Bu durumda bile haksızlık yapılabiliyorsa ...
Büyücümde Köşedeki Büyücüleri kesmek icin Ve Kutup etkisinden kurtulmak icin Duvar kenarına Gectim , Büyücüleri kestim hemen Ortaya dogru geliyordum ve [GM] Orti hangi hakla oluyorsa beni kesti ... savunması ise oturan herkes ölür diyor Eger orda oturduysam Adam degilim Varsa öyle bi kanıtı ben oyun hayatımı bitirmeye hazırım ...
Orda Senin yerınde olsam..Boyle haksızlıga dayanamam..olum oyununu kazanmısım ben bırdaha ws teklıf edılıyor..Ikv destege bunu yollayacagım dıyp Cıkıp gırerdım tekrar oyuna. . .
Belkı Her Ikı kısıye de ıtem Verılırdı.. .Belkı de Sonuc Deısmezdı Ama Bütün meran sen hakkını Savunuyorsun Dıye Senı Savunurdu GM e emın oL
Gecms OLsun Kardesm..
Ayrıca Bu Loxosceles(35) Lerde Hıc adiL DeıL.Elımde her Imkan varken ''yetenek Kullanamaz Durumdasınz'' Ne Demektr Ya
Bence Katalizör OLayı Daha AdiLdi. . .Onda Oynamaya baglı OLark Hayatta KaLma Sansın Var ..Loxosceles de Ise Hıcbırsey yapamıyorsun COK BUYUK HAKSIZLIKLAR OLDU BU SEFER....
BeLkıde Yetenk KuLLanamazsınz OLayı OLmasa SenınLe Ben 1.Lık Icın Ws atacaktm
Deathxgribin Şifacılarda 1. Oldu tebrik ederim Fakat,
O adam düştü haksızlık olmasın diye geri aldınız Diger düşenleri neden almadınız ? böyle sacma bişey olabilir mi Haksızlıgın bu kadarıda olmaz ... Diyelim ki son 2 e kaldıgı icin geri aldınız Diger düşen insanların ne malum son 2 e kalmayacagı ?
Ölüm oyununda 75 kişi hayatta kalmak için savaştı.Ancak 1 kişi kalması yaratıklar olmasa mümkün değildi.Zaten son 2 ye kalan kişi finalde kabul ediliyor.Finale kalan 2 kişi ölüm oyununu kazanmış gibi birşey oluyor.Yani son 2 kişi finali oynuyor.Final oynarken bir kişi oyundan düşerse kalan kişi en iyi şifacı kabul ediliyorsa tamam haksızlık yapmış.Gelelim Helper'in örümceklere karşı isyanına ; yönetici hangi yaratığı bırakırsa bıraksın onlara karşı direnmeyi bilen ve ayakta kalan başarılı demektir.Şimdi gelipte ''Ben örümcekler yüzünden öldüm '' filan demeyin.
Arkadaşlar Bence Olayı Büyütüyorsunuz. Yöneticiler Gayet Adaletli Davrandıklarına İnanıyorum. Bazı Arkadaşlar bunu kendine yediremediklerinden böyle konular açıp insanların kafalarını bulandırıyorlar Sonuçta Ölüm Oyununda Ayakta Kalmak İçin Mücadele Edeceksin Oturup veya Ayakta Bir köşede Beklemiceksin Sonra Böyle AptaLca Konular Açarsın, Çogu Arkadaş Düşme Yaşadı Bunlar Normal Çünkü Oyuncu Kapasitesi Fazla Yogundu Pc leri kaldırmadıkları için düştü bazı kişilere imtiyaz tanındı çünkü son anlarda düştüler . . .
KONU KİLİT
Nick /color]Nora Sunucu /color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç) Karakter Türü /color]SAVAŞÇIŞİFACIBÜYÜCÜ вєηιм кσякυмöℓмєк∂єgιℓ, ѕєη∂єηAуяιкAℓмAк. NoRa[49]Noraşifa[45]
DeathLord yazdı:Ölüm oyununda 75 kişi hayatta kalmak için savaştı.Ancak 1 kişi kalması yaratıklar olmasa mümkün değildi.Zaten son 2 ye kalan kişi finalde kabul ediliyor.Finale kalan 2 kişi ölüm oyununu kazanmış gibi birşey oluyor.Yani son 2 kişi finali oynuyor.Final oynarken bir kişi oyundan düşerse kalan kişi en iyi şifacı kabul ediliyorsa tamam haksızlık yapmış.Gelelim Helper'in örümceklere karşı isyanına ; yönetici hangi yaratığı bırakırsa bıraksın onlara karşı direnmeyi bilen ve ayakta kalan başarılı demektir.Şimdi gelipte ''Ben örümcekler yüzünden öldüm '' filan demeyin.
Hangi Direnmeden Bahsediyorsun . . .Bu Beni aşmış bi durum Elimde Her Türlü İmkan varken ''Yetenek Kullanamamak''
Bunu Anlaman ıcın Orda OLman gerekırdı Sanırm..