Arkadaşlarımızla toplanıp konuşuyoduk.İçimizden biri bir laf attı o akşamki konuşma konumuz o oldu.Elimizde bulunan mevcut itemleri yanımızda degerli madenler olarak demirciye gittigimizde bir üst modelini üretse metin2 de oldugu gibi Örnegin;
Yücelen İpekli Ceket* Elimizde bulunan mevcut item
Yanımızda 2 adet İridyum bulundurarak Rüstemde Yada Dilek'de bunu + basma şeklinde oldugu gibi güclendirebilsek Örnegin;
Yücelen Ardenneler Modeli İpekli Ceket* Haline gelse Nasıl olurdu.(Şaheser Silahlar ve Takılar haric)
Sadece bir tartışma konusuydu sizinle paylaşmak istedim
İlginc Bir Düşünce
- Rowxdalgac
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İlginc Bir Düşünce

RowxDalgac
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İlginc Bir Düşünce
Herşey zamanla mümkün olabilir.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
birader konu çöp... yığınlarca aynı konu var bi foruma bak... ve bu 1-2 kişinn düşüncesi diil.. çoğu oyunda olan bi şey zaten bu simyacılık...
Verdiğin efsunun kaybolma ihtimalide olsun demi yoksa hiçbir anlamı kalmaz 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
İyice metin2 ye çevirdiniz oyunu hee ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Valla güzel Olur
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Ben de giysilere enerji ve kudret arttırıcı efsun basabilelim demiştim ama pek onaylayan çıkmadı. Bence yeni gelecek tanklık sistemi için falan daha ayırt edici olurdu.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Bızım oyunumuzda sistem o şekilde işlemiyorki. Biz eşyayı üretiyoruz. Receteler düşüyo madenler topluyoruz. Receteler çöp olur o zaman. Soyledıklerınız hiç mantıklı gelmedi bana.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Zaten reçeteler ile üretilebilen efsunlara birde alternatif olarak boş efsuna özellik ekleme getirilsin istiyorsunuz he özgün yapıdan uzaklaşmak akıl karı bir iş değil.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Barmen yazdı:Valla güzel Olur
pazar açma konusunda m2 ye benzer demiştin bu konuya dememene şaşırdım ki pazar bu konudan daha önemli
öneriye gelirsek öneriyi yapan kişiye sesleniyorum burdan bize açıklamışsın iyi olmuş altına bi metin eklersen ikvdestege yollamak için onu oraya eklersen sana destek verenler o metni www.istanbuloyun.com/ikvdestek bölümünden öneri olarak yollayabilirler