Qarizmalex'e Velet Dienler Utansın...
-
IxISoRumSuZIxI
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Qarizmalex'e Velet Dienler Utansın...
S.a ArkadaşLar Ben Qarizmalex Bazı Kişiler Kendileri Welet olduklarını bile bile bana WELET diyorlar..:S İnanmayın Arkadaşlar Klandan ve bölqeden Qarizmalex WELET'TİR die Yazıyorlar...:S Şimdi Foto Koyamaya Zamanım yok Buraya Ondan Face'mi yazıcam İLginizi Cekerse Bakın LTF....! '-Méяt Işık ۵۵ LTF İLGİNİZİ ÇEKERSE BAKIN..!
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

Re: Qarizmalex'e Velet Dienler Utansın...
IxISoRumSuZIxI yazdı:S.a ArkadaşLar Ben Qarizmalex Bazı Kişiler Kendileri Welet olduklarını bile bile bana WELET diyorlar..:S İnanmayın Arkadaşlar Klandan ve bölqeden Qarizmalex WELET'TİR die Yazıyorlar...:S Şimdi Foto Koyamaya Zamanım yok Buraya Ondan Face'mi yazıcam İLginizi Cekerse Bakın LTF....! '-Méяt Işık ۵۵ LTF İLGİNİZİ ÇEKERSE BAKIN..!
Buna konu açma gereği duymuşsun,tabi herkesin kendi düşüncesi ama bence gereksiz.Sana velet diyolarsa aldırmana bile gerek yok.Konu açağına muhattap olmazsın olur.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist yazdı:IxISoRumSuZIxI yazdı:S.a ArkadaşLar Ben Qarizmalex Bazı Kişiler Kendileri Welet olduklarını bile bile bana WELET diyorlar..:S İnanmayın Arkadaşlar Klandan ve bölqeden Qarizmalex WELET'TİR die Yazıyorlar...:S Şimdi Foto Koyamaya Zamanım yok Buraya Ondan Face'mi yazıcam İLginizi Cekerse Bakın LTF....! '-Méяt Işık ۵۵ LTF İLGİNİZİ ÇEKERSE BAKIN..!
Buna konu açma gereği duymuşsun,tabi herkesin kendi düşüncesi ama bence gereksiz.Sana velet diyolarsa aldırmana bile gerek yok.Konu açağına muhattap olmazsın olur.
-
IxISoRumSuZIxI
- Salgın Koruyucusu

Bakın ArkadaşLar Ben N' zaman Bir Arz'ı Kestiqim zaman Sen Welet'sin Olum Diyorlar qeL Ws Diyor Yine Kesiorum Yine Welet Diyorlar..:S Artık BUNA BİR SON VERİN.. SAYGILARIMLA....!