k o r k m a . . .

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kiyamet1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

k o r k m a . . .

Mesaj gönderen Kiyamet1 »

Selamlar Dostlara

Bilgilendirme isteği üzerine,

Bilmediğiniz bir çok şey var. O kısımdan hiç bahsetmeyeceğim . Bildiğiniz üzere forum hesabım süresiz bloklanmış ve oyuna girmediğim hesaplarım “ çok kuvvetli delil ve gerekçeler ” ile susturma cezası almıştı, Hatta yine oyuna girmediğim bir hesabım da gerekçesi bile yokken süresiz bloklanmış, neden bloklandığını merak ile sorduğum da özet olarak ” bize hesap sorulamaz ” açıklaması ile geçiştirilmiş, sonra bir suç imal edilerek oyuna girmediğim o hesabıma da süresiz bloklama monte edilmiştir. İmal ettikleri suç ise benim çar ticareti yaptığımmış . Yönetimdeki bazılarını karalamammış. Siyaha kara nasıl vuruluyorsa artık . . .

Bunları öğrenmeden önce zaten gördüğüm bir takım yanlışlardan dolayı kendimce verebileceğim ceza olarak Plus almayı durdurmuştum. Sonrasın da ise sebebini bilmediğim verilen bir cezayı tesadüfen öğrenir öğrenmez, ikv ye veda ettim. Veda ettikten sonra gördüklerim ise beni gerçekten dehşete düşürdü. O güne kadar gördüklerimin aslında ICEBERG misali olduğunu düşünmeden edemedim. Eğer siz bilmemeniz gerekenleria biliyor, bunları ifade ediyorsanız, emin olunki size bir suç imal edip bulunduğunuz yerden gitmeniz istenecektir. Hatta ben artık kesinlikle inanıyorum ki, oyun hesaplarınızdan birine girip, hiç yapmadığınız bir yazışma yaparak size tamamen kanıtlı , ispatlı, resimli bir suç isnat edilebilir, ki buna artık varolduğum gerçeği kadar inanıyorum. Böyle bir çirkefe maruz kalıp, adını bile vermeye haya edeceğim bu ortamda kalmak hatada ısrar olurdu. Suç imal eden, kokuşmuş ama miadı henüz dolmamışların sanal bile olsa insaf ve tasarruflarına tahammül edemeyeceğim için, oyuna dönmek düşüncesi dahi inşallah hiç bir zaman hasıl olmayacaktır.

Siz bir hizmet veya mal aslanız da verseniz de hesap vermek gibi gayet medeni ve nazik bir göreviniz vardır. Düşünün ki bir lokantaya gidip yediğiniz yemeğin bedelini isteyenlere “ ben hesap vermem “ diyerek mi cevap veriyorsunuz. Yahut lokantanıza gelen müşteri, karşılığını aldıklarının bedelini sorduğun da “ biz hesap vermeyiz “ mi diyorsunuz ? Örnekleri çoğaltabilirsiniz. Ancak her iki durumda da cevap olarak “ EVET” i veriyorsanız. Emin olun adınızın başına EŞKIYA gelmesi hiç şaşılacak bir durum olmaz. . Adaletin dahi verdiği kararların sorgulandığı çağımızda, Taş devri özentiliği ne kadar çirkin ve sığ bir hal.

Hükmünü sürdüğümüz hayatın içinde ve sonunda hesabını vermediğimiz/vermeyeceğimiz bir lahza yoktur. Hayatımızda hesabını verdiğimiz her şey bizi dilimizden düşürmediğimiz, gıpta ettiğimiz doğruluk ve dürüstlüğümüz değilmidir . Bir yerde şeffaflık, özgürlük ve güç görürseniz orada her şeyin hesabını sormadan alırsınız. Diktayı maharet bilen nereye baksanız, orada gizlilik, karanlık ve maalesef gizli bir esaret görürsünüz.

Çok değerleri dostlarım, Nazik davetinize, icabet edemeyeceğim. . .

Bunun içindir ki, forumlarda adımın geçtiği konular lütfen açmayınız, yorum yapmayınız. Hatta Alfabenizden Kıyametcelladının " K " sını dahi çıkarınız. Aksi takdirde kurulmuş biri hesaplarınıza suç imal eder şüpheniz olmasın.

Bugüne kadar bana tahammül eden, sevgilerini, iltifatlarını, teveccühlerini eksik etmeyen, Yılmaz, Oğuz,Engin, Mgüldemir, Ersin, Muhammet, Melek, Rabia, Sinem , Selda,Selçuk, Erkan, Halil, Mehmet, Gökay, İsom, Sonnur, Bircan, Safa, Murat,Şeref, EnKıN , Özlem, Baran, Emre (Etatacak) ve kardeşi, Yiğit, İlkan, Maviejder, Amora, Jüpiter, Hükümransenfoni, Wolkerwolf, Ader (Ferhat), Cimcime, Ruhh, ofluu, Eren, Hakkında yanıldığım (Tuna Senden özürdilerim ) ÇAKIL' a, Diğer çarını unuttuğum Sheridans,Tüm ÜNVX.+ DESTAN + BİZANS + RDM + GENÇFB loncalarının beyefendi ve saygılı fertlerine , şuan ismini muhakkak unuttuğum dünya tatlısı bir çok güzel kardeşime , 4 yıl burada büyüdüm, bu 4 yıl boyunca bana bilmediklerimi öğretenlere, yaşayamadığım çocukluğumu yaşatanlara, içimden kızsam da şimdi gülerek anımsadığım bana “ hacı, La , velet “ diye seslenenlere, oyun içinde sevmediğim ama incinmediğim arkadaşlara, bana bu oyunu sabır ile öğretip, geçmişte yine böyle bir laşkalığa tahammül edemeyerek oyuna veda eden Özgür kardeşime . . . ve sayamadıklarıma, hayalleri kadar TEŞEKKÜRLER sunuyorum.

Oyuncu Arkadaşlara
Sevgi ve Saygılarımla
Kötü Kıyametcelladı

Kullanıcı avatarı
mguldemir
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: k o r k m a . . .

Mesaj gönderen mguldemir »

gokhan abı hıc bırsey dıyemıyorum cunkı bu konuyuda kıtleye bılırler yorum yaparsam sadece k.i.bak herzaman yanındayız her konuda bız oyunda degıl realde bırlık ıcındeyız hakkını helal et benden yana hakkın varsa helalı hos olsun sadece sunu belırtecegım en son yazdıgın kotu kıyametcelladını kaldır ordan abı bence sen olanlara rahmen sessızlıgını korudugundan benım ıcın en ıyısıssın en azından allaha emanet ol canın nezaman ıstersede benı ara abı konusuruz bende senı arıcam cunkı hayatında huzur ve mutluluklar dılerım hersey gonlunce olsun her zaman kapımız acık sana

Mguldemirxbizans
Mguldemirxbizans
Kullanıcı avatarı
jupiter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jupiter »

Sevgili arkadaşım gelişen olayların detaylarını bilmesemde, yukarıdaki yazıyı yazabilme yeteneği olan bir kişinin karakterinin geçirdiği evre ve gelmiş olduğu olgunluk gayet açık görülüyor.Kabahatinin olamayacağını buradan dahi anlayabiliyorum. Yazdığın gibi adaletsizlik , başı boşluk ve düzeysizleşmeleri farklı biçimlerde görüyor ve yaşıyoruz.

Yönetime kim gelirse gelsin, hesap vermekten kaçmak ve yönettiklerinin sayesinde var olduğunu unutmak sadece bu sanal dünyamızın değil, içinde yaşadığımız toplumun da (ve onu yönetenlerin de) henüz ulaşamadığı bir demokratik olgunluk seviyesinin üzücü göstergesi.

Giderek ruhunu kaybeden bu oyun için benimde ümitlerim giderek tükeniyor.Belki bir gün şimdikinden on kat fazla online oyuncusu olabilir. (Arkasında TTNET desteği ile ve sağlam bir reklamla zor değil.) Ancak şurası kesin ki ikv nin çekirdek oyuncularının oluşturduğu ruh artık zor bir araya gelir.

Bu arada, bilmiyorum belki bu başlık kilitlenebilir yada kimbilir belkide buraya yazanlar için dediğin gibi adaletsiz uygulamalar dahi söz konusudur, bilemem , ancak bildiğim şu dur; "
Haksızlığın karşısında sessiz kalan dilsiz şeytandır." O yüzden , susamam ancak sana oyunda dön , gitme vs. de diyemem , zira bende eşikte duruyorum.Herşeyde bir hayır vardır diyelim ve yolumuza bakalım. Özel günlerde de olsa eski günlerin anısına girecek olursan , görüşmek üzere , kib ....

Jupiter
Kullanıcı avatarı
ostragot
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ostragot »

Güzel abim bu ani gidişin zamansız oldu...Fakat kararına saygım sonsuz ve haklı olduğunuda görüyorum ve görüyoruz.Benim anlayamadığım bu arkadaşlar senden ne istiyo abi tekerlerine çomakmı soktun lastiklerini mi patllattın? Sevildiğini hiç bir zaman unutma abi... Ersin kardeşin

Oyunda boş ve GEREkSiz insanlara son...(lafım umarım yerine ulaşmıştır.)
Çirkefliğe ve hayasızlığa son.

"Haklılar her zaman kaybeder sanal alemde olsa bile"
"gelip geçen nedense kalıcı olamamış bi düş benimki"

osturagotjd(Jandarma her zaman beyaz köşk için eskiiydi)
osturagotbüyü
Şovalyexostragot
Dumpas
Kullanıcı avatarı
ruhh
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ruhh »

Açıkçası ne söylemem gerektiğini bilemiyorum daha doğrusu konunun durumunu bile tam olarak anlayabilmiş değilim. Bu belki benim bir eksikliğim gibi görünebilir ama çok fazla konulara bakmam forumda hatta çok zaman kendi konum harici cevap yazmam. Fakat birkaç kez ancak kilitlendiğinde denk gelebildiğim konular beni şaşırttı. Bir gidişat var ve biz bu gidişata bakıyoruz hatta belki de bakamıyoruz bile. Son zamanlarda kendimi çok farklı yerlerde görüyorum, hani İstanbul'un işgal zamanlarında bir kaç halk modeli görmemiz mümkündü;
çıkarcılar, korkanlar, her şekilde sadece hayatta kalmayı umanlar, vatanı kurtarmak pahasına ölmeyi düşünenler ve bir de ortalıkta ne yapacağını bilemeyen boş gözlerle olacakları seyredenler...

Sanırım biz şuan, bu ortada olup biteni anlamaya çalışan boşluk kümesi gibi duruyoruz. Kuşatılmış bir şehirde yaşıyorken...
Ama aslında bu değiliz..!

Sanırım çok uzatıyorum ve hatta konuyu bile bilmeden yazıyorum, belki saçma belki de tam yeri. Ama tek bir düşüncem var ki; bu oyun bizim için sanal bir dünya değil. Ben şahsım adına hep gidenlere kızdım, elimden geldiğince engel oldum ya da denedim...
Şimdi görüyorum ki; bu gidişat uzayıp gidecek, eğer birşeyler paylaşılmış ve adına dostluk demişsek, ben bu dostluk için fedakarlık yapmaya hazırım. Dünyanın heryerinde insanlar inançlarını ya da isteklerini kabul ettirebilmek için ayaklanıyor. Hayatımızda kağıda attığımız tek nokta bile bizim irademizde ve insiyatifimizde olmalıdır.

Ben bu güne kadar bu oyuna hep dostlarım, kardeşlerim için geldim, benim için İKV' yi farklı ve vazgeçilmez kılan tek şey arkadaşlarımdır. Ve buradan gidersem bu yine arkadaşlarım için olacaktır. Bugün teklifim şudur; eğer bana derseniz ki "bir eylem başlatalım ve şu kadar gün hatta hafta oyuna girmeyelim" kesinlikle kabulumdur ve her zaman hazırım.

Şahsi olarak Gökhan'a son söyleyeceğim; bence bunu düşün ama sonuç ne olursa olsun kendine iyi bak, Allah'a emanet ol.
Sevgilerimle...
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Kullanıcı avatarı
Raikkonen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Raikkonen »

Gökhan abi çok güzel yazmışsın her şeyi, çok şey var içimden gelen ,yazıp yazıp siliyorum.Çünkü biliyorum, ben silmezsem daha sonra silinecek,susuyorum...
For the justice and LODOS...

Resim
Kullanıcı avatarı
Thedoors
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Thedoors »

İkv yönetiminin rejimi aşağıdakilerden hangisidir?

Katılım ağırlıklı (doğrudan demokrasi)
Temsil ağırlıklı (temsili demokrasi)

Kararına anlıyorum yolun açık olsun Gökhan Hocam..
Kullanıcı avatarı
Thedoors
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Thedoors »

İkv yönetiminin rejimi aşağıdakilerden hangisidir?

Katılım ağırlıklı (doğrudan demokrasi)
Temsil ağırlıklı (temsili demokrasi)

Kararına anlıyorum yolun açık olsun Gökhan Hocam..
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

Gökhan abi olanlardan dolayı en az senin kadar üzgün ve kırgınım seni gerçekten tanıyan herkez gibi...

Nedense her konu hakkında atalarımızın tecrübeleriyle sabit o güzel akıl dolu sözleri mevcut "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" malesef öyle bir toplum oldukki ne doğruya tahammülümüz var nede gerçeklere eleştirmekmi kimin haddine...

UMARIM O DOKUZ KÖY KENDİ YALANLARINDA YOKOLUP GİTMEZ!!!

Bu oyunu diğer oyunlardan ayıran ve bizi onca eksiğine yanlışına rağmen kendine bağlayan en önemli özelliği edindiğimiz dostlarımızla geçirdiğimiz hoşca vakitlerdir doğal olarak aramızdan ayrılan her arkadaşımız kardeşimiz abimiz yüreğimizde kanayan bir yara oluşturmakta ya kan kaybından yada kalp krizinden sonunda bu diyardan bizde gideceğiz gibi görünüyor...

Söylenecek yazılacak o kadar şey varken dostluk destanıyla ilgili neden bu mecburi ayrılıklar neden...

Yolun sonu bizede gözküyor galiba hadi kalın sağlıcakla...

Kötü Kral XASLANKRALX
Kullanıcı avatarı
Mahser
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Mahser »

gecMıS oLsuN kaRdes beyazKosk KalmaDı artık bende eMıonunDe oYnuyoruM HırSızLık CogaLdı
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön