çarım soyuldu 2

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
lordsamurai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

çarım soyuldu 2

Mesaj gönderen lordsamurai »

gm lerin işine gelmeyince hmn konuuy silmiş helal olsn
ama fuar gunu gorusecezz
ve en son cvp yazan arkadasa soyluyorm teskilatta oynuyorm yas 20 ve ful yucelen setim ve ful fevzi cev set çalındı ne kadar para gitti tam olarak bilmiyorm bilmedigim konularda atıp tutma
Lordsamuray
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: çarım soyuldu 2

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

lordsamurai yazdı:gm lerin işine gelmeyince hmn konuuy silmiş helal olsn
ama fuar gunu gorusecezz
ve en son cvp yazan arkadasa soyluyorm teskilatta oynuyorm yas 20 ve ful yucelen setim ve ful fevzi cev set çalındı ne kadar para gitti tam olarak bilmiyorm bilmedigim konularda atıp tutma
Lordsamuray
Konun silindiyse bir nedeni vardır. Açıklamasını yapayım hesabının sorumluluğu tamamen sana aittir. Çalınması ve silinmesi durumunda hiç bir şekilde oyun yapımcıları ve yöneticileri sorumlu tutulamaz. Messenger adresinde çalınmış gidip microsoftla irtibata geç öyleyse deminki yazdıklarını okudum. Çok yapıcı konuşmadığını söylemeliyim.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
lordsamurai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen lordsamurai »

ya bırak kardesim olan oldu
ben çar soyuldugu zmn
yetkili kimseye ulasamadıysam bole oyun ben taaa
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Merhaba

Öncelikle hatırlatmak isteriz ki hesabınızın ve itemlerinizin güvenliği tamamen kullanıcıya aittir.

Hesap çalınması gibi durumlarda kullanmakta olduğunuz erişim sağlayıcısının Müşteri Hizmetleri ile iletişim'e geçerek gerekli yardımı alabilirsiniz.

Mynet erişim sağlayıcısını kullanan kullanıcılarımız Hafta içi Mesai saatlerinde 0212 328 15 15 numaralı telefondan,
TTNET erişim sağlayıcısını kullanan kullanıcılarımız 7/24 444 0375 numaralı telefondan,
Sobee erişim salayıcısını kullanan kullanıcılarımız oyun giriş ekranından Sobee seçtikten sonra Şifremi unuttum seçeneğini kullanarak GSM abonesi olan kullanıclarımız numaralarına SMS olarak, E-mail abonesi olan kullanıcılarımızda e-mail adreslerine şifreleriniz alabilirler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön