1. Xxxtürkogluxxx
2.Tacsızxbaskan
3.isyanmosa
4. Rapismylifee
5.RAPİSMYLİFE
6.Aciwasha
7.Göktürlersoner
8.Bursaxyenkas
9.Delixbaskan.
10.Pasaxturap
11.Buyucukralll
12 .Mosa
13.DADASKENT
14.IIIAsiBeyIII
15.IIIbyefsaneIII
16.Gladyetör
18.etox
19.pala
20.erdill
Xxxtürkogluxxx.
Teşkilatın en güvenirleri.. !!!
Re: Teşkilatın en güvenirleri.. !!!
Bu arkadasları unut musum .. Kont ve yemret
Kardes tanıyamadım 
banada güvenebilirsiniz
D peh çok aktarım yaprım ben kaç m geçti elimdennn kaç urban tora toralar yücelenler .. ahhh o günler yazın oyuna bi dönemmm...
xByReApERx
Anlamadım gitti. Kendi ismini en başa yazıyorsun. Seni ilk defa duyuyorum. En güveniliri ilan ediyorsun kendini. Bu oyunda bana gözü kapalı item teslim etmeyecek adam bilmiyorum ben. Bizde böyle konular açıp kendimizi favori listelerine mi sokalım bırakın çocukluğu oyununuzu oynayın.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
xXeRsInXx yazdı:Anlamadım gitti. Kendi ismini en başa yazıyorsun. Seni ilk defa duyuyorum. En güveniliri ilan ediyorsun kendini. Bu oyunda bana gözü kapalı item teslim etmeyecek adam bilmiyorum ben. Bizde böyle konular açıp kendimizi favori listelerine mi sokalım bırakın çocukluğu oyununuzu oynayın.
;Sana katılıyorum kardeşim bunlar harbi adam dgl ben türkoglunu ilk defa gördm hatta oyunda görmedim forumda gördm adam geliyor kendini fvri yapmak icn ismini başa yazıyor tamam artık teşkilatta artist hazır Türkoglu Baş ilanlarda
Sayqılarımla
Misscream-Reisx
adanalıyık allahın adamıyık bici yerik şalgam içerik
Saygılarımla:Misscream-madam-tarsuslu
Daima İkv Destekcisi..
Saygılarımla:Misscream-madam-tarsuslu
Daima İkv Destekcisi..
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
BiRaz ÖzenTiLik oLmuş Sanki eski Forumda da aynını bn yapmıştım ama neyse genede saol
Oyunda o kadar çok guvenilir varki daha .. !
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
xXeRsInXx yazdı:Anlamadım gitti. Kendi ismini en başa yazıyorsun. Seni ilk defa duyuyorum. En güveniliri ilan ediyorsun kendini. Bu oyunda bana gözü kapalı item teslim etmeyecek adam bilmiyorum ben. Bizde böyle konular açıp kendimizi favori listelerine mi sokalım bırakın çocukluğu oyununuzu oynayın.
Sana %100 katılıyorum kardeşim ne aç gözlü insanlar bunlar.Bu adam zamanında bana ws teklifi etti sonra 50 dedim kesemedi 2 kez can iksiri içti yine kesemedi kendisini haklı savundu kardeş bunu unutma hayyata sana güvenmem ve konuşmam...
TeŞKiLaT;
Afilsizxhamer
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~