Eskiden başlıyayım...
Fianxistihbarat GM Legande nin karakteri ile oyuna giriyor ve bir hırsızı korkutuyor...Ne tür görev anlayışıdır çözemedim.(15 ay öncesine dayanıyor bu olay biraz eski ama sorun ne tür GM ler bizlere ceza veriyor)
Şimdi ise GM Nocomment oyunda 1-2 kişinin görevlerini yapıyor...Yapsın sorun değil.Ama onlara karakter yaratıp vermesi oldukça tuhaf...
Ben bunlardan bahsediceğim için forum hesabımı kapattılar Ama sadece forum hesabımı kapatabilirsiniz.
Bunuda silin bu hesabıda kapatın...
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Taklitlerime dikkat ediniz!
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Size yakışanı yapmanız gerekirdi şimdiden.
Tehtit edip gözdağı anlamında hesaplarını kapatırız diyerek bu forum hesabımı da kapatmalıydınız.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Daha var ama siz nasıl işinize geleni yapıyorsanız bende işime geleni yapıyorum...
Ne zaman adil olucaksınız bende ozaman her yediğiniz naneyi yazacam.
İyi Forumlar.
Sazobali[49]
Kankalarxbüyücü[49]
Kankalarxbxex[25]
Bizlerin konuları silmemizin yada kilitlememizin tek bir amacı vardır.
Tüm iddialarınızı kanıtlarınızla beraber İKV destek formundan göndermenizi istiyoruz. Forum İKV ailesine ait bir ortamdır. Bu ortamda bizler oyuncularımız ile tartışmak istemiyoruz. Bu hem forum izleyenlerine yapılacak bir saygısızlık hemde kanıtsız ve iddiadan öteye gitmeyen vede belirli bir amacı olduğuna inandığımız haksız suçlamalara yanıt vermeye devam edersek asıl işimiz olan destek vermeyi aksatmamıza neden olabilir. Son iki konuya bir şeyler yazmak yerine bir kaç e posta ile daha ilgilenebilirdik.
Buyrun konu açık. Bu aşamadan sonra hernagi bir yanıt almayacaksınız. İnanıyoruz ki arkadaşlık güdüsü ile hareket etmeden, objektif duruş sergileyebilmenin önemini bir gün anlayabiliriz.
Sayın yönetim hileler ile ilgili açtıgım konu neden silindi peki ? Şikayet ettik adamlar hala oyunda
Lathander yazdı:
Tüm iddialarınızı kanıtlarınızla beraber İKV destek formundan göndermenizi istiyoruz.
Eğer göndermişseniz teşekkürler, ama hem bize iletip hemde forumlara taşımak gibi durum olmamalı.
Net bir cümle ile izah edecek olursak; İKV Destek Takımı ile ilgi başvurularınızı www.istanbuloyun.com/ikvdestek formu ile yapyınız. İKV Destek Takımı forumlar üzerinden başvuru kabul etmemektedir. İçeriği bize yönelik yahut bizlerin sorumluluğunda olan konular silinir.
Nocomment in başkaları için karakter yaratmasından bahsestmişsin de, nasıl anladın. Böyle birşeyi mümkün değil farkedemezsin çıkıpta biri ''Benim karakterimi Nocomment oluşturmuştu'' diyene kadar. Ama ilk iddaanda belirttiğin Lathender charına başkası giriyoru kanıtlaması daha mümkün eğer doğruysa tabi. Sonuçta Lathender ın uslübunu az çok biliyorsan başkası girdiğinde oluşan değişikliği farkedebilirsin. O konuşmaların kaydını aldıysan iyi tabi ne diyim şimdi :lol:
Haklı olduğunu düşünüyorsan devam et.
Merhabalar
Lathander dediği gibi eğer elinizde kanıt yoksa hiç bir işe yaramaz burda kendini boş boş sivrilmenin bi anlamı yoktur. Bu sadece senin acizliğini gösterir eğer ki elinde kanıtların varsa yolla ikvdestek birimine ilgilensinler yada varsa kanıtın koy bizde görelim boş boş konu açıp form kirletme.
GM Lathander'bey lütfen acilen panelden ceza itirazları bölümüne bakın. Test takımı ve banlanmayla ilgili önemli bir konu var. Yeni bir konu açmak istemedim.
Öncelikle konuyu açan arkadaşım elinde kanıt olmadan konuyu açman anlamsız bir hamle şayet kanıtların ile konuyu açsaydın anında içerik ve ya konun silinirdiya neyse böyle içi boş konu olunca çelik duvarlara balyoz ile vurmaktan farksız olur.
Benim asıl anlam veremediğim neden kapalı bir kutuda incelemeler yapılıyor eğer gerçeten objektif olunacak ise bizde görelim derim zamanında kanıtları ile İ.K.V. yönetimine sunulan reel para ile oyuncu banlanması ıspatlanıp anında ört bas edilip malum şahıs şutungen aut edilmişti geri geldi ayrı konu tabi orası
neyse ben bu olaylardan şunu anlıyorum bu tip olaylara göz yuman kişiler bu işten nemalanıyor bence, ki bunlar görmezden geliniyor yoksa bunu görmemek için ya aptal ya da kör olması lazım veyahutta bu insanlarda meslek ahlakı diye bir ahlak yok.