Merhablar .
Kayaoğlu ve Tikiyy Adlı çarlar 19.05.2010 Tarihinde çalınmıştır. Ve bundan sonra kesinlikle alışveriş gibi aktarım vs. yapmayınız . Bunu çalan kişi ise Kuklacı sunucusundan Yakamozxcanavar , Jacob Adlı karakterlerın sahibidir . Lütfen Gördügünz yerde yasaklayınız .
İyi oyunlar , iyi Forumlar ..
Teşekkürler..
Yakamozxcanavar
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamozxcanavar
Ulan hırsız çıkarmak için kaçıncı çalışmanız bu?ben ispatladım hırsız olmdığımı ispatlayın bakalım olduğumu...
Sedat Gevezeoğlu

Char Senin Elinde Şuan Böyle İspatlarız Tüm Teşkilat Halkı Biliyor Bu Charın Sende OlduğunuCaNaVaRGeNCLiK yazdı:Ulan hırsız çıkarmak için kaçıncı çalışmanız bu?ben ispatladım hırsız olmdığımı ispatlayın bakalım olduğumu...
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
iyi gel ispatla o zaman...Piss yazdı:Char Senin Elinde Şuan Böyle İspatlarız Tüm Teşkilat Halkı Biliyor Bu Charın Sende OlduğunuCaNaVaRGeNCLiK yazdı:Ulan hırsız çıkarmak için kaçıncı çalışmanız bu?ben ispatladım hırsız olmdığımı ispatlayın bakalım olduğumu...
Sedat Gevezeoğlu

kes çok kounştun herkes biliyor charın sende olduğunu kendi ağpızınla yazdın bende hesaplar fatihe devrettim diyeCaNaVaRGeNCLiK yazdı:iyi gel ispatla o zaman...Piss yazdı:Char Senin Elinde Şuan Böyle İspatlarız Tüm Teşkilat Halkı Biliyor Bu Charın Sende OlduğunuCaNaVaRGeNCLiK yazdı:Ulan hırsız çıkarmak için kaçıncı çalışmanız bu?ben ispatladım hırsız olmdığımı ispatlayın bakalım olduğumu...
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
Evet bende hesaplar ama sizden çalmadım.Siz benim hesaplarıma karşılık bana oyun oynuyorsunuz.Kanıtla bakalım çaldığımı.Ben kanıtlayabilirim ve kanıtladımda.Piss yazdı:kes çok kounştun herkes biliyor charın sende olduğunu kendi ağpızınla yazdın bende hesaplar fatihe devrettim diyeCaNaVaRGeNCLiK yazdı:iyi gel ispatla o zaman...Piss yazdı:Char Senin Elinde Şuan Böyle İspatlarız Tüm Teşkilat Halkı Biliyor Bu Charın Sende OlduğunuCaNaVaRGeNCLiK yazdı:Ulan hırsız çıkarmak için kaçıncı çalışmanız bu?ben ispatladım hırsız olmdığımı ispatlayın bakalım olduğumu...
Sedat Gevezeoğlu

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Buyrun ispat
Bu ilk Resimde Çarıda Çaldım dıor . en ondan önce dedım Prıntlerını alıyorum foruma koycam Sonra işte çarı falan verıcem demeye başladı .. Buyrun 1. Resim

Nereye kadar oynucaksın Yakamozx nereye ?
Bu ilk Resimde Çarıda Çaldım dıor . en ondan önce dedım Prıntlerını alıyorum foruma koycam Sonra işte çarı falan verıcem demeye başladı .. Buyrun 1. Resim

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Buyrun ispat

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
Asıl hırsız olan sensin ben sana büyücü bende savaşçıyı sadece sana vereceğim büyücüyü aktardım dedim.sana büyücüye aktarman için özlük ve 4.5 m para verdim sen onları çaldın.Birde hangi yüzle bana hırsız diyorsun.

Şimdi bunada bir bahane bul bakalım.
Şimdi kes sesini şerrrefsizlik yapmayın bana ben çarı aldım diyorum çaldım değil.

Şimdi bunada bir bahane bul bakalım.
Şimdi kes sesini şerrrefsizlik yapmayın bana ben çarı aldım diyorum çaldım değil.
Sedat Gevezeoğlu