Bundan sonra benim çarlarımda Sedat diye birisi yok Fatih var.O benden güvenilirdir merak etmeyin.Nede olsa ben hırsızım.Çarları Fatih arkadaşıma teslim ediyorum.Kalın sağlıcakla.Tüm Yakamozx Loncasına sevgi ve saygılarımla...Sizi unutmayacağım.Ama Herakliyus seni hiçbir zaman unutmayacağım.şunuda unutma geri döndüğümde sen bu oyunda olmayacaksın.Ama geri dönene kadar 10 20 kişiyi daha hırsız diye çıakrtırsınız siz.
Yakamozxcanavar - Jacob - Tikiyy - Kayaoğlu isimli çarları Fatih'e teslim ediyorum.Artık onunla görüşürsünüz.
Sedat Gevezeoğlu
Ben Yanarım yanarım o kadar güvendiğim kişiler bana hırsız diyebildiler ona yanarım.
İKV BİTTİ,BU OYUNU İSTERSENİZ 90 SEVİYEYE ÇIKARTIN BİR ŞEYE YARAMAZ..!
Yakamozxcanavar - Jacob -Kayaoğlu -Tikiyy İkv Bitti.!
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yakamozxcanavar - Jacob -Kayaoğlu -Tikiyy İkv Bitti.!
Sedat Gevezeoğlu

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Re: Yakamozxcanavar - Jacob -Kayaoğlu -Tikiyy İkv Bitti.!
1)char devretmek yasakdır ..2)alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste 3)arkdasm sen ister banlat ister charımı cal umrumda deil ben sna en bastada dedim senn bi oyun içn yaptığın sey sna yakısmadı yapılmaz bi oyun için böle bişi yapmak 4)bu gün teşkilat sunucusundan bi arkdas geldi arası gm lerle cok iyiymis biriyle mahalle arkadasıymıs onunda kuzenn charını calmıssın ztn birakmasanda o adam sna bıraktırcaktı bu oyunu 5)ben bu güne kdr kimseye iftira atmadım kimsenn malını calmadım adam gibi güzel güzel oyunumu oynadım sen de öyle yapsaydın simdi hala oyunda olurdun..nyse umarm mutlusundur simdi hadi allaha emanet ol bunuda bi ders olark al kendine bi dha oyun için bile olsa hırsızlığa yanasma ..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
Zırlama lan köpek kanıtla o zaman para verdiğini.ben kanıtladım almadığımı.mahmutxsolmaz yazdı:1)char devretmek yasakdır ..2)alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste 3)arkdasm sen ister banlat ister charımı cal umrumda deil ben sna en bastada dedim senn bi oyun içn yaptığın sey sna yakısmadı yapılmaz bi oyun için böle bişi yapmak 4)bu gün teşkilat sunucusundan bi arkdas geldi arası gm lerle cok iyiymis biriyle mahalle arkadasıymıs onunda kuzenn charını calmıssın ztn birakmasanda o adam sna bıraktırcaktı bu oyunu 5)ben bu güne kdr kimseye iftira atmadım kimsenn malını calmadım adam gibi güzel güzel oyunumu oynadım sen de öyle yapsaydın simdi hala oyunda olurdun..nyse umarm mutlusundur simdi hadi allaha emanet ol bunuda bi ders olark al kendine bi dha oyun için bile olsa hırsızlığa yanasma ..
Sedat Gevezeoğlu

Arkadasım şerefsizLer yüzünden ikv de biri daha eksiliyor herakliyusa güvendiğni söyliyorsun bence o da sana güveniyor çünkü son haftalarda herakliyus çalıntıdır deniliyor herakliyusda diyorki çalmadım arkadasım verdi herakliyusun gerçek sahibi arkadasına vermis herakliyusu arkadsı seni hırsız cıkarTmıs oLabilr bence oyunda dewam eT.Kendin için oyna herkes kendine kendi için Lazımdır.İns qeri dönersin.... :?
Benim dogusTan bir hasTaLıgım var herkesi insan görüyorum..
[*][*]Darkstar[*][*][/color]
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
Bana bunu yaptı bu şerrrefsiz, arkadaşlarımda hemen hırsız demeye başladı.Herkesin ne olduğunu gördüm bu yeterli bana...DaRkxsTaR yazdı:Arkadasım şerefsizLer yüzünden ikv de biri daha eksiliyor herakliyusa güvendiğni söyliyorsun bence o da sana güveniyor çünkü son haftalarda herakliyus çalıntıdır deniliyor herakliyusda diyorki çalmadım arkadasım verdi herakliyusun gerçek sahibi arkadasına vermis herakliyusu arkadsı seni hırsız cıkarTmıs oLabilr bence oyunda dewam eT.Kendin için oyna herkes kendine kendi için Lazımdır.İns qeri dönersin.... :?
Sedat Gevezeoğlu

Hiç kimse kusura bakmasın bu adam akreplerin (suyun) ordaki yoncayı çekmek için akrepleri çağırıp oyundan kaçan bir kişi bu kişiliksiz kişinin oyunu bırakması beni alakadarda etmez hüzünde vermez.
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
sedat bir dha benm serefime laf söylersen senn yedi ceddini dilime dolarım ona göre davran lafla düzüş olmuyo okdr kabadayıysan buyur bak acık adres veriorum bire bir bursa osmangazi alemdar mahallesi/sıramaseler olarakta görünüyor bazı yerlerde kavaklı sokak no 41 kahvenn üstü
hodri meydan...bak adamın orda charını calmısın burda bi budaksız bilmem ne içinde serefsizlik yapıomusun +olarak char calıntı fln deildir o gün muhabbet oldu kızlara sarkıyolarmıs bende öle serefsizlerin oyunda bile olup olmadığını merak edip ahixqirdapla konusup bölgeye pm attım sansa kimse sarkmadı inanmazsanız fotolarını koyarım simdi bu char ezelden beri bendeydi...hade simdi oyunmu bırakıyon baskabişimi yapıon napıyosan yap
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhabalar ben Teşkilat sunucusundan Yemrett Buyrunn Sizin Sunucunuzdakı Adam
Yazık Kendısı sayesınde kendı sunucusunuda rezil etmiş oluyor ... Özür dilerım ama koymak zorundaım .
Bu konuyu Teşkılat sunucusunda acıldı .
Bu ilk Resimde Çarıda Çaldım dıor . en ondan önce dedım Prıntlerını alıyorum foruma koycam Sonra işte çarı falan verıcem demeye başladı .. Buyrun 1. Resim

Bu resimde Kendi sunucusuna Girdim Sordum Yakamozxcanavar Nasıl biri die Buyrun verılen Cevap ;

Kayaoğlu ve Tikiyy bana Ait deıldir ama benım Mah.den cok sevdıgım kardesmın carlarıydı oyuzden çok üzüldüm neyse yapıcak bişey yok ...
Bu konuyu Teşkılat sunucusunda acıldı .
Bu ilk Resimde Çarıda Çaldım dıor . en ondan önce dedım Prıntlerını alıyorum foruma koycam Sonra işte çarı falan verıcem demeye başladı .. Buyrun 1. Resim

Bu resimde Kendi sunucusuna Girdim Sordum Yakamozxcanavar Nasıl biri die Buyrun verılen Cevap ;

Kayaoğlu ve Tikiyy bana Ait deıldir ama benım Mah.den cok sevdıgım kardesmın carlarıydı oyuzden çok üzüldüm neyse yapıcak bişey yok ...

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
Asıl hırsız olan sensin ben sana büyücü bende savaşçıyı sadece sana vereceğim büyücüyü aktardım dedim.sana büyücüye aktarman için özlük ve 4.5 m para verdim sen onları çaldın.Birde hangi yüzle bana hırsız diyorsun.

Şimdi bunada bir bahane bul bakalım.
Şimdi kes sesini şerrrefsizlik yapmayın bana ben çarı aldım diyorum çaldım değil.

Şimdi bunada bir bahane bul bakalım.
Şimdi kes sesini şerrrefsizlik yapmayın bana ben çarı aldım diyorum çaldım değil.
Sedat Gevezeoğlu

- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Ulan Serefsiz insan Benden çaldıgın ıtemlerı tekrar neden sana verıyım be . Kufur ettirme bana Şimdi kendın bıle dıoysun
diosun ?
bende savaşçıyı sadece sana vereceğim büyücüyü aktardım dedim
diosun ?

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³