Piyasayı Altüst Ettiniz!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rmznbztmr02
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Piyasayı Altüst Ettiniz!!!

Mesaj gönderen rmznbztmr02 »

Merhaba,
Arkadaşlar bu Eminönü piyasası yüzünden oyunu bırakmayı düşünüyorum.Çoğu arkadaşımız hava olsun diye üstünü yansıtıyor,''Ne Kadar?'' diye sorduğumuzdada öyle bir fiyat söylüyorki oyundan soğutuyor.Tabi bunu görenler kendi itemlerinin fiyatlarınıda arttırıyor.4-5 ay önce Hedef Netleştiren gözlüğe 3,5-4m deniyordu.Yemin ederimki adam geçenlerde Hedef Netleştiren gözlüğe 12m fiyat koymuş.Fiziksel gözlüğe 7m diyolar,Urban erkek savaşçı tek item ayakkabıya 25m fiyat çekiyorlar.Durum vahim.Bir an önce bir şeyler yapmamız gerekiyor...

ALAYINA LODOS,İNADINA LODOS,ÖLÜMÜNE LODOS...!!!

MaHlLaSı=Gergerlee
KLaNI=LODOS!!
SInIFı=SAVAŞÇI..

Resim
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Piyasayı Altüst Ettiniz!!!

Mesaj gönderen serkannnn »

Eşya fiyatları normaldir çünkü üretimi çok pahalıya mal oluyor. Ancak gözlük fiyatları neden yüksek onu bilen yok, herkes bir hava peşinde :) Ben elimde fazla olan 3-4 hedef netleştiren gözlüğü 4m dan sattım hiç de pişman değilim. Çünkü seviye farkından dolayı bir işe yaramıyor, oılsa da olur olmasa da olur ;)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
tonka
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Kuvayi Milliye

Mesaj gönderen tonka »

urban ayakkabıyı 25 diyolar diyosun. kaba olarak 3 budaksız 2 akik istiyo o ayakkabı. budaksızı 6 milyondan aşagı alamayınca nasıl ucuz satsın adam. piyasa altüstte olabilir ama her zaman alıcı taraf sen değilsin ki birşey satmıyomusun. fırsata dönüştürmen , keyif alarak oynaman lazım. yoksa oyunu bırakmak için o kadar sebep var ki
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Oyundaki 3 5 zengin arkadaş 5 m budaksızı aldı 6 m a para nasıl sa çok problem deil ee onu satan adam düşündü ben bunu 6 ya sattım hemen gitti 6.5 a sataym die..öyle öyle yükseldi..Halada yükseliyor iridyum 8 deniliyor gidip alıyolar almasın kimse bak sıka sıka nasıl düşecek fiyatlar..ama zengin sazan çok oyunda..
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RESTORATIVE »

Emin olki onların yerinde sen olsan farklı fiyatlar söylemezsin.Çarka ayak uydurursun oyun içerisinde ticaret tamamen serbest kaça istersen satarsın tabi müşterisini bulursan.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Resim
Kullanıcı avatarı
basshunter09
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Seyri Beka

Mesaj gönderen basshunter09 »

serkannnn yazdı:Eşya fiyatları normaldir çünkü üretimi çok pahalıya mal oluyor. Ancak gözlük fiyatları neden yüksek onu bilen yok, herkes bir hava peşinde :) Ben elimde fazla olan 3-4 hedef netleştiren gözlüğü 4m dan sattım hiç de pişman değilim. Çünkü seviye farkından dolayı bir işe yaramıyor, oılsa da olur olmasa da olur ;)
:arrow:
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Servane »

Şu anki piyasaya göre gözlük fiyatları az bile kanımca. Çünkü mantıklı düşünürsek arkadaşlar bir gözlük en az 30 bin kp buda kesintisiz 1 ay kp kasmak demek (tabi legal yollardan ;)) diğer itemlerin pahalılığına bişi diyemem ama gözlük hakediyor.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Servane yazdı:Şu anki piyasaya göre gözlük fiyatları az bile kanımca. Çünkü mantıklı düşünürsek arkadaşlar bir gözlük en az 30 bin kp buda kesintisiz 1 ay kp kasmak demek (tabi legal yollardan ;)) diğer itemlerin pahalılığına bişi diyemem ama gözlük hakediyor.
Fazla işe yaramaz birşey için neden 30.000 kp'yi feda edelimki ;)

Sevgi ve Saygılarımla ...

Kullgerettaa
Kullgeretta
Perseuss

İKV Lodos Hikayeleri 1 : Cevdet Usta'nın Ölümü :

http://www.izlesene.com/video/oyun-ista ... eri/865869

İKV DEV RESİM ARŞİVİ [277 RESİM-VİDEOLU]

http://www.izlesene.com/video/oyun-ikv- ... ivi/872535

Türk Oyun Sektörü [BLOG]
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
Scrconnectmsg
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Scrconnectmsg »

TheOkqn yazdı:Oyundaki 3 5 zengin arkadaş 5 m budaksızı aldı 6 m a para nasıl sa çok problem deil ee onu satan adam düşündü ben bunu 6 ya sattım hemen gitti 6.5 a sataym die..öyle öyle yükseldi..Halada yükseliyor iridyum 8 deniliyor gidip alıyolar almasın kimse bak sıka sıka nasıl düşecek fiyatlar..ama zengin sazan çok oyunda..
Burda aslında biraz haklısın.Adam zenginim para sorun değil diye alıyor evet ama bu biraz da bencillik bence.Ayrıca "zengin sazan" tabiri biraz doğru, biraz yanlış. :D
Sözlerinde kaldı yankılandı bir ses ve bu kez umudum önünde bir kara duvar var..
Seninleyim en dibe kadar!..
Gözlerinde kaldı aklım sabahlar olmaz ah bu karanlıklar..
Ağlarım sen dönene kadar!..
tonka
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Kuvayi Milliye

Mesaj gönderen tonka »

adamın işi gücü var oyun oynamaya vakti yok. parası da olunca satanın nazını çekmiyo alıp görüyo işini :) sazanlık mı bu :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön