Neclus

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
SoNy123
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Neclus

Mesaj gönderen SoNy123 »

Arkadaşlar Migrat Sığınaklar Grup Bölgeleri geldiğinde Neclus Kolye Neclus Yüzük Neclus GB-Amplikatör sizce tahminen fiyatı ne kadar olur bizim sunucuda ??
Resim
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Re: Neclus

Mesaj gönderen complex »

Ben de bunları çok merak ediyorum ama eminim ki ilk çıktığında 200m'den satılırken 100m'e kadar düşecek Kadim Pençeler'de oluduğu gibi ama sadece örnek olarak söyledim yani almak için acele etme.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
SoNy123
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SoNy123 »

complex yazdı:Ben de bunları çok merak ediyorum ama eminim ki ilk çıktığında 200m'den satılırken 100m'e kadar düşecek Kadim Pençeler'de oluduğu gibi ama sadece örnek olarak söyledim yani almak için acele etme.
Tabikide kadimden düşünürsek emreyi örnek werelim latifi ilk o üretti ki şaheserlerden de latif ilk üretildi bizim sunucuda adam 1 kadime 150m verdi şimdi babı alide dolaşırken 20m ' e satılıyor. :mrgreen: bölgeler geldikten 2-3 ay sonra fiyatı nasıl olacak onu merak ediyorum .
Resim
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Lonca çarına Ecel Getiren üretmek için almıştık 45m'e şimdi geri satacaz 30'a alan çıkmıyor Kadim Hidra Pençesi'ni. :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
SoNy123
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SoNy123 »

complex yazdı:Lonca çarına Ecel Getiren üretmek için almıştık 45m'e şimdi geri satacaz 30'a alan çıkmıyor Kadim Hidra Pençesi'ni. :)
:lol: :D :mrgreen:
Resim

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön