Selam Kuklacı Ben Geldim [ Dilooncoo ]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
DiLooNco
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Selam Kuklacı Ben Geldim [ Dilooncoo ]

Mesaj gönderen DiLooNco »

Merhaba Kuklacı Halkı Ben Geldim 39 levellerde küfürler yüzünden oyuna baya bi ara verdim şimdi tekrar geldim bazı arkadaşlarım hatırlar beni umarım :roll: Dilber ben...
DiLooNcoo
Resim
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Selam Kuklacı Ben Geldim [ Dilooncoo ]

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

Hoş Geldin Oyunda Eskilerin Yer Alması Güzel Olur Ama Küfür Konusunda Degişen Bişey Yok Aksine Daha'da Arttı...
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Savascixhalill »

Hoş Geldin Oyunda Eskilerin Yer Alması Güzel Olur Ama Küfür Konusunda Degişen Bişey Yok Aksine Daha'da Arttı...

her türlü pislik saparsa oyunu tabiki küfürler artar ama eskisi gibi kalabalıkta söylenemez yeraltı bölgesi açıldı eminönü banka önü rüzgar götürüo :) sonra eminönü parkkında bile vsciler azaldı anca 5-10 lvller kendilerini kastırıyorlar hemde ne zor. oyunu bırakmadan önce eminönünü bi ziyaret edim dedim malum hep yeraltındayım biraz güneş görim :D yanılmıyordsam 4 pm ar , arda geliyordu hangisine yetişecem bilmiom :D pmlerde abi yardım et abi görevim var abi arzul nerde kesermisin falan filan bu halini görünce fena üzüldüm eksiden kendini kasanlar yardım istiyorlardı hemen istedikleri oluyordu çünkü eminönünde saayı çoktu anlattıgım olay 2008de geçiyor içimden keske yeraltı açılmasaydıda 49 lvl gelmeseydi diyorum bazen çünkü lvller gelince pc basında allah korusun hayatını yitiren arkadaslarımızda oluyor böyle haberler pek duyulmaz ama metin 2yi oynayan çocugu bilirsiniz kaçırıldı ve kesildi bundada 49 olmak için sabır gerek hadi 49 oldun item nasıl kasıcaksın maden çekerek madende saatte geliyor kendilerini kaptıra kaptıra birde bakıyormusunnuz allah korusun donup ölüyorsunuz 2008 39 lvler can sıkıcıydı ama onda en azından küfürbazlar azdı ve kolaydı simdi yeni lvler yüzünden millet kendini kasa kasa bir hal olmus annesine karsı ailesine karşı içinden gelen kötü sözleri söylüyorlar ve bunlar oyundan kaynaklanıyor küfürler havada uçusuyor bunlardan kurtulmanın tek bir yolu var oda bu oyunu bırakmak üstüne migrat gelicek hadi geldi diyelim bişe yapabilecekmisiniz ? maxlar düsüerüldü iyi itemlerde kalmadı kaldıysa alacak gücünüz yetmez hayattan geri kalırsınız çok sükür 6aydır oyunu oynamıyorum bidahada dönmek istemem ama oyun eskisi gibi güzel ve cennet olursa dönebilirim iyi forumlar ;)
DiLooNco
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Hoş Bulduk Bakıcaz artık inşallah zamanla düzelir eminönünde yardım'a ihtiyacı olan cok kişi var evet biliyorum bende elimden geleni yapıyorum... Teşekkürler
DiLooNcoo
Resim
ALaBaNDaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ALaBaNDaa »

Merhaba Dilooncoo Ben Eski Betadan ALaBaNDa Beni Tanımıssındır Umarım. Oyuna Dönmene Sevindim.

ALaBaNDa
ALaBaNDaa
Alabandaaaaaa
Namımızın Büyüklüğü Dostlarımızın Büyüklüğüdür.

BiZi EskiLeR taNıR , YeNiLeR öRneK aLıR , TaNımaYanLaR iSe ibReT aLıR
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Hoş geldin..
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
DiLooNco
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Tanıdım Alabanda Teşekkürler.Hoş Bulduk Teşekkürler...
DiLooNcoo
Resim
ALaBaNDaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ALaBaNDaa »

Dilooncoo Kardesim Sana Mesaj Gönderiyorum Bana ULaS.

Msn Adresimi yolluyorum Mesaj olarak dikkatlice bak yardımcı olurum sana ve Üyeliğini Kasmanda Yardımcı Olurum Kos Koca Betadan Arkadasımsın.Charda verebilirim istersen.?
Namımızın Büyüklüğü Dostlarımızın Büyüklüğüdür.

BiZi EskiLeR taNıR , YeNiLeR öRneK aLıR , TaNımaYanLaR iSe ibReT aLıR
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sokan28 »

Alabanda sen bi başka konuda son charını Mchamza ya verdiğini ve başka charının kalmadığını belirtmiştin.Bakıyorum şimdi char filan veriyosun :) Bide sen sürekli imzanı değiştiriyosun bi ara forum imzanda küçük bi çocuğun resmi vardı şimdi ise çok büyüğüm falan filan.Ayrıca ALaBaNDa adlı charın ilk sahibide sen değilsin bildiğim kadarıyla... Çok gizemli bir kişiliğe sahipsin.Sende var bişey ama çözemedim hadi hayırlısı...
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
RqMqZqN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RqMqZqN »

Hoş Geldın Dilper :) Kuklacıdayım Ben bn /f Rammbo Olara Ulaşabılırsın Bu aRalar Kadimde ARklara Yardım Edıyorum Ve Ecel Üretmeyi Düşünüyorum Meşgulum ama Acıl bı Durum olursa Pm Atabılırsın Tüm Arkdaşar Atabılır..ii Forumlar
/f Rammbo Veya Rqmqzqn

KArekterlerim

Kadimhidra 49 LvL Büyücü

Rammbo 49 LvL Savasçı

Rqmqzqn 45 LvL Şifacı (Hızla Kasıyorum)

Bidqin Ve Rqmqzqnxiki 1 LvL 2 Sde Büyücü Birisnden Birine Ejder Asa ÜReticem :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön