İKV vs ICF - Sobee Gözünden

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

İKV vs ICF - Sobee Gözünden

Mesaj gönderen XTIMURX »

Pazar günü İKV-Destek'e aşağıdaki mesajı yolladım.
Pazartesi günü cevap verdiler :) İşte o mesaj ve gelen cevap.

Resim Linki :arrow: http://i40.tinypic.com/16hsvvs.jpg

Resim

Mesaj İçeriği

Gönderdiğim Mesaj;

Cuma günü (14.05.2010) kadim hidra görevini yaparken grup grup düştük.
Tekrar oyuna girmeye çalıştığımda sunucuya erişemiyordum. Birkaç kişiye sordum Test sunucusunun kalabalık olduğunu söylediler.

Tamam güzel yenilikleri test ediyorsunuz buna bir şey demiyorum ama hiç olmazsa sunucuları ayrı ayrı bilgisayarlara koysanız.
Hem böylece lag olmaz hem de bir sunucuda sorun olduğunda öbürü etkilenmez (çok yaşandı bu tip sorunlar)
Tamam sizi de anlıyorum bu tip sunucu açma gibi işler dünyanın parasını istiyor. Ama hiç olmaz ise oyunun 4 büyük sunucusunu -Eminönü, Beyaz Köşk, Teşkilat, Kuklacı -ayrı bilgisayarlara koysanız.
Sobee Türk telekom ile anlaşma yaptı. Niye anlaşma yapıldı ? I Can Football için.
ICF'ye hemen hemen her hafta ufak da olsa güncelleme geliyor.
Ama İKV'ye yılda bir güncelleme geliyor. IKV Sobee'nin üvey evladı mı oldu artık ?
Discovery Channel reklamında Sayın Mevlüt DİNÇ oyunda 270.000 den fazla aktif oyuncu bulunduğunu söylüyordu.
Buna göre de Sobee'nin en çok oynanan oyunu İKV değil mi ?
ICF Türk telekomdan payını çok güzel alıyor. Sürekli güncelleniyor , Turnuvalar yapılıyor ödüller dağıtılıyor.
Peki bunlar neden İKV'de yok ?
Compex fuarına bakar isek. Hangi stand daha kalabalık görünüyordu ? İKV. Peki hangi standa özenilmiş , konuklar getirilmişti ? ICF.
IKV neden Türk telekom ile yapılan bu anlaşmadan nasiplenmiyor ?

Başarılar Dilerim
Saygılarımla
Timur

Cevap

Merhabalar,

Öncelikle aklınızdaki soru ve şikayetlerinizi bize ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince net ve aydınlatıcı cevaplar vermeye çalışacağız.

Öncelikle Cuma akşamı sunucunuzda yaşanan sorunun kaynağı Test sunucusu değildir. Yanlış bilgilendirilmişsiniz. Çünkü her ikisi de birbirinden farklı sunucularda bulunmaktadır. (aynı sunucuda olsa dahi bir sunucu diğerine etki etmez.)

ICF ve İKV güncellemeleri hakkında ise; İKV ve ICF geliştirmelerini karşılaştırdığımızda ICF daha sonra çıkması itibari ile alması gereken yol fazladır ve sıklıkla bir şeyler eklendiği doğrudur. Ama burada dikkat edilmesi gereken İKV ve ICF için yapılanların farklı olmasıdır. Şöyle farklıdır, İKV için yapılan bir eklenti paketi için harcanan emek ve kaynak en az ICF’de yapılanlarla eştir. Sadece ICF’de yapılan eklentileri İKV ye nazaran küçük ve parça parça olması böyle bir izlenim ortaya çıkartabilir.

İKV için hazırlanan ve bitme aşamasına gelen son eklenti paketi ise gerek emeği gerekse sonuçlarıyla büyük bir ürün ortaya çıkarmıştır. Bu pakette bundan öncekilerden farkla İKV’de olması gereken ama olmayan öğeler, bilinen ama bundan önce düzeltilmemiş onlarca hata ve bunlarla beraber sürpriz değişiklikler sizler bekleyecektir.

Yeni paket İKV severlerin huzuruna çıkınca burada yazılanlar daha iyi anlaşılacaktır. Nitekim sizlere burada hakkında bilgi veremediğimiz ama vermeyi çok istediğimiz şeyler var J

İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV vs ICF - Sobee Gözünden

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

İyi cevap :lol: şu ikv desteği bir kerede siz haklısınız dediğini görmedim :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

Çünkü haklı değiliz. :mrgreen:
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Merhabalar,

Verilen yanıt doğru yada yanlış ifadesi değildir. Sizlerin düşünceleri oldukça önemlidir. Bu yanıt sadece mutfakta nelerin olduğunu ifade etmek ve yanlış anlaşılmayı önlemek içindir.

Oynayan oyuncu sayısı, geliri ne olursa olsun değişmeyecek tek şey, İKV'de ICF'de Sobee'nin iki küçük çocuğudur :)

İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen erasde »

KaraXHayalet yazdı:İyi cevap :lol: şu ikv desteği bir kerede siz haklısınız dediğini görmedim :lol: :lol:

gereken sorunları ikv destege farklı açıkladıgımızdandır belki belkide gerçekten onlar haklıdır :)
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Hayır arkadaşlar sakın yanniş AnlamayınDemek istediğim ikv ile sınırlı değil bir oyunda gm biri soru sorar derdiini yazar gm evet sen çok haklısın böle yapacaz dermi :lol:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön