Yapmayın Allah aşkına :(

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Yapmayın Allah aşkına :(

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Lütfen yapmayın.Tamam söylenmemesi gerekenleri, bilinmemesi gerekeneleri anlattım Kıyametcelladı'nın konusunu sildiniz.Kabülümdür.Özür dilemek için açtığım konuyu neden sildiniz ? Özel mesaj ile sebebini anlatırsanız bahtiyar olurum.
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
KraLarTor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Yapmayın Allah aşkına :(

Mesaj gönderen KraLarTor »

cevabı belli arkadaş boş konulaç açıp forumu kirletmene luzum yok anlayın artık başınıza ne gelse foruma konu açıyorsunuz forum saçmalıklarla doldu özürmü dileyeceksin git oyundna özür dile olmadımı tlfon et mail yolla buraya konu açarak forumu kirletme büyüyün biraz.
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.

KraLarTor
Kullanıcı avatarı
GanqstaxUNRULY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GanqstaxUNRULY »

KraLarTor yazdı:cevabı belli arkadaş boş konulaç açıp forumu kirletmene luzum yok anlayın artık başınıza ne gelse foruma konu açıyorsunuz forum saçmalıklarla doldu özürmü dileyeceksin git oyundna özür dile olmadımı tlfon et mail yolla buraya konu açarak forumu kirletme büyüyün biraz.
boş konu oLdugunda silme yetkileri var istedikleri zaman silerler saniyelerini almaz sen bunu nasıL degerlendiriyorsun boş konu olarak o konunun sana ne zararı var boş olunca ? önce bir kendini ölç yorumunu ölç boşmu deilmi diye sonra insanları yargıla kücükmü büyükmü diye ...
Resim

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

KraLarTor yazdı:cevabı belli arkadaş boş konulaç açıp forumu kirletmene luzum yok anlayın artık başınıza ne gelse foruma konu açıyorsunuz forum saçmalıklarla doldu özürmü dileyeceksin git oyundna özür dile olmadımı tlfon et mail yolla buraya konu açarak forumu kirletme büyüyün biraz.
Birincisi ben senin arkadaşın değilim.İkincisi senin ne kadar bu forum üzerinde yorumlarını görsem elinde bir yağdanlık birilerine yağ yakarken görüyorum.Üçüncüsü bırak ben coçuk kalayım sende benle muhatap olma, nede olsa ben bir bebeğim ;)
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

Sana gelde buraya yorum yap diyen oldu mu? Hayır...
Gelde O Beyinciğinle Gelde Akıl ver diyen oldumu ? Hayır...
Sen büyümüşsün evet fizeken ama beyinen hala 0-3 yaşı destekliyorsun..? Evet
Yılmaz Abiye laf atanı yakarmıyım...? Hemde AFETMEDEN EVET:::
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mguldemir
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mguldemir »

la bırader sen ne ayaksın dostum içerik düzenlendi / uyarı seviyesidir. adam akıllı konus buyuyun bıraz dedıgın kısının kım oldugunu bılıyormusun sen tamam ben cocugum hadı salla benı ama dıkkat et senden bıle cocuk yapacak kadar cocugum ayagını denk al sınır cıkarmaya gerek yok uzerıne vazıfe olmayan ıslere karısma

Mguldemirxbizans

[GM]Nocomment
Mguldemirxbizans
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

kim tutar mustimi bastır :D
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mguldemir
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mguldemir »

tutanın taa :D:D burhan yeterınce gaz doluyum uzaya yollama benı sımdı du hele

Mguldemirxbizans
Mguldemirxbizans
Kullanıcı avatarı
asef
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen asef »

Burhanxbizans yazdı:

Sana gelde buraya yorum yap diyen oldu mu? Hayır...
Gelde O Beyinciğinle Gelde Akıl ver diyen oldumu ? Hayır...
Sen büyümüşsün evet fizeken ama beyinen hala 0-3 yaşı destekliyorsun..? Evet
Yılmaz Abiye laf atanı yakarmıyım...? Hemde AFETMEDEN EVET:::
yazacak daha fazla bir şey bulamadım burhanın yazdıkları senin için yeterli kanımca..
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ryannnxunruly »

yılmaz abı nerde o eskı oyun nerde o eskı yonetım nerde o eskı anlayıs ...... Bunlar yuzunden daha cok abımız ablalarımız oyundan gıder... Ama bunlar daha ogrenemedı bız deıl SIZ kaybedıyorsunuz...........
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Ryannn Ryannnn Kanunxryannn

“Genel Sohbet” sayfasına dön