merhaba arkdaşlar Moğollar Xxhayaletxx pm atarak gel carlarımıız tkas edelim diye tehdit eetti
Xxhayaletxx vermedi diye ona ben yöneticini tanıdıgıyım diye seni 2gun sonra sana ban edecem diye
tehdit etti bu Moğollar bişiler yapın Yönetici gm yoksa iyi insanların canı yanacak
yöneticin tanıdkları war mı acba
Re: yöneticin tanıdkları war mı acba
moğollar 2 gün önce çocuk parkında oynayan bebe
27 yaşındayım diye milleti keklemeye çalışıyor meteorda az rezil etmedim onu insan içinde
27 yaşındayım diye milleti keklemeye çalışıyor meteorda az rezil etmedim onu insan içinde
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Merhabalar
Oyun yada forum içerisinde , Hiç bir görevli sizden şifre, üye adı, yada oyun eşyası, istemez/isteyemez.
Bu tarz davranış sergileyenlerin Yönetimle hiç bir alakası yoktur, Oyun içerisinde '' şikayet et '' butonu ile bu oyuncuları bize bildiriniz .
İyi forumlar
[GM]Nocomment
Oyun yada forum içerisinde , Hiç bir görevli sizden şifre, üye adı, yada oyun eşyası, istemez/isteyemez.
Bu tarz davranış sergileyenlerin Yönetimle hiç bir alakası yoktur, Oyun içerisinde '' şikayet et '' butonu ile bu oyuncuları bize bildiriniz .
İyi forumlar
[GM]Nocomment
Konuyu kilitlemeyi unutmuş sayın Nocomment sanırım 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ah o şikayet butonuna ne kadar tıkladığımı ne ben söyleyim , neden siz düşünün.Nocomment yazdı:Merhabalar
İyi forumlar
[GM]Nocomment
Sonuç: ertesi gün hersey aynı

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
KatıLmamak ELde DeğiL Ben Sadece Bu Adamı OnLarca Kez Şikayet Etmeme Rağmen HaLa Oyuna Girip PLusu İLe MiLLete KüfürLer SavurabiLiyor.bendensairolmaz yazdı:Ah o şikayet butonuna ne kadar tıkladığımı ne ben söyleyim , neden siz düşünün.Nocomment yazdı:Merhabalar
İyi forumlar
[GM]Nocomment
Sonuç: ertesi gün hersey aynı
[YaLNıZSavaŞÇII]