Unrulleri soyan burayaa
-
- Salgın Koruyucusu
Unrulleri soyan burayaa
Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Unrulleri soyan kopek burayaa
her yorumda dile getirdigim gibi her şey bu kadar kolay oLmamaLı...
emin oLsun bu olayın peşini sonuna kadar kurcalıcam ah kapılar kapanırsa bekle beni izmir Kemalpaşa..
emin oLsun bu olayın peşini sonuna kadar kurcalıcam ah kapılar kapanırsa bekle beni izmir Kemalpaşa..

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
-
- İskele Babası
aaaa Brossxunrluly soyuldumu
Geçmiş olsn...
Geçmiş olsn...
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
soyuldu + silindi karakter o kadar ugraş vermemize ragmen bir cevap gelmedi silindikten sonra geçmiş olsundan başka....

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
-
- İskele Babası
TÜh yha yazık oldu çara latife bile vardı onu soyanın allahta belasnı versn...
Ne Diyem kardş tekrar geçmiş olsun...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Adyinguard
Sırtını Yaslıyacağın Bir Şifacın Yoksa Boşa Çabalama Sen Çoktan Ölmüşsün
Ağlarken yaz kendini sayfalara benim gibi içine sinen o adama bir bak bana mı cellat olacak kelimeler? Bence kelimeler de sefiller, kandırılan mutlulukların ardındaki yalancı hecelerden ibaretler hepsi.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ne Diyem kardş tekrar geçmiş olsun...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Adyinguard
Sırtını Yaslıyacağın Bir Şifacın Yoksa Boşa Çabalama Sen Çoktan Ölmüşsün
Ağlarken yaz kendini sayfalara benim gibi içine sinen o adama bir bak bana mı cellat olacak kelimeler? Bence kelimeler de sefiller, kandırılan mutlulukların ardındaki yalancı hecelerden ibaretler hepsi.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________