yıllardır bugün gelecek yarın gelecek denilen lonca kanalının bir an önce gelmesi gerekmektedir artık.
çünkü artık şu bizim loncadan değildir bu hırsızdır öbürü küfürbazdır gibi iletilerden yorumlardan bıktık usandık.
lonca kanalının hayata geçirilmesi için gereken çalışmaların biran önce yapılması başta ben olmak üzere bütün tılsım camiasının başlıca istekleri arasında yer almaktadır.
bu bağlamda tüm tılsım camiasından bu konuya destek bekliyor mesajımızın gerekli mercilere ulaşmasını temenni ediyorum.
Lonca kanalı artık açılsın diyenler buyurun içeri..
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Lonca kanalı artık açılsın diyenler buyurun içeri..
Şu pişmek bilmeyen yeni bölgeler pişsin tadına doyalım eminim ki sıradaki şey lonca sistemidir inşallah öyledir diyelim yada.Çünkü artık yeter bu oyun 2004 temi açıldı.Hep böyle geçiçi zevklerle bizi oyalıyorlar sıkılıyoruz yeni yenilikler istiyoruz ama bu oyunun temel taşı lonca sistemini bir türlü getiremediler inşallah şu bölgeler geldikten sonra lonca sistemi çalışmalarına başlarlar...Artık yeter......... !
EXCELLENCE
aynen...Excellence yazdı:Şu pişmek bilmeyen yeni bölgeler pişsin tadına doyalım eminim ki sıradaki şey lonca sistemidir inşallah öyledir diyelim yada.Çünkü artık yeter bu oyun 2004 temi açıldı.Hep böyle geçiçi zevklerle bizi oyalıyorlar sıkılıyoruz yeni yenilikler istiyoruz ama bu oyunun temel taşı lonca sistemini bir türlü getiremediler inşallah şu bölgeler geldikten sonra lonca sistemi çalışmalarına başlarlar...Artık yeter......... !
- DeathxCent
- İri Fare Avcısı

bir umut belkı yenı gelcek eklentıde acılır diye tahmın edıyoruz
yıllar oldu yaw acıverın artık sunu Gercekten Çokmu zor

DeathXcent
BİZ KAYBETMEYİZ VAZGEÇERİZ
Mekanikbuff/puff
ASKER GİDİCEK GERİ GELİCEK BABA YATAR SAFAK ARTAR
Merhaba :
Oyuna Başladığımdan Beri Lonca Sistemini Hiç Beğenmedim Bu Yüzden de Pek Fazla Loncaya Grmedim sadece Nokta loncasında Bulundum ve artık eskisi gibi tek başımayım, Öncelikle OYUNDA Lonca İle İlgili Bir Nitelik yok İnsanlar Loncaya Katılmak İçin İllaki Çar Kasması mı gerekli Bence bu bir sacmalık, bu durum çakma lonca çarlarına hırsızlık olaylarına ve emek kaybına yol açıyor. . . Gerçekten Lonca Sistemi Oluşturulmadan Lonca Kanalı da Gelmicektir. . .
Oyuna Başladığımdan Beri Lonca Sistemini Hiç Beğenmedim Bu Yüzden de Pek Fazla Loncaya Grmedim sadece Nokta loncasında Bulundum ve artık eskisi gibi tek başımayım, Öncelikle OYUNDA Lonca İle İlgili Bir Nitelik yok İnsanlar Loncaya Katılmak İçin İllaki Çar Kasması mı gerekli Bence bu bir sacmalık, bu durum çakma lonca çarlarına hırsızlık olaylarına ve emek kaybına yol açıyor. . . Gerçekten Lonca Sistemi Oluşturulmadan Lonca Kanalı da Gelmicektir. . .
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

Evet haklısın..Nora yazdı:Merhaba :
Hem lonca sistemi dediğin bir de şöyle de olur hani kanal açılcak ama bir lonca listesi olcak görev fln ayarlıcaksın üyeleri ondan sonra konuşcaksın düzenliceksin napıyorlar bileceksin
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)