Neclus
Re: Neclus
Ben de bunları çok merak ediyorum ama eminim ki ilk çıktığında 200m'den satılırken 100m'e kadar düşecek Kadim Pençeler'de oluduğu gibi ama sadece örnek olarak söyledim yani almak için acele etme.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Tabikide kadimden düşünürsek emreyi örnek werelim latifi ilk o üretti ki şaheserlerden de latif ilk üretildi bizim sunucuda adam 1 kadime 150m verdi şimdi babı alide dolaşırken 20m ' e satılıyor. :mrgreen: bölgeler geldikten 2-3 ay sonra fiyatı nasıl olacak onu merak ediyorum .complex yazdı:Ben de bunları çok merak ediyorum ama eminim ki ilk çıktığında 200m'den satılırken 100m'e kadar düşecek Kadim Pençeler'de oluduğu gibi ama sadece örnek olarak söyledim yani almak için acele etme.

Lonca çarına Ecel Getiren üretmek için almıştık 45m'e şimdi geri satacaz 30'a alan çıkmıyor Kadim Hidra Pençesi'ni.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
:lol:complex yazdı:Lonca çarına Ecel Getiren üretmek için almıştık 45m'e şimdi geri satacaz 30'a alan çıkmıyor Kadim Hidra Pençesi'ni.![]()