SEVGİLİ TILSIM HALKİ
DUYURU= ) bu cumartesi akşamı saat 8de yeşil ve kadim görev leri olan ve yardım etmek isteyen,
herkesi bekliyoruz ( arz lodos klansuz)
Görevler NASTRADAMUS ve HİMMETOGLU dahilinde yapılıp EŞİT bir şekilde herkesin görevleri yapılmak üzere topluyoruz
gelicek olanların ve gelmek isteyenlerin cumartesi günü yer altında olmaları yeterlidir...........
NOT:) herkesin yeterince kudret 2 adet direnc asit ve ateş olamk üzere üretmeleri onlar için uygun olur
YEŞİL VE KADİM GÖREVLERİ yapılaması
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YEŞİL VE KADİM GÖREVLERİ yapılaması
Gelen arkadaşlar sadece görevleri olma maksatlı geliyorlar bilgin olsun ne iksir üretiliyor ne de gerekli ehemniyet veriliyor.
biz Kurtlarx loncası olarak sürekli yardım organizasyonları yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Kesinlikle cumartesi de gelecegiz.
biz Kurtlarx loncası olarak sürekli yardım organizasyonları yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Kesinlikle cumartesi de gelecegiz.

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
günçellenmiştir
Şimdiden katılacak kişiler için kadim nasıl kesilir buraya yazarsan iyi olur. Çünkü orda işi bilmeyenler çıkıp görevinizi mahvedebilir.adem yazdı:SEVGİLİ TILSIM HALKİ
DUYURU= ) bu cumartesi akşamı saat 8de yeşil ve kadim görev leri olan ve yardım etmek isteyen,
herkesi bekliyoruz ( arz lodos klansuz)
Görevler NASTRADAMUS ve HİMMETOGLU dahilinde yapılıp EŞİT bir şekilde herkesin görevleri yapılmak üzere topluyoruz
gelicek olanların ve gelmek isteyenlerin cumartesi günü yer altında olmaları yeterlidir...........
NOT:) herkesin yeterince kudret 2 adet direnc asit ve ateş olamk üzere üretmeleri onlar için uygun olur
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ademim YEniçeri LOncası Olark bizde hem destek hemde görev olmayanların görevlerini yapacagız...
bizde orada olacagız anlayacagIn
bizde orada olacagız anlayacagIn
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan