forum kurallarının bi standardı varmı ?
kimi sayfaları uygun olmasına rağmen içinde uygunsuz yorum yapan var diye ya kitliyor yada tamamen siliyorsun ama bazı sayfalarıda sadece uygunsuz yorum yapanların mesajlarını kaldırıp sayfayı devam ettiriyorsun ben burda standart göremiyorum .
işte bu noktada ben art niyet ararım bi başka sayfayı sadece uygunsuz mesajdan arındırıp diğerini uygunsuz yorum yapan oldu diye tamamen kaldırman yada kitlemenin adaletini anlayamıyorum varsa açıklaması bana bi izah edermisin...
Merhabalar,
Forum yada oyun içi kurallar, cezalar, yetkililer hakkındaki tüm şikayetleri İKV Destek Takımı'na iletiniz.
Forumlar topluluğa hitap eden alanlardır. Buralarda yetkililerle yada onların belirttiği uyulması gereken davranışlarla tartışma yaratacak açıklamalardan kaçınınız.
Teşekkürler.
sayfa kitlemeyi marifetmi sayıyosunuz ben aynı konuyu tekrar açmayı marifet saymıyorum hatta sizin adınıza utanıyorum buna mecbur kaldığım için...
neden topluluğa hitap eden bi ortamda eleştirilere açık yürekle cevap veremiyorsunuz yada desteğe yönlendirip sayfayı kitliyorsunuz yapacağınız açıklamaların yetersiz olup tepki çekeceğini bunuda burda herkesin görüp otoritenizin sarsılacağınımı düşünüyorsunuz farkında deilsiniz belki ama korku salma ,yıldırmaya çalışma , tehdit etme , sayfa kitleme , bunlar size ne otorite nede saygı kazandırır aksine hep kaybettirir ...
ayrıca destek kısmınız düzgün işlese ordan oyunculara tatmin edici cevaplar gelse kimse forum üzerinden bu tür konuları açmaz bi mesaj atıyoruz 10 gün sonra hatırlatırsak cevap verme tenezzülünde bulunuyorlar kaldıki ben destek bölümünden şikayetçiyim desteği desteğe nasıl şikayet edicez orayıda anlayabilmiş deilim
şu oyunda bir gün gerçekten laf olsun diye deil gönülden bir oyuncusunun derdini karşılıklı dinleyip çözmeye çalışan bi yönetici görebilecekmiyim çok merak ediyorum...
ama ben umudumu kaybetmiycem o günün gelceği günü ümitle bekliycem...
ama anlaşılan o gün bu gün deil büyük ihtimal bu sayfayıda kitliyceksiniz belkide kitlemeden kimsecikler görmesin diye ortadan kalkacak sizi uyarmıştık diye hesap banlacak ne diyelim can sağlığı olsun gerisi boş...
bir şeyi daha unutmayın ama siz GM iseniz bizde GP ız bizim var olmamız ne kadar size bağlıysa sizinkide en az o kadar bize bağlı haydi kalın sağlıcakla...