Mesaj İçerikleri
Mesaj İçerikleri
Küfürlü bir içerik olmadığı halde nasıl kapatabiliyorsunuz hesabı neyse siz nasıl algılarsanız öyledir o mesaj zaten.Ama o mesajda küfür yoktu.Hakaret mesajlarında sadece uyarı alınıyorken hesabım kapatıldı.
Re: Mesaj İçerikleri
Küfürlü içerik olarak saymanız yanlış çünkü tek bir küfür bile etmedim.Küfrü kullanmam ne olursa olsun ama hakaret sayılabilecek ağır laflar ederim sadece.
Bir gm tekrar yazabilirmi küfür olmadığı halde bir forum hesabı nasıl 7 gün kapatılıyor!
Merhabalar,
Cezalara yada yanıtnı yetkililerin verebileceği soru/sorun/şikayetler hakkında forum konusu açılmamalıdır. Bu tarz iletişimler sadece www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden yürütülmektedir.
Aksi haldeki durumlarda;
Ceza aldım, açın lütfen!
X yetkili bana haksızlık yaptı, cezasını verin.
Y bana küfür etti ceza almadı cezasını verin.
vs..
gibi içeriğe sahip konular göz ardı edilebilir yada silinebilir. Kullanılan üslup yahut suçlayıcı yazışmalar ise cezaya neden olabilir.
Bilginize.
Cezalara yada yanıtnı yetkililerin verebileceği soru/sorun/şikayetler hakkında forum konusu açılmamalıdır. Bu tarz iletişimler sadece www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden yürütülmektedir.
Aksi haldeki durumlarda;
Ceza aldım, açın lütfen!
X yetkili bana haksızlık yaptı, cezasını verin.
Y bana küfür etti ceza almadı cezasını verin.
vs..
gibi içeriğe sahip konular göz ardı edilebilir yada silinebilir. Kullanılan üslup yahut suçlayıcı yazışmalar ise cezaya neden olabilir.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]