Merhaba,
Arkadaşlar bu Eminönü piyasası yüzünden oyunu bırakmayı düşünüyorum.Çoğu arkadaşımız hava olsun diye üstünü yansıtıyor,''Ne Kadar?'' diye sorduğumuzdada öyle bir fiyat söylüyorki oyundan soğutuyor.Tabi bunu görenler kendi itemlerinin fiyatlarınıda arttırıyor.4-5 ay önce Hedef Netleştiren gözlüğe 3,5-4m deniyordu.Yemin ederimki adam geçenlerde Hedef Netleştiren gözlüğe 12m fiyat koymuş.Fiziksel gözlüğe 7m diyolar,Urban erkek savaşçı tek item ayakkabıya 25m fiyat çekiyorlar.Durum vahim.Bir an önce bir şeyler yapmamız gerekiyor...
Piyasayı Altüst Ettiniz!!!
- rmznbztmr02
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Piyasayı Altüst Ettiniz!!!
ALAYINA LODOS,İNADINA LODOS,ÖLÜMÜNE LODOS...!!!
MaHlLaSı=Gergerlee
KLaNI=LODOS!!
SInIFı=SAVAŞÇI..

MaHlLaSı=Gergerlee
KLaNI=LODOS!!
SInIFı=SAVAŞÇI..

- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Piyasayı Altüst Ettiniz!!!
Eşya fiyatları normaldir çünkü üretimi çok pahalıya mal oluyor. Ancak gözlük fiyatları neden yüksek onu bilen yok, herkes bir hava peşinde
Ben elimde fazla olan 3-4 hedef netleştiren gözlüğü 4m dan sattım hiç de pişman değilim. Çünkü seviye farkından dolayı bir işe yaramıyor, oılsa da olur olmasa da olur 

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
-
- İskele Babası
- Lonca: Kuvayi Milliye
urban ayakkabıyı 25 diyolar diyosun. kaba olarak 3 budaksız 2 akik istiyo o ayakkabı. budaksızı 6 milyondan aşagı alamayınca nasıl ucuz satsın adam. piyasa altüstte olabilir ama her zaman alıcı taraf sen değilsin ki birşey satmıyomusun. fırsata dönüştürmen , keyif alarak oynaman lazım. yoksa oyunu bırakmak için o kadar sebep var ki
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Oyundaki 3 5 zengin arkadaş 5 m budaksızı aldı 6 m a para nasıl sa çok problem deil ee onu satan adam düşündü ben bunu 6 ya sattım hemen gitti 6.5 a sataym die..öyle öyle yükseldi..Halada yükseliyor iridyum 8 deniliyor gidip alıyolar almasın kimse bak sıka sıka nasıl düşecek fiyatlar..ama zengin sazan çok oyunda..
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Emin olki onların yerinde sen olsan farklı fiyatlar söylemezsin.Çarka ayak uydurursun oyun içerisinde ticaret tamamen serbest kaça istersen satarsın tabi müşterisini bulursan.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Seyri Beka
:arrow:serkannnn yazdı:Eşya fiyatları normaldir çünkü üretimi çok pahalıya mal oluyor. Ancak gözlük fiyatları neden yüksek onu bilen yok, herkes bir hava peşindeBen elimde fazla olan 3-4 hedef netleştiren gözlüğü 4m dan sattım hiç de pişman değilim. Çünkü seviye farkından dolayı bir işe yaramıyor, oılsa da olur olmasa da olur
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

Şu anki piyasaya göre gözlük fiyatları az bile kanımca. Çünkü mantıklı düşünürsek arkadaşlar bir gözlük en az 30 bin kp buda kesintisiz 1 ay kp kasmak demek (tabi legal yollardan
) diğer itemlerin pahalılığına bişi diyemem ama gözlük hakediyor.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...

Eminönü Efeleri /Servane

Eminönü Efeleri /Servane
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
Fazla işe yaramaz birşey için neden 30.000 kp'yi feda edelimkiServane yazdı:Şu anki piyasaya göre gözlük fiyatları az bile kanımca. Çünkü mantıklı düşünürsek arkadaşlar bir gözlük en az 30 bin kp buda kesintisiz 1 ay kp kasmak demek (tabi legal yollardan) diğer itemlerin pahalılığına bişi diyemem ama gözlük hakediyor.
Sevgi ve Saygılarımla ...
Kullgerettaa
Kullgeretta
Perseuss
İKV Lodos Hikayeleri 1 : Cevdet Usta'nın Ölümü :
http://www.izlesene.com/video/oyun-ista ... eri/865869
İKV DEV RESİM ARŞİVİ [277 RESİM-VİDEOLU]
http://www.izlesene.com/video/oyun-ikv- ... ivi/872535
Türk Oyun Sektörü [BLOG]
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
- Scrconnectmsg
- Salgın Koruyucusu
Burda aslında biraz haklısın.Adam zenginim para sorun değil diye alıyor evet ama bu biraz da bencillik bence.Ayrıca "zengin sazan" tabiri biraz doğru, biraz yanlış.TheOkqn yazdı:Oyundaki 3 5 zengin arkadaş 5 m budaksızı aldı 6 m a para nasıl sa çok problem deil ee onu satan adam düşündü ben bunu 6 ya sattım hemen gitti 6.5 a sataym die..öyle öyle yükseldi..Halada yükseliyor iridyum 8 deniliyor gidip alıyolar almasın kimse bak sıka sıka nasıl düşecek fiyatlar..ama zengin sazan çok oyunda..
Sözlerinde kaldı yankılandı bir ses ve bu kez umudum önünde bir kara duvar var..
Seninleyim en dibe kadar!..
Gözlerinde kaldı aklım sabahlar olmaz ah bu karanlıklar..
Ağlarım sen dönene kadar!..
Seninleyim en dibe kadar!..
Gözlerinde kaldı aklım sabahlar olmaz ah bu karanlıklar..
Ağlarım sen dönene kadar!..
-
- İskele Babası
- Lonca: Kuvayi Milliye
adamın işi gücü var oyun oynamaya vakti yok. parası da olunca satanın nazını çekmiyo alıp görüyo işini
sazanlık mı bu