Evet arkadaşlar beklenen gün artık geldi. Bütün İkv'nin en sevilmedik top 10 listesinde sürekli zirveye oynayan Titxdelikurt oyunu bıraktığını klandan herkese açıklamıştır. Ekran görüntüleri ağır sansür içerdiğinden RTÜK tarafından biplenmiştir Umarım sözünden dönmez İNŞŞŞŞ
her fırsatta bize saygıyı,terbiyeyi öğretmeye çalıştığını iddia eden ahlaksız bölgeden yarım saat boyunca ana bacı küfretti. her mesajını şikayet ettim şikayet hakkım bitti yan chara girdim ordan şikayet etmeye başladım. 999günlük ban alması lazım. eğer daha aşağı bir ceza alacak olursa bu ikvnin ayıbı olur. ve o kadar şikayet etmeme rağmen hala bana 1 tane bile e-posta gelmiş değil :S
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
Bu adam oyunu bırakamaz.Bu adam pc delisi.Tskdan da bu yüzünden kovuldu sanıyorum.Ama sözünde durmak delikanlılara mahsustur.Bu adamın Delikanlı oldugunu sanmıyorum geri gelcektir.
RuffleS :geek: Rowxruff Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
Görün ben gidiyorum diyip 1 saat boyunca herkesin anasına sövüp aynı yüzsüzlükle oyununa devam eden bir ahlak yoksunu. Biraz eski bi konuydu özel bi arkadaşımın isteğiyle güncel..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..