Susturma Cezası
Susturma Cezası
merhaba arkadaşlar biraz aradım ama bulamadım ben bu susturma cezası alındığı zaman sadece susturulan char mı etkileniyor yoksa o kişinin bütün charları susturuluyor mu? (aynı hesapta olanlar)
- akkuslu
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-ı Kyamet
Re: Susturma Cezası
Aynı Hesapda Olan Bütün Charlar Susturuluyor
Ordulu Ertuğrul
Ölümün Sırrı Kılıcımda Saklı Göremeyeceğin Kadar Kanlı Dokunamayacağın Kadar Keskin
XxxNauticaxxx{Büyücü} Orduluşifa{Şifacı}
Ölümün Sırrı Kılıcımda Saklı Göremeyeceğin Kadar Kanlı Dokunamayacağın Kadar Keskin
XxxNauticaxxx{Büyücü} Orduluşifa{Şifacı}
teşekkür ederim toprak sağol
- huseyindogan
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
saçma ama o hesaptaki tüm çarlar aynı cezayı alıyor kardeşim..Mackali yazdı:merhaba arkadaşlar biraz aradım ama bulamadım ben bu susturma cezası alındığı zaman sadece susturulan char mı etkileniyor yoksa o kişinin bütün charları susturuluyor mu? (aynı hesapta olanlar)
Hüseyin DOĞAN
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Diyelim bu adam bir karakterine girip küfür ediyor ve susturma cezası alıyor ama sadece karaktere diğer karakterle girip küfüre devam böle olmasın diye sistem.huseyindogan yazdı:saçma ama o hesaptaki tüm çarlar aynı cezayı alıyor kardeşim..Mackali yazdı:merhaba arkadaşlar biraz aradım ama bulamadım ben bu susturma cezası alındığı zaman sadece susturulan char mı etkileniyor yoksa o kişinin bütün charları susturuluyor mu? (aynı hesapta olanlar)