı fikirde olduğuna eminim.
Kardeşim önce sana üzülerek şunu söylemek istiyorum ki o kişi her kimse benim taklidimdir. Biz lonca ve köşk'ün tanınmış kişileri olarak bu duruma alıştık.
Sana bir kaç örnekle onun ben olmadığımı tastikleyim;
1- Örgülüxsoccerer değil => Örgülüxsorcerer (Örgülüxsoc....değil,Örgülüxsor....olcak)
2- Yapan kişinin uyguladığı taktik bilindik bir sahtekarlıktır. (böyle durumlarda Şikayet et sistemini kullanınız)
3- Hiçbir yönetici ,oyuncularından İD ve Şifre talebinde bulunmaz. (Kimseyle paylaşmayın)
Umarım böyle konularda daha dikkatli olursun. NOT:Adanalıxsoccerer'le de hiçbir alakam yoktur. Sadece arkadaş benzetme yapmıştır.
İyi oyunlar, İyi eğlenceler..
SorcererMaN - Örgülüxsorcerer - Göçmentürk
En son GocmenTurk tarafından 27 May 2010 16:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kardeşim önce sana üzülerek şunu söylemek istiyorum ki o kişi her kimse benim taklidimdir. Biz lonca ve köşk'ün tanınmış kişileri olarak bu duruma alıştık.
Sana bir kaç örnekle onun ben olmadığımı tastikleyim;
1- Örgülüxsoccerer değil => Örgülüxsorcerer (Örgülüxsoc....değil,Örgülüxsor....olcak)
2- Yapan kişinin uyguladığı taktik bilindik bir sahtekarlıktır. (böyle durumlarda Şikayet et sistemini kullanınız)
3- Hiçbir yönetici ,oyuncularından İD ve Şifre talebinde bulunmaz. (Kimseyle paylaşmayın)
Umarım böyle konularda daha dikkatli olursun. NOT:Adanalıxsoccerer'le de hiçbir alakam yoktur. Sadece arkadaş benzetme yapmıştır.
İyi oyunlar, İyi eğlenceler..
SorcererMaN - Örgülüxsorcerer - Göçmentürk
Sorcerer bunun için öm atacaktım ama kapatmışsın öm özelliğini.
Bu arada adam küfürbaz.
İlkan sana söylemiştir yüksek ihtimalle...